Sinopsis Atas Nama Cinta Tv3 Slot Akasia

Atas nama cinta adalah pengganti drama gemersik kalbu.Punyalah layan semua episod germersik kalbu, sekali untuk episod akhir saya tak dapat tengok sebab astro akan meragam bila hujan , fuh sabar je lah bermakna saya memang tak akan tengok episod akhir gemersik kalbu,saya tak suka sangat tengok secara online.Astro harap maklum..

Sinopsis drama atas nama cinta tv3

Lepas ni drama Atas nama cinta pula menyusul,lakonan Shah Iskandar Mahfuz (Saiful/Ghaz), Fiza Halim (Cinta), Shahz Jaszle (Tengku Farish), Wan Shade (Sulaiman), dan Roy Azman (Ahmad),Tasha (Balqis).Lakonan di buat di Perth,Australia katanya ..perghhhh .. macam best jer pergi melancong sambil berkerja cenggini kan..

Jumpa sinopsis pendek je kat blog cthoney , ada banyak lagi .. tapi semua sinopsis sama je , kalau nampak sinopsis di blog lain tu macam panjang je itu kerana tulisan dia jenis besar2 dari tulisan di blog saya..ahahah entah lawak apa yang saya buat ni ?

Sinopsis Drama Atas Nama Cinta

Drama Atas Nama Cinta mengisahkan Ahmad bersama anaknya, Saiful pulang ke kampung halaman selepas melarikan diri daripada pengutip hutang yang mengejarnya. Dikampung, Saiful berkawan baik dengan Cinta. Dia selalu menyelamatkan Cinta daripada menjadi mangsa buli. Malangnya, bapa Saiful buat onar dengan mencuri wang simpanan ibu Cinta, Zahara.Sambung tengok kat tv yekk ..

Mula ditayangkan pada isnin depan 13/2/2012- tengoklah nanti cam mana boleh layan ke tidak.. para pelakon semua tak menarik minat saya ..ahaks..

P/S : nak kongsi sikit ..Ombak rindu memang buat saya menagis .. huwaa lama dah tak rasa gitu bila menonton drama ni.

find me on ...
Follow on FacebookFollow on Google+Tweet about this on TwitterFollow on LinkedIn

Related Post

Comments

  1. mohd fitri syazwan b jemmy :

    atas nama cinta memang best….

  2. mmg best sb episode 7 boyfriend sy berlakon… tp sbg watak sampingan je nanti lama2 dpat la watak utama i/allah dgn rezeki Allah…
    huhu dia berlakon…

  3. Blog Berita Online :

    patutla tajuk cam penah dengar, rupanya sama dengan tajjuk lagu atas nama cinta nyanyian rossa

  4. Nak tengok jugak lah nanti .. =)

  5. makin laku si Shahrizal dan Tasha Shilla yek …

  6. kakyong mesti tgk Atas nama cinta ni… heheheh… 😉

    kena tgk 2-2 Shah ni berlakon… 😉

  7. Salam, tengok jugak episode akhir gemersik kalbu, untuk drama baru ni tak sabar nak tengok sebab gemersik kalbu tu macam tak berapa nak best hahaha

  8. gemersik kelabu sy tgk episod akhir je haha..

    atas nama cinta pelakonnya semua sy x minat..jawabnya mmg malas nk tgk

  9. mmg tak dpt lagi sinopsis panjangnya, itu pun secara kebetulan terjumpa di BH.

  10. aku duk terbayang jek si shahrizal jazle ni dalam video klip menari ghairah kat dapo tu la… kehkehkeh!!!

  11. mcm bes..tp x minat sgt ngan plakon dia..

  12. Wahaha.. balik kerja sempat lagi layan cerita ni 😀

  13. gemersik kalbu dah habis…ganti drama ni pula. Erm…tp pelakonnye saya tak minat sgt..tgk la kalau bosan layan juga :)

  14. tu dia bee….menonton dgn penuh perasaan, sekali tengok …abih satu kotak tisu kot…ermm sempat singgah kontest…tapi tak boleh masuk la plak…overload kot

Speak Your Mind

*