Sinopsis Drama Endless Love TV3

Drama baru dalam slot TELENOVELLA , Drama Filipin yang bertajuk Endless Love , di khabarkan drama ni di adaptasi dari drama bersiri korea yang popular iaitu Autumm In My Heart. Lakonan Marina Riviera Ding Gong Dantes. Endless Love ni adalah pengganti kepada drama Bella Calamidades punya lama nak habis drama ni 104 episod kan.

Drama filipin , endless love di tv3

Sinopsis Endless LOVE TV3
Johnny dan Jenny membesar bersama-sama seperti adik-beradik di bawah jagaan ibu bapa mereka Robert dan Katherine. Johnny menyukai kakaknya dan sangat mengamil berat akan kakaknya .

Kehidupan mereka berubah apabila mereka mendapati bahawa terdapat kes bertukar bayi di hospital pada hari bahawa Jenny dilahirkan. Mereka mendapati bahawa anak perempuan yang sebenar adalah Shirley, rakan sekelas yang berasal dari keluarga miskin, dan sangat bencikan Jenny.

Kehidupan Jenny dan Shirley diterbalikkan dengan dramatis dalam sekelip mata. Jenny mahu kekal tetapi Shirley terus mendesak beliau meninggalkan keluarga yang membersarkannya . Akhirnya Jenny mengalah dan memutuskan untuk melarikan diri dan tinggal dengan Suzy yang juga musuh ibu angkatnya. Sementara itu, Johnny dan keluarganya memilih untuk tinggal di luar negara.

Beberapa tahun kemudian, Jenny membesar menjadi seorang wanita muda yang muda, cantik dan baik hati. Dia bekerja sebagai chambermaid di resort hotel.

Dia bertemu dengan pemilik hotel yang sangat sombong dan nakal bernama Andrew yang terpikat dan terpesona akan kecantikan Jenny. Andrew melakukan pelbagai cara untuk mendapatkan perhatian Jenny. Dalam tak sedar beliau sukakan Jenny secara perlahan-lahan berubah menjadi lebih baik. Lelaki itu dengan bangganya memberitahu kawan baiknya bahawa dia telah menemui wanita itu dan ia merupakan cinta sejatinya…

Ok sambungannya di TV3 Lah ye atau boleh tengok Endless Love secara online di tonton.. best kan jalan cerita nya ni .. ai like.. Dah bermula pun , Setiap Hari Isnin-Khamis jam 3.00 – 4.00 pm .. lama tu sejam .. boleh .. selepas drama Endless Love ni ada Drama Bonda

11 Comments

  1. erra 30 May 2012 Reply
  2. budakuatv 9 May 2012 Reply
  3. atien 29 April 2012 Reply
  4. chii 17 April 2012 Reply
  5. puan kutu 15 April 2012 Reply
  6. budakserius 15 April 2012 Reply
  7. nurmisnan 15 April 2012 Reply
  8. azura 15 April 2012 Reply
  9. syu90 15 April 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.