Sleeping girl

laila potret

Laila 4 tahun pada 19 mac 2013

Kalau ikut nak update ada banyak luahan jiwa ingin di update. Namun … diam itu lebih baik.. Syhhh ~

UPDATE 20/3/2013 : MAAF sangat – sangat , tarikh di atas bukan hari lahir laila tetapi saya letak tarikh untuk kenang – kenangan saya di masa hadapan . Nanti bila  tahun depan , saya tengok gambar laila saya nak tahu gambar tu di ambil bila. Bukan tarikh lahir .. Ramai pula wish hari lahir di bawah huu~

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

21 thoughts on “Sleeping girl

  1. saya pun kalau tengok gambar2 maisara jadi ingat2 lupa pulak gambar tu masa dia umur berapa..lepas ni nak letak tarikh jugak la kat gambar.

  2. Happy birthday…. emmm, lama tak blogwalking kat blog puan bee nie. Tiap kali singgah, theme& design mesti berbeza. Inilah theme paling vogue dan comel pernah i tengok. Antara yang terbaik….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *