Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee

Ingat tak post lepas pasal Kwerkee.com ? yang jual barangan unik tu .. meh cek nak tunjuk barang cek beli pulak ..comel sangat , mesti mak-mak geram tengok nya kan. Kwerkee hantar barang ni dari singapore , jauh tu tapi barang selamat sampai ke tangan puanbee siap kena sound dari adik posmen.

Shooping barang berjenama di Reebonz

“Kak kalau tengok ada miscol sampai 4-5 tu dari saya lah tu , col tak angkat2 ”

sorry na dik , akk ko nih sibuk manjang , mungkin tengah drive , tak pun tengah lepak makan roti canai keras tadi , tapi bukan sebab tu akak tak angkat fon ,tapi sebab anak aku pergi silent kan phone tanpa pengetahuan aku .. adeiii ..

Comel kan tea pot ni , siap ada sarung berjambul lagi tu .. sebenarnya dirumah saya ni , walaupun 10 tahun kawin memang tak de tea pot , selepas anak-anak ku yang aktif tu pecahkan semua , memang tak beli dah …ni lah yang pertama ..

shopping online

Bila dah buka sarungnya , barang nya begini lah ..comel …

Laila bee , biasalah model ..

kwerkee.com

Ok barangan selamat sampai , cepat juga … Saya join program refferal beliau , ramai beli ke boleh tebus barang ..ngeh ngeh .. klik sini kalau nak tengok barangan lain.Kalau nak tengok apa benda kwerkee ni pulak klik sini

22 Comments

  1. Denaihati 24 June 2012 Reply
  2. Hafizul 24 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 25 June 2012 Reply
  3. eiela 23 June 2012 Reply
  4. ohcikgu 23 June 2012 Reply
  5. nurmisnan 22 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 23 June 2012 Reply
  6. akubiomed 22 June 2012 Reply
    • akubiomed 22 June 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply
  7. Jebeng Otai™ 22 June 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 22 June 2012 Reply
  9. Juan 22 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply
  10. Ibu Mifzal Arsyad 22 June 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 22 June 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.