Sinopsis/Promo Drama Bonda Slot Azalea TV3

Promo Drama Bonda untuk slot azalea tv3 telah pun keluar , drama bonda akan mengantikan Drama Little Star bermula pada 12/4/2012.Drama Bonda ini mempunyai 20 episod dan akan di tayangkan pada setia hari isnin-khamis jam 4 petang , pengikut drama little star mesti tahu ni..

Sinopsis BONDA

Mengisahkan kasih sayang seorang ibu, Rohani (Normah Damanhuri) yang sanggup berkorban demi anak anaknya. Rohani seorang janda terpaksa membesarkan 2 orang anaknya Shasa dan Khasah(Hairi Anak Wayang).

Namun segala pengorbanan dan kasih sayangnya tidak dibalas dengan setimpalnya apabila Sasha (Eira Syazira) malu dengan latar belakang keluarganya dan menjadi anak derhaka.

Para Pelakon

  • Eira Syazira (Sasha)
  • Normah Damanhuri (Rohani)
  • Hairi anak wayang (Khasah)
  • Anne Abdullah
  • Nurul Dhena
  • Syed Ali.

Nantikan Drama Bonda di tv3 dalam slot azalea nanti 🙂 sebelum tu Endless Love jam 3 ke 4 petang .

Sumber & Youtube – Promo2tv3

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

5 thoughts to “Sinopsis/Promo Drama Bonda Slot Azalea TV3”

  1. klu cerita petang ni kutu mmg fail.seminggu sekali je dengar suara (mata mengadap blog).tupun klu keje opis hour.hehe

  2. jarang tgk tv… cuma sejak 2 3 hari ni suka tgk cerita endless love yg jam 3 ptg tu… best.. jalan cerita serupa mcm satu cerita korea..tak ingt tajuk 🙂 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *