contest detik bersama sunlight

Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

Kepada pihak sunlight , tengok sini aje lah .. kalau tengok di facebook nescaya akan pitam lah pekerja sunlight tersebut selama 48 jam. Banyak sangat update ..

Nama peserta dan URL untuk peserta yang menggunakan facebook untuk upload gambar.

1 : Su Ajib Hashim – URL Gambar di Facebook –

contest detik bersama sunlight

2 : Ema Bellezza AbdGhani – URL Gambar di Facebook

contest detik bersama sunlight

3 : Ariessa Irdayu : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : contest detik bersama sunlight

4 : Aishahbee : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : detik bersama sunlight

5 : Bentara Comel – URL Gambar di Facebook

peserta facebook contest detik bersama sunlight

Sekian akan di update lagi .. selagi ada masa kan .. malas nak bebel dah biarlah gambar bercerita. Konon!

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 thoughts to “Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight”

  1. Wahhh pening bangat mata den nak pilih yang mana ni..semua menarik..hahaha..sape kata tak hangat contest ni..last minit masih terasa kehangatannya..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *