Servis Pemasangan Grill , Kabinet Rumah & Autogate Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan Nya

Share

SERVIS PEMASANGAN GRILL , MEMBUAT KABINET DAPUR , MEMASANG AUTOGATE DAN JUGA MEMBUAT AWNING. Bengkel terletak di kawasan kajang dan berdekatan seperti ampang , kuala lumpur , rawang , bangi dan berdekatan ..sila hubungi dan nyatakan kawasan anda ok 🙂  .. sila lihat alamat nya di bawah ye ..

Alamat bengkel ;

  • No 7 , Jalan Seksyen 2 / 15 , Kajang Utama 43000 Kajang Selangor

Hubungi Najib :

  • 017 : 5459691 untuk maklumat lanjut.

Salam .. sekadar menyebarkan informasi dan iklan bagi pihak adik admin sendiri. Siapa lagi nak majukan bisnes adik beradik sendiri kalau bukan adik beradik kan .. Kali ini saya nak war-warkan  sikit …

Koleksi Rahsia! Senarai Pembekal di Malaysia

Bagi anda-anda yang ingin mengubahsuai rumah anda , membuat kabinet baru , pasang grill & awning dan juga memasang autogate (pagar automatik) di rumah anda , anda boleh la hubungi Najib atau datang ke bengkel untuk melihat contoh-contoh pagar , grill , kabinet , awning yang telah di buat.

Harga adalah mengikut ukuran , jenis atau pun kualiti bahan di gunakan . Najib sendiri boleh menyelaraskan harga mengikut bajet anda.

servis membuat kabinet dapur di kawasan kajang dan berdekatan

Contoh kabinet dapur yang simple ..
servis memasang kabinet dapur di kawasan kajang Servis Pemasangan Grill & Kabinet Rumah Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan Nya Contoh autogate … Servis Pemasangan Grill & Kabinet Rumah Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan Nya

Contoh grill ..Servis Pemasangan Grill & Kabinet Rumah Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan Nya Contoh pagar pemisah ..
Servis Pemasangan Grill & Kabinet Rumah Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan Nya

Bengkel kami … Servis Pemasangan Grill & Kabinet Rumah Di Kawasan Kajang dan Berdekatan Dengan NyaContoh grill rumah …

Atau anda boleh melihat lebih banyak contoh dan proses dalam menyiapkan semua kerja-kerja di lakukan di facebook kami.

Maaf owner hanya update contoh , jika ingin berunding sila hubungi Najib terus di  nombor telefon tertera.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. Puan,
    Boleh tak email kan kepada saya sebutharga per sft grill?
    zuhhal_777@yahoo.com

  2. encik, saya mahu minta jika boleh encik list kan quotation harga untuk 7 gulung pagar dawai hijau, dan 60 batang tiang konkrit untuk pagar. sila emailkan ke murfiq92.as@gmail.com , dengan kadar segera

  3. Terbaik. Teruskan promosi di perumahan baru siap. Pasti ramai yang perlukan servis adik kak ni

  4. sesuai sangat bagi orang yang baru beli rumah

  5. yang ni untuk kawasan luar selangor boleh ke? ke dalam selangor je?

  6. kta kena kuasa kan ekonomi.. hehehehe

  7. dah like page tu…

    kalo nis duduk area sana, insyaAllah dah rekomen kat hubby..

    kalau nak order dari parit buntar ni… sanggup ka? 😉

  8. Betul tu kak. Siapa yang nak tolong perniagaan ahli keluarga sendirikan kalau bukana adik beradik. semoga perniagaan bertambah maju.

  9. Semoga perniagaan adik tu maju selalu dan mendapat pelanggan yang tidak disangka-sangka…amin…

  10. wah cantik cantik design grill tu.. semoga bisnes makin maju dan berkembang ya.

  11. cantiknya grill tu..suka tengok 🙂

  12. cantik-cantik grill dan kitchen kabinet ni. semoga bisnis adik pbee terus maju.

  13. terlewat 2 minggu. parents saya baru je order grill dan yang seangkatan dengannya. kalau tak, boleh juga dimasukkan di dalam senarai kedai untuk di survey.

    gud luck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *