Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?

Jika anda sembelit atau buang air besar berdarah itu adalah masaalah besar , untuk kelegaan cepat , semulajadi dan selamat eloklah cuba minum lactolite ini. Walaupun berharga agak mahal kata sesetengah orang , tetapi cuba fikir sudut positifnya pula.

sembelit dan berak berdarah CARA MINUM LACTOLITE / HARGA DAN ORDER

Mahal RM158 sekotak , ada 25 paket , harga satu paket RM 6.32

  • Ada yougurt
  • Ada Inulin
  • Ada Vitagen
  • Mudah buang air besar
  • Lawas Kan pembuangan
  • Elakan gastrik
  • Membersihkan usus/kolon
  • Selesa kan perut
  • kempiskan perut

tak perlu beli yougurt lagi , tak perlu beli vitagen lagi semua ada di dalam.

Tetapi jika beli yougurt RM4.99 sebotol dan Vitagen RM6.90 5 botol kecil2 boleh di habiskan dalam masa satu hari saja , mengandungi perasa dan juga pewarna tambahan .. nampak tak ? apa yang baik , apa yang buruk ?

Lactolite tak ada gula tambahan , rasanya agak tawar biasa-biasa saja , tapi memang membantu dalam masaalah sembelit dan berak berdarah juga mengempiskan perut .

Harga sekotak  untuk 25 keping lactolite 

WM : RM158.00

Pos RM6

EMAIL : tie2kay@gmail.com

P/S : Baby yang sembelit sebab alah kan susu tu pun boleh minum , bahan semulajadi sangat sesuai untuk semua peringkat umur , jangan risau.

P/SS : Harga paket kecil dan pos percuma telah tamat . Jika nak order ..

terus RM158 + Pos RM6  =RM  164

Search

Comments

  1. Mahal untuk kesihatan rasanya tiada masalah kan :)
    ProfHariz recently posted..Blog Hariz Berwajah BaruMy Profile

  2. Adeh..mahal jugak nak sihat ni…

  3. mmg agak mahal…tp kalau pentingkan kesihatan..rsnya harga tu berbaloi kot..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Ice Cream Sandwich (Android 4.0.3) Untuk Cik NoteMy Profile

  4. Rajin Akak yer… Good luck kak.. ;)

  5. Gd luck utk bisnes ini Bee…
    nurmisnan recently posted..Kopi main sorok2 dengan tuan rumahMy Profile

  6. dulu masa kecil..pernah gak la. sekarang..tak pernah lagi kot. haha..
    titan recently posted..Lelaki kacak dan Awek Cendol.My Profile

  7. Bagus ni bee, macam-macam ada..
    ummiross recently posted..SUTERA SARAWAK ETNIK TERKINIMy Profile

  8. sesuai utk semua peringkat umur..bgus juga utk anak kecil..
    JebengOtai recently posted..Schedule PostsMy Profile

  9. Wanita selalu mengalami masalah sembelit. Saya ingatkan lelaki sahaja.

  10. harga menahan jela..haha
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  11. setakat ini saya alhamdulillah… :)
    Juan recently posted..BlackBerry Curve 9320 MalaysiaMy Profile

  12. memang boleh tahan gak kan harganya tu kak..huhu..untuk orang yang tak bekerja macam bard ni, kena fikir banyak kali dulu sebelum beli..
    bardboo recently posted..Millau Viaduct | Jambatan Tinggi MelangitMy Profile

  13. Emm baby pun sesuia jugak???memang berbaloi-baloi la…Untuk kesihatan,tak ada istilah mahal…kan puan bee???
    Hafizul recently posted..Cara Meningkatkan Kelajuan KomputerMy Profile

  14. semua peringkat umur boleh. rasanya ramai juga orang2 tua ada masalah berak berdarah bukan sembelit sesuai juga kot.
    Denaihati recently posted..Promosi Web Hosting Denaihati Network – ServerfreakMy Profile

Trackbacks

  1. [...] Lactolie : Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ? [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: