Senarai blog paling aktif 2012

Senarai blog paling aktif dan hebat beraksi 2012 di blog Life In-Between Mom. 2012 semakin meninggalkan kita. 2013 akan menjelma. Sudahkah kita bersedia menyambut tahun 2013 ? ada azam tertunggak ? azam tegendala ? atau azam berjaya di tunaikan ?

Penghujung 2012 saya menerima pelbagai berita baik dan buruk. Semua nya mematangkan saya di dalam melayari hidup di muka bumi Allah ni. Korang bagaimana ?

persiapan membeli buku sekolah

Tiada hadiah mahupun insentif yang dapat saya hulurkan. Hanya terima kasih dapat di ucapkan buat anda yang terus menerus memberi sokongan melalui pelbagai cara. Tanpa pembaca setia , blog puanbee.com tidak akan lengkap.

Top 10 – Tukang komen Aktif 2012 ialah :

  1. Akubiomed ( 549 )
  2. Ummiehanie.com ( 494 )
  3. Denaihati.com ( 452 )
  4. Pondokkecil.com ( 422 )
  5. Earncent.com ( 302 )
  6. Puankutu.blogspot.com ( 276 )
  7. Jebengotai.com ( 265 )
  8. dzuandiey.com (241 )
  9. bardboo.com ( 224 )
  10. Wanwidget.com (224 )

Top 18 – Refferal Aktif 2012 ialah :

  1. yanmieonline.com
  2. denaihati.com
  3. ariffshah.com
  4. melayukini.net
  5. lizarazak.com
  6. kujie2.com
  7. rafinamimi.com
  8. esempoi.com
  9. ardinihumaira.com
  10. melvister.com
  11. ziefauzi.com
  12. syaisya.com
  13. salamborneo.blogspot.com
  14. cthoney.blogspot.com
  15. kongsibersamanora.blogspot.com
  16. bardboo.com
  17. akubiomed.com
  18. syamilamohd.com

Istimewa – Laman ping aktif memberi traffic untuk blog puanbee ialah : 

  • Apesal.com

     

 

Terima kasih daun keladi,

Tahun depan jumpa lagi.

Jika kelapangan .. tolong klik butang 1+ disini  ( sambil kelip2 mata macam muka meaww!! )

Comments

  1. Hanif Menhad :

    Wah nak join jugak la

  2. Wah…k sya pun tersenari yea… 😉

  3. Puan Bardboo :

    sempat jugak bard menyelit walaupun hanya sipi2 je..hehe…

  4. Kak Long Mawar Merah :

    Tahniah atas pencapaian blog yang cemerlang tahun 2012. Semua blogger yang tersenarai di atas emang sangat aktif dan produktif. Moga tahun depan menjanjikan yang lebih baik buat semua.

  5. harap penghujung tahun depan nama PM naik dan masuk senarai tuh…:)

  6. tahun 2013 nnti nak jadi pengomen tegar blog puan bee jugak la.. blh? 😉

  7. Terima kasih atas sokong kepada apesal.com sepanjang 2012. Semoga terus sukses!

  8. Ramainya penyokong blog Puan Bee. Itulah juga rahsia orang berjaya, mempunyai ramai orang yang membantunya.

  9. tahniah kepada semua ayng tersenarai

  10. kena berguru dengan Akubiomed ni, dodoi anak sambil blogwalking..hehe

    tahniah semua..tahniah puanbee

  11. Alahai nampaknya HP belum tersenarai lagi untuk tahun 2012 nie.

  12. Tahniah buat sahabat-sahabat blogger semuanya…
    Memang bestlah mereka semuanya

  13. semua handal2..hihi..saya kena work out lagi laa ni

  14. huhu…tak berjaya tak tersenarai lak…huhu….

  15. mama3heroo :

    Agak2 bile ek bleh tersenarai..haha..gud luck my pren

  16. Tahniah buat semua 😀

  17. tahniah buat mereka semua.

  18. Tahniah pd yg trsenarai..sejak akhir2 ni akak sibuk manjang…nk bw pn dh xmcm dulu…huhuhu….

  19. tahniah kepada blog yg menerima anugerah blog paling aktif…denga adanya mereka ni menceriakan lagi suasana.

  20. Alhamdulillah tersenarai juga blog ummi ye, tahniah juga kepada semua, kita saling sokong-menyokong sesam blogger.

  21. u r welkem beb…. insyaAllah akan setia menemani bee di sini… dan di whatsapp, dan blabla…. hehe 😉

  22. sensasi2020 :

    Assalamualaikum…
    Salam sejahtera……..

    Senarai nama2 di atas memang peminat setia Puanbee. Semoga mereka dan mungkin saya berada dlm lingkungan antara mereka semua.

    Selamat tahun baru 2013.
    Good luck buat Puanbee.
    TQ.

  23. Semakin kemas dan menarik serta cantik blog ni…dgn sidebar yg semakin marveles! tahniah puan bee =)

  24. Semoga blog dan tuan blog akan bertambah ceria dan gembira utk tahun2 berikutnya…ameen

    Tahniah pd semua yg aktif dan komited! Hebat!

  25. hihihi…wah..tersenarai sekali ni…nak kena aktif kembali….harap sangat la…sesi baru persekolahan bermula..waaaaaaa…

  26. Alhamdulillah ber no.3, jd tukang komen dn tahniah semua yg menyumbang kat blog puanbee. insyaAllah pbeee ada ole2 utk 2013 agaknya…heeee

  27. moga blog ini akan terus maju jaya di tahun 2013

  28. salam puan bee…sy nk jd pengkomen aktif 2013 in-sya Allah.

  29. Kalau jumpa blog Malaysia je. Mesti jumpa Akubiomed. Memang rajin beliau 🙂

  30. alamak.. tak masuk top komen ler Bee.. hik3
    takpe2.. 2013 insyaAllah ada masa utk jenguk2
    sahabat2..

Speak Your Mind

*