Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)

Allhamdulillah , tak de lain yang dapat saya ucapkan lagi kan… syukur di bulan ramadhan ni saya dapat ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak banner bertempek tu kan 🙂 yang nak jadi agent pun ramai jugak tu .. maaf lah kalau korang jadi agent korang bukan bawah saya lagi 🙁 sebab VCO tak guna sistem MLM pun , cuma kalau kita jual sebagai agent adalah ganjaran nya sikit ..

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Meh kita bincang testimoni pertama ni dia guna bahasa ringkas sebab sms kan so saya terjemahkan bagi korang senang faham gitu :

“aa , saya perasan setakat ni kulit tu memang lembut , pulak tu saya ni belum timang anak lagi , kawan saya yang syorkan makan VCO ni , 2 orang dah dapat anak lepas ambil produk ni , saya just tawakal dengan cara ni lah dulu “

Dah saya katakan VCO ni bukan ubat-ubatan , ianya adalah suplement yang merawat sel-sel dari dalam , memudakan sel dan memperbaiki sel kita , so tak mustahil ye kulit kita akan berubah menjadi lembut setelah kita mengamalkan produk VCO catalyst ni .. saya suka kongsi atau jual benda yang memang berkesan , saya dah cuba juga sebelum saya jual produk ni .. banyak lagi produk yang saya cuba tapi VCO paling berkesan lah untuk saya ..

VCO ni bukan untuk perempuan aje ok.. untuk lelaki pun boleh .. lelaki lah yang paling liat nak ambil suplement bagai , eh korang kaum adam , kesihatan dalaman haruslah jaga tau .. udahlah berkerja je seharian , tak de masa rehat .. bagi lah bonus untuk tubuh badan sikit ..nanti tua2 baru nak jaga terlambat beb! (bab ni saya selalu bebel kat suami saya , eh bukan bebel .. nasihat hahaha ..)

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Ini adalah pelanggan tetap , memang sekali dia beli 2 kotak.. oh berterima kasih sangat .. sehari dua ni memang ada je pelanggan sms saya nak kan VCO ni .. termasukkan pelanggan baru saya nurain 🙂 thanks nurain .. lepas ni kalau ok roger akk 🙂

Fungsi&Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung & kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

Saya bold kan lagi fungsi-fungsi yang penting , supaya mudah korang nak bandingkan dengan testimoni di atas .. 🙂 suka tau .. bila apa yang kita jual tu mendatangkan kebaikkan , dengar khabar VCO boleh cegah dengkur, saya konon-konon nk beri suami saya cuba kot2 leh buang dengkurnya tu , tapi dia liat bebenor nak try ..

kalau berminat nak try

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

51 Comments

  1. qaseh allesya 28 November 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 4 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 4 November 2011 Reply
      • mya 4 February 2012 Reply
  2. cik tom 15 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 August 2011 Reply
  3. bEe 15 August 2011 Reply
  4. ayujamal 13 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  5. ohcikgu 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  6. nza 12 August 2011 Reply
  7. Myra Jay 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  8. Lanabusybee 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  9. ummiross 12 August 2011 Reply
  10. hafizal Mohamad 12 August 2011 Reply
  11. puan kutu 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  12. mamaema 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  13. nizamghazi 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  14. L 12 August 2011 Reply
  15. mama pipie 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  16. rohaya 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  17. m@m@ t0meLL 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  18. Lela-Lelord 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
  19. Nurain Binti Hisham 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 August 2011 Reply
      • Nurain Binti Hisham 16 August 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 17 August 2011 Reply
  20. Ummi Hanie 12 August 2011 Reply
  21. NikThoha 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 August 2011 Reply
  22. juanita 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 August 2011 Reply
  23. afiq aiman 12 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 August 2011 Reply
  24. lin azlina 11 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 12 August 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.