Si comel datang rumah

Suka tak tengok baby ? ermm baby comel datang rumah maklang (sebelah saya , kalau sebelah suami diorang panggil makjang) buat kali pertama .. bestnya pegang baby .. memang tak jemu mata memandang kan .. ish ish rasa nak tambah .. tapi rasa tak nak tambah juga hehe.. selamat malam semua ! gud nite …

nama si comel : mohamad ariff iskandar
umur : 2 bulan berapa hari ntah maklang tak ingat hehe

apa gelaran anak sedara korang ? kot sebelah sabah serawak lain panggilannya .. manalah tahu kan .. share2 lah ..
sekian ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. kalo sebelah suami , ank2 sedara kena panggil makyong .
    kalo sebelah teman , mak su ler …

  2. sy dan suami, dua-dua anak sulong… so mmg kena panggil kami mak long n pak long. kalau puan bee nak tahu mak abah saya juga anak sulong…panggilan ‘long’ tu bole dgr dimana-mana dikalangan kami hehe

  3. kalu camtu tambah la ahli kluarga cepat2 bee….

  4. nama Arif, sama dgn anak ct no 4

  5. sebelah kutu panggil maklang jugak.sbb ankyg ke3..tp sebelah suami yg ketiga bkn maklang..apa ntah..mmg nama gelaran lain2 bg setiap negeri. sebelah suami maklong la sbb yg sulung.biasanya yg sulung maklong.tp org perak makwa kan..

    • oh maklang jugak meme kembo ni hahaa… oo org perak ikut gak ada panggil makwe ada yag panggil makyong , dan maklong .. lain2 gak kot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *