Jun
2012

Shopping Online Di MyDEAL.com.my Potongan Harga Melebihi 50% WOW !

Percaya atau tidak ….. Nak jimat sekarang ni mudah sangat , pertama mesti ada internet kedua buka website MyDEAL.com.my dan pilih barang apa yang korang nak … murah sangat beb , tak tahan saya tengok .. rasa nak sambar semua je ……..

Sekarang ni … tengah sale benda alah ni .. ni orang perempuan memang suka sangat .. lelaki kacak pun mesti suka , sebab dia kacak , dan dia mesti nak masak untuk orang tersayang .. ehemmmmm …

untuk membeli barangan rumah secara online dengan harga yang murah
60% OFF Best Selling, As Seen On TV: Kitchen Magic Chopper + FREE Dicer Blade + FREE Delivery within Peninsular Malaysia @ Gadget Solution for only RM48 instead of RM119!

Sekarang ni … ada sale 60% untuk sejenis gadget untuk kegunaan dapur , pemotong untuk memotong sayur-sayuran dan buah-buahan , bayangkan kita ni nak masak tak perlu susah-susah nak potong dengan tatatertib , kita just letak .. tekan dan potong .. hurm.. ai like lah benda macam ni ……

Klik sini sekarang untuk membeli cepat sebelum tawaran berakhir ya ….

FREE Dicer Blade + FREE Delivery
60% OFF Best Selling, As Seen On TV:

Beli sekarang harga RM48, Harga asal RM119 dah save RM71 okey ..

cepat-cepat klik Mydeals.com.my untuk beli Kitchen Magic Chopper @ Gadget Solution ni ………
Tengok video cara nak guna pisau pemotong ni .. mudah dan cepat .. sesuai untuk orang yang sibuk dan nak cepat pabila memasak …

Tawaran kekal selama beberapa hari sahaja …

Cepat-cepat lah klik link MyDEAL.com.my ni kalau berminat ok.. jangan risau barang di jamin selamat sampai ….

sekali lagi ..

Kalau nak beli pisau pemotong dengan 60% potongan harga klik sini

Satu lagi item yang menarik minat saya untuk membeli , order 2 untuk anak dara saya …. ialah

71% OFF 2 units SOS Self-Defense Personal Alarm + FREE Delivery within Peninsular Malaysia @ Zilex Enterprise for only RM19.90 instead of RM69! 

SOS Self-Defense Personal Alarm
Details of the Deal In times of peril and suspicion, throw caution to the wind and grab attention faster than the boy who cried wolf with this SOS self-defence personal alarm.

KLIK Sekarang untuk membeli .. tawaran hebat .. 71% tau ..fuh fuh …

Personal alarm untuk anak-anak dan kita pun boleh , gantung dekat fon je …..

Kalau nak tengok tawaran MyDeals yang lain , klik sini.. ada pelbagai jenis lagi , kupon restoran , gadget terkini … aksesori  telefon .. dan saya sangat geram tengok aksesori iPhone 4s yang ada tu .. huhu . murah – murah …

P/S : Selama sebulan banner My Deals akan bertapak di blog puanbee.com , klik lah tengok .. ada banyak lagi barangan lain yang di jual , saya tunggu aksesori iPhone4s je .. hehehe …

Search

18 thoughts on “Shopping Online Di MyDEAL.com.my Potongan Harga Melebihi 50% WOW !

  1. nak tanya…agak2nya berapa lama yea tempoh penghantaran barang yg dah dibeli tu.
    Saja nak tau sebab ada beli barang kat mydeal….tapi bila terbaca kat internet ada yg ckp makan masa berbulan baru dapat barang…betul ker???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge