Siapa Cepat Dia Dapat

Share

Lama tak buat contest apa-apa kan ? sooooo kali ini .. untuk ke sekian kali nya .. saya buat satu teka teki simple , siapa cepat dia dapat ya …

vibrant kegel device

Cuma jawab .. benda apa kah di dalam gambar di atas ? kegunaan sekali ye .. tamat sehingga dapat pemenang atau pun jika tiada pemenang , esok jam 9.00am (selepas tu korang mesti tahu jawapan , dari blog2 lain atau blog ini so tak valid lagi dah contest ni πŸ™‚ )

Pemenang akan mendapat RM10 X 3 Orang ..

kalau rasa nak share klik button di bawah .. heheheh …

UPDATE : 9.47am 06 April

pemenangnya :

  • Azura
  • Puankutu
  • Myra Jay

terima kasih πŸ™‚ sila email no akaun korang ya .. Kalau boleh maybank le..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

69 Comments:

  1. Pingback: Acuan Biskut Semperit | Mahligaicinta.com

  2. tahniah kepada pemenang…

  3. ohh..gua masih tak berapa fahammm..

  4. tq Puan bee…alhamdulillah rezeki hari jumaat

  5. alamak, saya langsung x tau pasal ni

  6. Pingback: Dara Semula Dengan Vibrant Kegel Device β€” Puanbee | Cool tak menyengat pun

  7. Kalau teka konpom salah. Tahniah pd pemenang2.

  8. ala. terlepas.. tahniah pada pemenang.. πŸ˜‰

  9. Ok Bee, myra dah email.

  10. alamak bee, nis lmbt la masuk sini.. xpelah bg can kat org lain… hoho

  11. waa ramai yang meneka ni bee, ummi tak tau namanya apa, fungsinya dah tau ni.

  12. 2-3hr lps tgk WHI psl rahim tekeluar. blh gune mendealah ni ke utk elakkan masalah tu??

  13. ingt kan air purifier..huhu

  14. Kenapa tidak buat latihan untuk menguatkan pelvis dengan senaman kegel atau senaman kemutan.

  15. Vibrance Kegel Device, Bioinfinity betul tak Puan Bee…saya search image keluar gambar kat atas…

  16. lampu …hahahhaha…saya tak tahu

  17. tak tahu..tp kt gambar tu tulis vibrant kegel device.benda nie nama tu la kot.haha..

  18. Bee, nak teka πŸ™‚

    **Vibrance Kegel Device**

    Kegunaan
    Pelvic Muscle Training

  19. hahahhaa…itu adalah trompet…hahaha

  20. vibrator,untuk urut…

  21. Air conditioner cooler-penyejuk udara

  22. Adehhh!! xpenah tgk kebenda ni… πŸ™‚
    Nak try la..

    Air Purifier

  23. rasenye water filtter kot?? hehe

  24. Lagi.. lagi .. hehe

  25. Ibu Mifzal Arsyad

    Vibration machine kot..hehe

  26. Acuan semperit..hihi

  27. nak teka la walau x tau benda apa tu… mesin urut… hihi

  28. mama cuba…ionizer..

  29. apa tu..mcm lampu pun ada…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *