Semua cancel hari ni

Tangan nak menaip pun terketar-ketar. Tapi gagah juga nak taip .. temujanji hari ni semua cancel boleh ? sakitnya kena cabut gigi hari ni gigi geraham …. nasib dah makan semua … lepas ni hantar kakak dan balik umah rehat je lah ..

20120522-115713.jpg

20120522-115801.jpg

budak- budak mesti jadi follower setia πŸ™‚ mulut membengkak nak bercakap pun tak boleh .. tapi baby dengan una ni boleh bergaduh kat sini buat macam kat rumah je .. tak patut … tersiksa batin ku .. ahaks. nak tegur tak boleh .. layannnnzzzz ….

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

21 thoughts to “Semua cancel hari ni”

  1. Memang stress gilerrrrr bila sakit gigi…semut gigit pun boleh nak marah..hahaha..suami buat lawak nye kata suami perli..suami gelak kuat sikit, nya kata suka kedia sakit gigi..semua tak kena..adoiii..

  2. tak cabut lg sakit bee… huhu nis pun last dlm setahun sudah cabut geraham jugak. terbayang2 lg goyangan tangan doktor gigi tu masa nk cabut gigi tu guna spanar khas dier.. ngeri jek. tp tak rase ape2pun sbb dah bius… rase goyang2 je lah… πŸ˜‰ lepas tu nis dpt slimkan badan sikit sbb kurang makan…

  3. saya pun pernah cabut gigi geraham..atas punye..
    memang bergoyang2 kepala masa doktor tu cabut..
    tapi tak sakit pun..cuma lambat sembuh je..seminggu jugak la nak makan pun rasa risau je..

    1. sy punye painkiller berkesan jugak. dr sebelum bersalin hari tu saket gigi, tapi tak boleh cabut sbb tgh mengandung, so makan painkiller. sampai hari ni anak dah 6 bulan lebih, gigi yg sakit tu masih ‘terselamat’ πŸ˜‰

  4. tak pernah lagi cabut gigi..orang kata sakit gigi adalah sakit yg paling sakit atara semua sakit2 yg ada..hehe..sabarlah bee..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *