Sleeping girl

Share

laila potret

Laila 4 tahun pada 19 mac 2013

Kalau ikut nak update ada banyak luahan jiwa ingin di update. Namun … diam itu lebih baik.. Syhhh ~

UPDATE 20/3/2013 : MAAF sangat – sangat , tarikh di atas bukan hari lahir laila tetapi saya letak tarikh untuk kenang – kenangan saya di masa hadapan . Nanti bila Β tahun depan , saya tengok gambar laila saya nak tahu gambar tu di ambil bila. Bukan tarikh lahir .. Ramai pula wish hari lahir di bawah huu~

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

21 Comments:

  1. saya dah register..bila nak dapat email..saya dah sent ssm,gambar meniaga,resit,page fb di email..tidak reply sampai skang

  2. wahh..ambil gambar tidur budakk..

  3. saya pun kalau tengok gambar2 maisara jadi ingat2 lupa pulak gambar tu masa dia umur berapa..lepas ni nak letak tarikh jugak la kat gambar.

  4. tidurnya nyenyak sekali dan selamat ulang tahun untuk putri anda πŸ™‚

  5. Selamat hari lahir untuk Laila… πŸ™‚

  6. besday laila kan…

    tak berkata-kata ada makna ka…. πŸ˜‰

  7. besday laila ke semalam.. πŸ™‚ ?

  8. happy birthday laila. moga panjang umur, murah rezeki dan jadi anak yg baik utk ibu dan ayah ye.

  9. kdg2 ada perkara yg perlu kita diam..

    happy birthday laila..

  10. selamat hari lahir baby laila moga panjang umur dan jadi anak yg solehah.

  11. bard pun nak berdiam diri gak..huhu…

  12. weeee…. missing laila ler.. nanti nak lekat muka laila dalam FB
    makan sekerim..

  13. Happy birthday…. emmm, lama tak blogwalking kat blog puan bee nie. Tiap kali singgah, theme& design mesti berbeza. Inilah theme paling vogue dan comel pernah i tengok. Antara yang terbaik….

  14. Betul-betul..diam itu lebih baik..tak baik lagi ke demam budak ni?hehe

  15. feewit, dah besar mesti cun nih,,kekeke

  16. biarkan gambar yg berkata kata

  17. happy belated birthday Laila.
    minta mama hadiah best best tau

  18. Selamat menyambut haei lahir kepada Laila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *