Senarai Artis ABPBH 2011 (Anugerah Bintang Popular Berita Harian)

Share

Senarai artis yang telah di calonkan dalam ABPBH 2011 atau dikenali juga dengan tajuk “Anugerah Bintang Popular Berita Harian”. Kemuncak ABPBH 2011 adalah pada 8 April 2011 Ahad , jam 9 malam dan akan di siarkan secara langsung di TV3 dan juga radio FM , kini Anugerah Bintang Popular Berita Harian juga boleh di tengok melalui Live Streaming.

Senarai artis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012

Tonton Online disini

Senarai artis yang tercalon untuk menerima Anugerah Bintang Popular Berita Harian kali ini , mengikut kategori yang telah di pertandigkan adalah seperti di bawah :

Penyanyi lelaki :

  1. Faizal Tahir
  2. Anuar Zain
  3. Aizat
  4. Hafiz
  5. Black

Penyanyi wanita :

  1. Najwa Latif
  2. Yuna
  3. Stacy
  4. Alyah
  5. Shila Amzah

Artis duo/berkumpulan :

  1. 6ixth Sense
  2. Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
  3. Meet Uncle Hussain/Hazama
  4. Bunkface
  5. Forteen

Artis baru lelaki:

  1. Johan Ariff As’ari
  2. Hazama
  3. Awi Rafael
  4. Aeril Zafrel
  5. Beto Khusyairi

Artis baru wanita:

  1. Tasha Shilla
  2. Najwa Latif
  3. Neelofa
  4. Nur Fathia
  5. Izara Aishah

Pelakon filem lelaki:

  1. Aaron Aziz
  2. Shaheizy Sam
  3. Adi Putra
  4. Syamsul Yusof
  5. Bront Palarae

Pelakon filem wanita:

  1. Lisa Surihani
  2. Maya Karin
  3. Diana Danielle
  4. Yana Samsudin
  5. Eja

Pelakon TV lelaki:

  1. Aaron Aziz
  2. Adi Putra
  3. Remy Ishak
  4. Fizz Fairuz
  5. Fauzi Nawawi

Pelakon TV Wanita:

  1. Fasha Sandha
  2. Tizz Zaqyah
  3. Scha Alyahya
  4. Nora Danish
  5. Rozita Che Wan

Artis komedi lelaki:

  1. Zizan Razak
  2. Johan
  3. Nabil
  4. Along Cham
  5. Afdlin Shauki

Artis komedi wanita:

  1. Noorkhiriah
  2. Sharifah Shahira
  3. Didie Alias
  4. Kenchana Dewi
  5. Alliza Abdullah @ Enot

Pengacara TV lelaki:

  1. Aznil Nawawi
  2. Faizal Ismail
  3. Ally Iskandar
  4. Awal Ashaari
  5. Zizan Razak

Pengacara TV wanita:

  1. Fara Fauzana
  2. Cheryl Samad
  3. Sharifah Shahira
  4. Raja Azura
  5. Nurul Syuhada

Penyampai radio lelaki:

  1. Faizal Ismail
  2. Aznil Nawawi
  3. AG
  4. Halim Othman
  5. Khairil Rashid @ Krill

Penyampai radio wanita :

  1. Fara Fauzana
  2. Linda Onn
  3. Raja Azura
  4. Abby Fana
  5. Sharifah Shahira

Sumber : rafinamimi

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

6 Comments:

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    jangkaan aaron aziz menang..hehe

  2. Pingback: Keputusan abpbh 2011/2012 - Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011/2012 | Puanbee Cool tak menyengat pun

  3. Kemenangan hasil jumlah undiaan. Percalonan Aaro Aziz ada peluang untuk menang. 🙂

  4. Pingback: Live Streaming Online Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 ke 25 | abpbh online

  5. akhirnya dpt jgk masuk blog kak bee..slalu nak msuk asyik error je..xtau nape..

    sapelah yg menang nnti ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *