Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)

Spread the love

Allhamdulillah , tak de lain yang dapat saya ucapkan lagi kan… syukur di bulan ramadhan ni saya dapat ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak banner bertempek tu kan 🙂 yang nak jadi agent pun ramai jugak tu .. maaf lah kalau korang jadi agent korang bukan bawah saya lagi 🙁 sebab VCO tak guna sistem MLM pun , cuma kalau kita jual sebagai agent adalah ganjaran nya sikit ..

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Meh kita bincang testimoni pertama ni dia guna bahasa ringkas sebab sms kan so saya terjemahkan bagi korang senang faham gitu :

“aa , saya perasan setakat ni kulit tu memang lembut , pulak tu saya ni belum timang anak lagi , kawan saya yang syorkan makan VCO ni , 2 orang dah dapat anak lepas ambil produk ni , saya just tawakal dengan cara ni lah dulu “

Dah saya katakan VCO ni bukan ubat-ubatan , ianya adalah suplement yang merawat sel-sel dari dalam , memudakan sel dan memperbaiki sel kita , so tak mustahil ye kulit kita akan berubah menjadi lembut setelah kita mengamalkan produk VCO catalyst ni .. saya suka kongsi atau jual benda yang memang berkesan , saya dah cuba juga sebelum saya jual produk ni .. banyak lagi produk yang saya cuba tapi VCO paling berkesan lah untuk saya ..

VCO ni bukan untuk perempuan aje ok.. untuk lelaki pun boleh .. lelaki lah yang paling liat nak ambil suplement bagai , eh korang kaum adam , kesihatan dalaman haruslah jaga tau .. udahlah berkerja je seharian , tak de masa rehat .. bagi lah bonus untuk tubuh badan sikit ..nanti tua2 baru nak jaga terlambat beb! (bab ni saya selalu bebel kat suami saya , eh bukan bebel .. nasihat hahaha ..)

Testimoni pengguna VCO
Testimoni pengguna VCO

Ini adalah pelanggan tetap , memang sekali dia beli 2 kotak.. oh berterima kasih sangat .. sehari dua ni memang ada je pelanggan sms saya nak kan VCO ni .. termasukkan pelanggan baru saya nurain 🙂 thanks nurain .. lepas ni kalau ok roger akk 🙂

Fungsi&Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung & kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

Saya bold kan lagi fungsi-fungsi yang penting , supaya mudah korang nak bandingkan dengan testimoni di atas .. 🙂 suka tau .. bila apa yang kita jual tu mendatangkan kebaikkan , dengar khabar VCO boleh cegah dengkur, saya konon-konon nk beri suami saya cuba kot2 leh buang dengkurnya tu , tapi dia liat bebenor nak try ..

kalau berminat nak try

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

51 thoughts on “Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)”

      1. produk mary kay?yg mane ye? pori2 ni makin bsr…sgt2 risau n rimas…muke xceria sbb rase org pndang kat bekas2 jerawat je. tq

  1. cik tom rasa cam berminat jugak nak bli n guna vco ni…tp still ada prasaan ragu2 sbb sblm ni pernah mkn ubat supplement camni tp ada side effect…huhu

  2. Alhamdulillah..
    ayu suka ada kawan yang mcm bee..
    bersemangat nak tolong kawan2 sesama sihat mcm kita
    n satu lagi..sokong sgt..apa2 pown kita kena pakai dan test dulu..bagus tak produk tu baru buleh jual…semoga suksess sokmo k, mana tahu 1 hari nanti ayu boleh jadi biz partner bee pulak..

    1. insyallah ayu , satu hari nanti boleh je jadi bisnez partner tunggu anak2 besar sikit senang nk gerak ehemm..sekarang buat bisnez yg senang2 dulu ..

  3. Slm puan bee.
    ini 2nd time sy masuk laman ni.
    VCO untuk lelaki pun boleh ea. Sbb ada perkataan virgin tu. hehe 😉
    Tgok dia punya khasiat mmg bagus.

    1. wasalam.. lelaki pun boleh memang ada perkataan virgin , maksudnya dara kan .. Bila gabungkan VCO virgin coconut oil jadinya ? minyak kelapa dara bukan untuk anak dara saje hehehe…

    1. wasalam untuk lelaki pun bagus , jaga kesihatan dalaman , rawat sel2 rosak tambah tenaga … kurang letih dan kurang kolesterol ..

  4. Bee xde trial pek ke. maybe makan utk 1 week ke. Ju da lama dengar tp x penah try.
    Laa ni macam nak cubeee 😀

  5. ada kawan sekolah promote pasal ni, dia cakap untuk lelaki pun ok. 🙂

    wow! terasa semangat patriotisme ku membara taktala memasuki blog ni huhu

  6. rezeki ramadhan..tapikan mende u mmg bagus..kulit lembut..senggugut pun hampir2 nk hilang…jerawat tak naik dah…saya dah 3 botol guna berterusan…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *