Selamat Hari Raya,
Dari Famili Puanbee.com,
Bee , kay , kakak , husna dan baby …
Semoga Raya ni kita semua saling bermaaf-maafan ..

nota :
GAMBAR FAMILI DI HARI RAYA TAHUN LEPAS TAK DE .. KOMPUTER DI FORMAT .. GANTI DENGAN GAMBAR BIASA JE LER…
puanbee bercuti bermula 26/08/2011 hingga sekolah di buka nanti dah mula siapkan beg utk balik kampung , mak di kampung pun dah call cakap ajak buat lemang dan kuih raya , mesti sibuk raya nanti .. so blog di tinggalkan sebentar ..luangkan masa dengan keluarga tercinta … DAN PALING PENTING .. SEMUA HADIAH YANG TAK SEMPAT DI URUSKAN AKAN DIHANTAR SELEPAS RAYA .. maaf lah pejabat pos pun tengah sibuk kan kan ..

sekian ..

151 total views, 4 views today

65 thoughts on “Selamat Hari Raya Dari Famili Puanbee.com

  1. selamat hari raya buat pbee….semoga raya ini dapat menberkati idup kita dan sy mintak ampun dan maaf sekiranay ada salah dan silap atau terlanjur kata… kepada pbee dan rakan2 bloggers lain.

  2. makin bsy akak bee kita ni 😀 . nak kata x abis beraya lg theme dah tukar hahaha.

    Anyway jujur theme yg ni lg cun dan user friendly :) Nice 1

  3. selamat hari raya puan bee..lama kan chii x jenguk2 sini :p
    ape pun..semoga puan bee n family eppy2 selalu berhari raya ya

  4. salam. selamat ari raye ditujukan khas kepada pn bee sekeluarga. ikhlas daripada saya, isteri dan anak2

    *haha. nk berangan sorg2 leh kan

  5. Bulan puasa memetik kelapa,
    Hendak menyambut Aidilfitri;
    Budi kami tidak seberapa,
    Kenangan diberi kekal abadi.
    Maaf zahir dan batin.

  6. Assalamu`alaikum Puan Bee,
    Selamat Hari Raya saya ucapkan buat Puanbee dan keluarga di sana. Minta maaf bebanyak kalau ada di antara penulisan saya selama ini yang menyinggung perasaan Puanbee. Saya hanyalah insan biasa yang inginkan keredhaan daripada-NYA. :)

    1. waalaikumusalam ,
      ,mama murai ..saya pun minta maaf kalau ada tertulis sesuatu yg tidak menyenangkan , kita sama2 lah bermaaf-maafan ye ..

  7. slmt hari raya bee , maaf zahir batin yek ….

    nis blk ipoh hr ahad ni…nk kemas2 umah dulu…pastu dr ipoh nk jalan jauh ke selatan..nnti ler kite story2 later2 😉

  8. Selamat Hari Raya PB..

    Maaf Zahir Batin..

    Hati2 di jalan raya ye & semoga selamat pulang ke kampung :)

          1. Owh..teypen..biler plak lek manjung lalu teypen, gi teypen lalu manjung ada ler..JB kmpg sblh mak, so tahun nih depa nk lek JB..sy dh mmg dok JB, tggu je ler kepulangan ayahanda dan bonda..terbalik plak..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>