Senarai Peserta Facebook : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kepada pihak sunlight , tengok sini aje lah .. kalau tengok di facebook nescaya akan pitam lah pekerja sunlight tersebut selama 48 jam. Banyak sangat update ..

Nama peserta dan URL untuk peserta yang menggunakan facebook untuk upload gambar.

1 : Su Ajib Hashim – URL Gambar di Facebook –

contest detik bersama sunlight

2 : Ema Bellezza AbdGhani – URL Gambar di Facebook

contest detik bersama sunlight

3 : Ariessa Irdayu : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : contest detik bersama sunlight

4 : Aishahbee : – URL Gambar di Facebook

peserta facebook : detik bersama sunlight

5 : Bentara Comel – URL Gambar di Facebook

peserta facebook contest detik bersama sunlight

Sekian akan di update lagi .. selagi ada masa kan .. malas nak bebel dah biarlah gambar bercerita. Konon!

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 thoughts

  1. Wahhh pening bangat mata den nak pilih yang mana ni..semua menarik..hahaha..sape kata tak hangat contest ni..last minit masih terasa kehangatannya..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *