Sinopsis Atas Nama Cinta Tv3 Slot Akasia

Atas nama cinta adalah pengganti drama gemersik kalbu.Punyalah layan semua episod germersik kalbu, sekali untuk episod akhir saya tak dapat tengok sebab astro akan meragam bila hujan , fuh sabar je lah bermakna saya memang tak akan tengok episod akhir gemersik kalbu,saya tak suka sangat tengok secara online.Astro harap maklum..

Sinopsis drama atas nama cinta tv3

Lepas ni drama Atas nama cinta pula menyusul,lakonan Shah Iskandar Mahfuz (Saiful/Ghaz), Fiza Halim (Cinta), Shahz Jaszle (Tengku Farish), Wan Shade (Sulaiman), dan Roy Azman (Ahmad),Tasha (Balqis).Lakonan di buat di Perth,Australia katanya ..perghhhh .. macam best jer pergi melancong sambil berkerja cenggini kan..

Jumpa sinopsis pendek je kat blog cthoney , ada banyak lagi .. tapi semua sinopsis sama je , kalau nampak sinopsis di blog lain tu macam panjang je itu kerana tulisan dia jenis besar2 dari tulisan di blog saya..ahahah entah lawak apa yang saya buat ni ?

Sinopsis Drama Atas Nama Cinta

Drama Atas Nama Cinta mengisahkan Ahmad bersama anaknya, Saiful pulang ke kampung halaman selepas melarikan diri daripada pengutip hutang yang mengejarnya. Dikampung, Saiful berkawan baik dengan Cinta. Dia selalu menyelamatkan Cinta daripada menjadi mangsa buli. Malangnya, bapa Saiful buat onar dengan mencuri wang simpanan ibu Cinta, Zahara.Sambung tengok kat tv yekk ..

Mula ditayangkan pada isnin depan 13/2/2012- tengoklah nanti cam mana boleh layan ke tidak.. para pelakon semua tak menarik minat saya ..ahaks..

P/S : nak kongsi sikit ..Ombak rindu memang buat saya menagis .. huwaa lama dah tak rasa gitu bila menonton drama ni.

17 Comments

  1. mohd fitri syazwan b jemmy 21 March 2012 Reply
  2. nabila 13 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 13 February 2012 Reply
  3. Blog Berita Online 10 February 2012 Reply
  4. anastasyea 10 February 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 10 February 2012 Reply
  6. kakyong 10 February 2012 Reply
  7. yanmie 10 February 2012 Reply
  8. ct n honey 10 February 2012 Reply
  9. kakngah 10 February 2012 Reply
  10. syu90 10 February 2012 Reply
  11. anif 9 February 2012 Reply
  12. kimmie 9 February 2012 Reply
  13. apaajanews 9 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.