Slot Azalea Ganti Slot Lagenda TV3 – suka ?

Share

Slot Lagenda yang di tayangkan setiap isnin hingga khamis jam 4-5 petang kini akan di gantikan dengan slot terbaru iaitu Slot Azalea

Slot Azalea Terbaru TV3

Sentiasa Memberikan Yang Terbaik Untuk Semua Penonton – Penontonnya… Bagi Januari 2012, TV3 Memperkenalkan Satu Slot Baru Iaitu Azalea.. Sebagai Pembukaan TV3 Menampilkan Drama Bertajuk ” Ampunkan Dosaku “, Di Siarkan Setiap Isnin – Khamis Jam 4-5ptg Menggantikan Slot Lagenda.. Tahun Baru, Slot Baru, Cerita Pun Baru…!!!

Di katakan Slot Azalea ini adalah khas untuk menyiarkan drama-drama melayu .. seolah-olah pembaharuan tahun baru ni .. saya suka .. kalau sempat tengoklah ..

Azam tahun baru ? biarlah rahsia 🙂 🙂 😛 , Tunggu Drama Gemersik Kalbu pula

Sumber : Facebook Wanita Inspirasiku

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

7 Comments:

  1. Pingback: Drama Dan Bila Esok - Slot Azalea TV3 | Puanbee.Com

  2. slot baru…cerita baru…mmg tak sempat tgk..kerja..huhuhu

  3. confirm xsempat nak tengok, (kurang minat sebenarnya), baca synopsis je la.

  4. ada plak slot baru ek.

  5. Sama-samalah kita rahsiakan azam baru kita yes bee, hikhik!

  6. haha azam pun biar rahsia..kutu pun nak rahsia jugak.kehkeh..

    drama berantai klu ptg mmg fail nak ikut..

  7. Pingback: Drama Ampunkan Dosaku Di Slot Azalea TV3 (SINOPSIS) | Puanbee Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *