Siapa Kuat Makan ?

Share

Siapa juara makan ni ? diorang ni kalau berjalan memang kena makan ikut time , ni semasa di KLCC dengan kak yanmie , makan di food court tu je … Makanan di sana sedap-sedap dengan harga yang boleh tahan…

blognese fertucini klcc

Una makan Blognese Fertucini , alahai susah nak sebut ..

pizza tuna KLCC

Kakak makan Pizza Tuna ..

Nasi Goreng Peranakan KLCC

Baby makan kongsi dengan pakcik nya Nasi Goreng Peranakan (Nasi Goreng Belancan je pun …) ibunya tak order apa-apa tumpang makan dengan anak-anak je , tu pun banyak sangat dah ..

Bila tiba di KLCC saya memang tak de mood nak beli air .. heheh so memang minum air kosong yang di bawa saja .. Konon lepas ni nak jalan-jalan , tapi si baby asyik mengamuk je , maklumlah … bekal susu dia ibu buat – buat lupa nak bawa , keluar pagi2 lagi untuk ke StrretSmart tu , sampai ke petang , mana tahan beb! so lepas makan terus ke parking dan balik …

Pergi bayar parking ..fuhhhh ! RM nya sama banyak dengan apa yang kami makan tu .. so siapa yang kuat makan tu ??? hahaha ..

Una sebut : KLCC = KLTT

baby sebut : KLCC = E Ci Ci Ti

Layan …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

27 Comments:

  1. testingggggg

  2. seronok bila melayan anak-anak makan..
    mak bapak tumpang sekaki..

  3. maya_mustwany

    wahh menu pertama tuh memang best.hihihi
    errr mahal ke tempat parking,berapa sejam?

  4. Comel… E ci ci ti hehehe

  5. alahai… berapa kena tiket parking tu kak ? kalau datang klcc roger je kak.. boleh parking ofis saya ni.. hehe.. berdepan ngn klcc je.. boleh saya tolong copkan tiket parking tu.. 🙂

  6. wohh..kalo hasben nis mesti dah bising2 bayor [arking mahei2 … nama pun KLCC kan .. kami xpenah parking2 situ rasenye…jalan jer ke situ sbb parking tmpt len … lgpun bukan slalu ke sana masa dok KL pun …

    wah enjoy dak2 makan yer … syukur rezeki …

  7. nyum…nyum….sedap tu…

  8. eloklah tu. kak yan anak lelaki, kak bee anak perempuan. jadi besan pun ok

  9. Tentu budak-budak tu seronok kan bee, jalan2, makan2..

  10. dah makan kat klcc, mau harganya murah. hehe..

  11. x pelah sekali sekala, anak2 pun puas makan nampaknya…termasuk ibunya kot..he he

  12. Biasanya suami tak pernah mengeluh bayar parking hehehe, sebab mana2 pun semua lebih kurang je rasanya, tapi tak pernah lg bayar parking lebih dari rm10 kot.

  13. parking yg byk mkn…byk mkn duit..hihi

  14. mahai2..lg sedap klu dpt mkn 2kali dr melabur kt parking kan?

  15. saya sentiasa ke sana. sebab ade kelas.

  16. Ibu Mifzal Arsyad

    hehe..keta yg kuat makan…mahal ya parking situ?

  17. Tempat letak kereta di KLCC memang harga kerat jari punya. Kalau saya ke sana biasanya naik Putra LRT sahaja.

    • Hari minggu memang susah dpt parking d KLCC ni,.. sy biasa parking sebelah Chorus Hotel tu,.. jalan ckit.. sambil2 singgah d Ampag Park terus. 🙂

      • bukan susah , senang dapat ..tapi tk berapa suka bila parking di bahagian bawah KLCC tu mencekik ..

        lagipun hari tu dah lewat sikit , so kena juga park di bawah .. kalau parking luar susah nak berjalan pula , lagi lewat jdnya ..

    • susah sikit kalau saya nak naik putra dengan anak2 ni ..plus tk pandai hehehe ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *