Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee

Ingat tak post lepas pasal Kwerkee.com ? yang jual barangan unik tu .. meh cek nak tunjuk barang cek beli pulak ..comel sangat , mesti mak-mak geram tengok nya kan. Kwerkee hantar barang ni dari singapore , jauh tu tapi barang selamat sampai ke tangan puanbee siap kena sound dari adik posmen.

Shooping barang berjenama di Reebonz

“Kak kalau tengok ada miscol sampai 4-5 tu dari saya lah tu , col tak angkat2 ”

sorry na dik , akk ko nih sibuk manjang , mungkin tengah drive , tak pun tengah lepak makan roti canai keras tadi , tapi bukan sebab tu akak tak angkat fon ,tapi sebab anak aku pergi silent kan phone tanpa pengetahuan aku .. adeiii ..

Comel kan tea pot ni , siap ada sarung berjambul lagi tu .. sebenarnya dirumah saya ni , walaupun 10 tahun kawin memang tak de tea pot , selepas anak-anak ku yang aktif tu pecahkan semua , memang tak beli dah …ni lah yang pertama ..

shopping online

Bila dah buka sarungnya , barang nya begini lah ..comel …

Laila bee , biasalah model ..

kwerkee.com

Ok barangan selamat sampai , cepat juga … Saya join program refferal beliau , ramai beli ke boleh tebus barang ..ngeh ngeh .. klik sini kalau nak tengok barangan lain.Kalau nak tengok apa benda kwerkee ni pulak klik sini

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts to “Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee”

  1. Terkial2 juga aku membaca ayat baru Bee.. mcm sms.. har3
    Tomey tea pot.. kat kampung ada 3 biji lebih kurang sama
    belikan untuk mak + abah.. sorang satu.. satu lagi untuk aku ler.. hik3

  2. comel je teapot. yg mahal tu sbb ada kaitan benang tu 😉

    nis punye teapot ade le lagi, pun sumbing2 dah, hadiah kawen… satu set dgn cawan2 tu lah… dan mmg xpenah beli, jag plastik byklah… maklumle anak2 kecik ramai… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *