Selamat Hari Raya Dari Famili Puanbee.com

Selamat Hari Raya,
Dari Famili Puanbee.com,
Bee , kay , kakak , husna dan baby …
Semoga Raya ni kita semua saling bermaaf-maafan ..

nota :
GAMBAR FAMILI DI HARI RAYA TAHUN LEPAS TAK DE .. KOMPUTER DI FORMAT .. GANTI DENGAN GAMBAR BIASA JE LER…
puanbee bercuti bermula 26/08/2011 hingga sekolah di buka nanti dah mula siapkan beg utk balik kampung , mak di kampung pun dah call cakap ajak buat lemang dan kuih raya , mesti sibuk raya nanti .. so blog di tinggalkan sebentar ..luangkan masa dengan keluarga tercinta … DAN PALING PENTING .. SEMUA HADIAH YANG TAK SEMPAT DI URUSKAN AKAN DIHANTAR SELEPAS RAYA .. maaf lah pejabat pos pun tengah sibuk kan kan ..

sekian ..

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

65 thoughts to “Selamat Hari Raya Dari Famili Puanbee.com”

  1. selamat hari raya buat pbee….semoga raya ini dapat menberkati idup kita dan sy mintak ampun dan maaf sekiranay ada salah dan silap atau terlanjur kata… kepada pbee dan rakan2 bloggers lain.

  2. makin bsy akak bee kita ni 😀 . nak kata x abis beraya lg theme dah tukar hahaha.

    Anyway jujur theme yg ni lg cun dan user friendly 🙂 Nice 1

  3. salam. selamat ari raye ditujukan khas kepada pn bee sekeluarga. ikhlas daripada saya, isteri dan anak2

    *haha. nk berangan sorg2 leh kan

  4. Assalamu`alaikum Puan Bee,
    Selamat Hari Raya saya ucapkan buat Puanbee dan keluarga di sana. Minta maaf bebanyak kalau ada di antara penulisan saya selama ini yang menyinggung perasaan Puanbee. Saya hanyalah insan biasa yang inginkan keredhaan daripada-NYA. 🙂

  5. slmt hari raya bee , maaf zahir batin yek ….

    nis blk ipoh hr ahad ni…nk kemas2 umah dulu…pastu dr ipoh nk jalan jauh ke selatan..nnti ler kite story2 later2 😉

          1. Owh..teypen..biler plak lek manjung lalu teypen, gi teypen lalu manjung ada ler..JB kmpg sblh mak, so tahun nih depa nk lek JB..sy dh mmg dok JB, tggu je ler kepulangan ayahanda dan bonda..terbalik plak..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *