Semua cancel hari ni

Share

Tangan nak menaip pun terketar-ketar. Tapi gagah juga nak taip .. temujanji hari ni semua cancel boleh ? sakitnya kena cabut gigi hari ni gigi geraham …. nasib dah makan semua … lepas ni hantar kakak dan balik umah rehat je lah ..

20120522-115713.jpg

20120522-115801.jpg

budak- budak mesti jadi follower setia πŸ™‚ mulut membengkak nak bercakap pun tak boleh .. tapi baby dengan una ni boleh bergaduh kat sini buat macam kat rumah je .. tak patut … tersiksa batin ku .. ahaks. nak tegur tak boleh .. layannnnzzzz ….

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

21 Comments:

  1. Patutlah call semalam lain macam jer bunyi he3..ingat sibuk,cepat2 saya letak phone πŸ™‚

  2. kesian hehe..anak2 bee msti kata,best nie gaduh time nie,ibu tak boleh jerit2.haha..

  3. Memang stress gilerrrrr bila sakit gigi…semut gigit pun boleh nak marah..hahaha..suami buat lawak nye kata suami perli..suami gelak kuat sikit, nya kata suka kedia sakit gigi..semua tak kena..adoiii..

  4. UIkssss….bukan bius ke …sakit gak ehh..

  5. Salam,

    Alahai kesiannye, moga cepat sembuh yea πŸ˜€

  6. pandai diorang bawak diri buat macam kat rumah sendiri je kan kak..

  7. tak cabut lg sakit bee… huhu nis pun last dlm setahun sudah cabut geraham jugak. terbayang2 lg goyangan tangan doktor gigi tu masa nk cabut gigi tu guna spanar khas dier.. ngeri jek. tp tak rase ape2pun sbb dah bius… rase goyang2 je lah… πŸ˜‰ lepas tu nis dpt slimkan badan sikit sbb kurang makan…

  8. Huh sakit tuh terutama apabila ubat ibius habis keberkesanannya.

  9. moga cepat sembuh…aamiinn

  10. Izzuddin Fauzi

    Ahhhaa…. X buleh komen.. Gigi sakit πŸ™‚

  11. Sakitnya cabut gigi, berehat ye bee,moga cepat sembuh lukanya.

  12. saya pun pernah cabut gigi geraham..atas punye..
    memang bergoyang2 kepala masa doktor tu cabut..
    tapi tak sakit pun..cuma lambat sembuh je..seminggu jugak la nak makan pun rasa risau je..

  13. Masih boleh berblog.. kira ok la tu πŸ˜€

  14. sakit gigi ni ujian kecil dariNya, harap bersabar je.

  15. painkiller tak berkesan ke. kalau dah sakit ni gigi biasanya memang cepat naik angin…heee. moga cepat baik.

    • sy punye painkiller berkesan jugak. dr sebelum bersalin hari tu saket gigi, tapi tak boleh cabut sbb tgh mengandung, so makan painkiller. sampai hari ni anak dah 6 bulan lebih, gigi yg sakit tu masih ‘terselamat’ πŸ˜‰

  16. get well soon k.bee..rht ckop2 ye =)

  17. sait cabut gigi skjap jer..sakit tmpl gigi..pergh..nangis jgak la.. πŸ™‚

  18. tak pernah lagi cabut gigi..orang kata sakit gigi adalah sakit yg paling sakit atara semua sakit2 yg ada..hehe..sabarlah bee..

  19. Ibu Mifzal Arsyad

    alahai..ngerinya cabut gigi..huhu sakit gigi n gusi akak hr tu..dh ok dgn makan ubat je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *