Shopping Di Reebonz

Alamak terlepas peluang untuk shopping online di Reebonz menggunakan kredit percuma hasil dari link affialte saya. Saya tak ingat .. sebenarnya tak sangka entri yang saya tulis dan saya lupakan itu menjana pendapatan untuk saya .. walaupun sebenarnya tak boleh di tukar dengan duit tetapi boleh di tebus dengan barang-barang disana.. Barang nya boleh bikin wanita di luar sana kegawatan ekonomi lah .. hahaaa ..ok untuk wanita tak bekerja macam saya je lah ..

barang jenama online

Imbas balik entri lepas yang saya tulis satu nya adalah berkenaan  Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee dan pasal perkenalan kwerkee  Memperkenalkan Kwerkee By Reebonz – Design Unik Setiap Hari.

Dua entri yang tu je saya buat .. saya dapat income RM178 . 00 boleh dah kalau nak shopping tu ..tapi yang menjadi tak bestnya .. ada expirey date .. alahai … lupus gitu je lah ..

Perempuan mana boleh lari dari shopping kan .. tapi saya boleh lari  ..  :)

Bertambah semangat nak promot link shopping online disana.. geram tau .. benda cantik-cantik belaka.. nah ..klik banner di bawah kalau nak tengok ..

Shooping barang berjenama di Reebonz

Search

Comments

  1. Selamat shopping sis dan moga2 pendapatannya dari link affiliasi meningkat :)
    Ramzi recently posted..Cara Membuat Artikel Terkait / Related Post di BlogMy Profile

  2. ruginye..kalau tak leh tebus kan..
    syu90 recently posted..Segmen : Tambah Follower by KhairunnisaMy Profile

  3. alamak… ralatnyeee rase….

    hmm, ada bakat buat affiliate ni bee ;)
    Ummi Hanie recently posted..Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatifMy Profile

  4. Memang best kalau dapat kredit dari klik2 shaabat2 tetapi itulah
    masalahnya.. Dua date cepat sgt tuh..
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #59My Profile

  5. bee…sygnyer kan….
    syamila recently posted..Unimom Mezzo PilihankuMy Profile

  6. untungnya dapat duit side income…..
    PinkUmmi recently posted..1 Malaysia Privilege CardMy Profile

  7. Untung duit poket kan kalau tak suka shopping..haha..kelakar la puanbee ni..
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #26 – Secret Recipe [at] JertehMy Profile

  8. due datenya sekejap sangat, memang senang nak terlepas pandang kot, kena pulak tengah sbuk beraya.
    Denaihati recently posted..Ini bukan musuh ISLAM kah?My Profile

  9. Sayang juga bila jadi macam ni… Banyak plaks tu yang dah expired… Lepas ni bee kena buat pemantauan lebih kerap untuk semua program affiliate dan seumpamanya yang telah disertai…
    Eizil recently posted..Bagaimana segalanya bermula.My Profile

  10. Salam,

    Alahaiii sayangnye bee, next time kena tengok2 juga tu :D
    yanmie recently posted..Ralat, Penat, Tapi Mujur Ada Keseronokan Di SituMy Profile

  11. Rugi tak dimanfaatkan sepenuhnya..
    anif recently posted..Live Streaming – The UEFA Champions League – Manchester United vs GalatasarayMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge