Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee

Ingat tak post lepas pasal Kwerkee.com ? yang jual barangan unik tu .. meh cek nak tunjuk barang cek beli pulak ..comel sangat , mesti mak-mak geram tengok nya kan. Kwerkee hantar barang ni dari singapore , jauh tu tapi barang selamat sampai ke tangan puanbee siap kena sound dari adik posmen.

Shooping barang berjenama di Reebonz

“Kak kalau tengok ada miscol sampai 4-5 tu dari saya lah tu , col tak angkat2 ”

sorry na dik , akk ko nih sibuk manjang , mungkin tengah drive , tak pun tengah lepak makan roti canai keras tadi , tapi bukan sebab tu akak tak angkat fon ,tapi sebab anak aku pergi silent kan phone tanpa pengetahuan aku .. adeiii ..

Comel kan tea pot ni , siap ada sarung berjambul lagi tu .. sebenarnya dirumah saya ni , walaupun 10 tahun kawin memang tak de tea pot , selepas anak-anak ku yang aktif tu pecahkan semua , memang tak beli dah …ni lah yang pertama ..

shopping online

Bila dah buka sarungnya , barang nya begini lah ..comel …

Laila bee , biasalah model ..

kwerkee.com

Ok barangan selamat sampai , cepat juga … Saya join program refferal beliau , ramai beli ke boleh tebus barang ..ngeh ngeh .. klik sini kalau nak tengok barangan lain.Kalau nak tengok apa benda kwerkee ni pulak klik sini

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts on “Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee

  1. Terkial2 juga aku membaca ayat baru Bee.. mcm sms.. har3
    Tomey tea pot.. kat kampung ada 3 biji lebih kurang sama
    belikan untuk mak + abah.. sorang satu.. satu lagi untuk aku ler.. hik3

  2. comel je teapot. yg mahal tu sbb ada kaitan benang tu 😉

    nis punye teapot ade le lagi, pun sumbing2 dah, hadiah kawen… satu set dgn cawan2 tu lah… dan mmg xpenah beli, jag plastik byklah… maklumle anak2 kecik ramai… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *