Shopping Di Reebonz

Share

Alamak terlepas peluang untuk shopping online di Reebonz menggunakan kredit percuma hasil dari link affialte saya. Saya tak ingat .. sebenarnya tak sangka entri yang saya tulis dan saya lupakan itu menjana pendapatan untuk saya .. walaupun sebenarnya tak boleh di tukar dengan duit tetapi boleh di tebus dengan barang-barang disana.. Barang nya boleh bikin wanita di luar sana kegawatan ekonomi lah .. hahaaa ..ok untuk wanita tak bekerja macam saya je lah ..

barang jenama online

Imbas balik entri lepas yang saya tulis satu nya adalah berkenaan  Shopping Online : Tea Pot Unik Dari Kwerkee dan pasal perkenalan kwerkee  Memperkenalkan Kwerkee By Reebonz – Design Unik Setiap Hari.

Dua entri yang tu je saya buat .. saya dapat income RM178 . 00 boleh dah kalau nak shopping tu ..tapi yang menjadi tak bestnya .. ada expirey date .. alahai … lupus gitu je lah ..

Perempuan mana boleh lari dari shopping kan .. tapi saya boleh lari  ..  🙂

Bertambah semangat nak promot link shopping online disana.. geram tau .. benda cantik-cantik belaka.. nah ..klik banner di bawah kalau nak tengok ..

Shooping barang berjenama di Reebonz

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. Selamat shopping sis dan moga2 pendapatannya dari link affiliasi meningkat 🙂

  2. ruginye..kalau tak leh tebus kan..

  3. alamak… ralatnyeee rase….

    hmm, ada bakat buat affiliate ni bee 😉

  4. Memang best kalau dapat kredit dari klik2 shaabat2 tetapi itulah
    masalahnya.. Dua date cepat sgt tuh..

  5. bee…sygnyer kan….

  6. untungnya dapat duit side income…..

  7. Untung duit poket kan kalau tak suka shopping..haha..kelakar la puanbee ni..

  8. due datenya sekejap sangat, memang senang nak terlepas pandang kot, kena pulak tengah sbuk beraya.

  9. Sayang juga bila jadi macam ni… Banyak plaks tu yang dah expired… Lepas ni bee kena buat pemantauan lebih kerap untuk semua program affiliate dan seumpamanya yang telah disertai…

  10. Salam,

    Alahaiii sayangnye bee, next time kena tengok2 juga tu 😀

  11. Rugi tak dimanfaatkan sepenuhnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *