Siapa Cepat Dia Dapat

Lama tak buat contest apa-apa kan ? sooooo kali ini .. untuk ke sekian kali nya .. saya buat satu teka teki simple , siapa cepat dia dapat ya …

vibrant kegel device

Cuma jawab .. benda apa kah di dalam gambar di atas ? kegunaan sekali ye .. tamat sehingga dapat pemenang atau pun jika tiada pemenang , esok jam 9.00am (selepas tu korang mesti tahu jawapan , dari blog2 lain atau blog ini so tak valid lagi dah contest ni πŸ™‚ )

Pemenang akan mendapat RM10 X 3 Orang ..

kalau rasa nak share klik button di bawah .. heheheh …

UPDATE : 9.47am 06 April

pemenangnya :

  • Azura
  • Puankutu
  • Myra Jay

terima kasih πŸ™‚ sila email no akaun korang ya .. Kalau boleh maybank le..

69 thoughts on “Siapa Cepat Dia Dapat”

  1. Pingback: Acuan Biskut Semperit | Mahligaicinta.com

  2. Pingback: Dara Semula Dengan Vibrant Kegel Device β€” Puanbee | Cool tak menyengat pun

      1. fungsi utamanya ialah untuk membantu kita menguatkan lantai pelvik kita yang dimana kalau lantai pelvik kita lemah tu yang mengakibatkan pundi kencing kita bermasalah

          1. bukan alat kesukaran buang air kecil , alat untuk menetukan sama ada senama kegel yang kita buat tu betul atau tidak , ok ..cukup lah 3 org yg betul hehehe ..

    1. dh goole,fungsinya membantu kita menguatkan lantai pelvik kita yang dimana kalau lantai pelvik kita lemah tu yang mengakibatkan pundi kencing kita bermasalah…asyik lah nak terkucil tak kira tempat especially bila sejuk sangat.

      haha hambik daku copy paste..bagus gak bertambah ilmu..:)

          1. betul ke tak nie?aduh cuba lagi..

            Vibrance Kegel Device & Pelvic Floor Muscle/Exercise

            utk mengatasi masalah Masalah lantai pelvik lemah.

            1. itu jer la bee..kesimpulannya..

              vibrant Kegel device

              kegunaannya utk kegel excercise n pelvis muscle training
              utk mengatasi masalah lantai pelvik lemah.
              menguatkan lantai pelvik dan utk kebahagiaan rumahtangga juga.hoho..

              gigih gila jawab soalan..dh la bg chance org lain jawab plak..:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *