Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

Kepada pihak sunlight , tengok sini aje lah .. kalau tengok di facebook nescaya akan pitam lah pekerja sunlight tersebut selama 48 jam. Banyak sangat update ..

Nama peserta dan URL untuk peserta yang menggunakan facebook untuk upload gambar.

1 : Su Ajib Hashim – URL Gambar di Facebook –

contest detik bersama sunlight

2 : Ema Bellezza AbdGhani – URL Gambar di Facebook

contest detik bersama sunlight

3 : Ariessa Irdayu : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : contest detik bersama sunlight

4 : Aishahbee : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : detik bersama sunlight

5 : Bentara Comel – URL Gambar di Facebook

peserta facebook contest detik bersama sunlight

Sekian akan di update lagi .. selagi ada masa kan .. malas nak bebel dah biarlah gambar bercerita. Konon!

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. wah… adik dan kakak bee pun join… yg adik tu ada rupe bee 😉

    mana yg ank akubiomed, kak ina sume tu

  2. wahhh~ banyak giler sunlight kat umah tu..mesti buat stok sampai raya nie kot..hehe

  3. Wahhh pening bangat mata den nak pilih yang mana ni..semua menarik..hahaha..sape kata tak hangat contest ni..last minit masih terasa kehangatannya..hahaha

  4. Anak su ajib tu basuh kaki ker??..hehe..gud luck kpda para peserta..

  5. Banyak betul stok Sunligth yang simpan dirumah.

  6. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  7. selamat maju jaya kepada yang menyertai kontest ni…baru terbaca..so tak sempat nak join lah

  8. banyak nyer acik tu beli sunlight. amazed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *