Selamat Hari Raya Dari Famili Puanbee.com

Selamat Hari Raya,
Dari Famili Puanbee.com,
Bee , kay , kakak , husna dan baby …
Semoga Raya ni kita semua saling bermaaf-maafan ..

nota :
GAMBAR FAMILI DI HARI RAYA TAHUN LEPAS TAK DE .. KOMPUTER DI FORMAT .. GANTI DENGAN GAMBAR BIASA JE LER…
puanbee bercuti bermula 26/08/2011 hingga sekolah di buka nanti dah mula siapkan beg utk balik kampung , mak di kampung pun dah call cakap ajak buat lemang dan kuih raya , mesti sibuk raya nanti .. so blog di tinggalkan sebentar ..luangkan masa dengan keluarga tercinta … DAN PALING PENTING .. SEMUA HADIAH YANG TAK SEMPAT DI URUSKAN AKAN DIHANTAR SELEPAS RAYA .. maaf lah pejabat pos pun tengah sibuk kan kan ..

sekian ..

(Visited 4 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir n batin..thanks ye akak πŸ˜‰

  2. selamat hari raya buat pbee….semoga raya ini dapat menberkati idup kita dan sy mintak ampun dan maaf sekiranay ada salah dan silap atau terlanjur kata… kepada pbee dan rakan2 bloggers lain.

  3. makin bsy akak bee kita ni πŸ˜€ . nak kata x abis beraya lg theme dah tukar hahaha.

    Anyway jujur theme yg ni lg cun dan user friendly :) Nice 1

  4. selamat hari raya puan bee..lama kan chii x jenguk2 sini :p
    ape pun..semoga puan bee n family eppy2 selalu berhari raya ya

  5. ok..selamat hali layeeee

  6. salam. selamat ari raye ditujukan khas kepada pn bee sekeluarga. ikhlas daripada saya, isteri dan anak2

    *haha. nk berangan sorg2 leh kan

  7. Selamat hari raya Bee,
    Maaf zahir & batin,
    Mudah2an dapat la kita beraya besama…ahaksss

  8. Selamat Hari Raya Aidilfiti..Maaf Zahir Batin kak bee!

  9. selamat hari raya..meh la jemput datang beraya ke rumah. hehe..

  10. Salam. Selamat Hari Raya untuk Bee dan keluarga. Moga bergembira menyambut syawal yg bakal tiba. Berhati-hati di jalanraya.

  11. Bulan puasa memetik kelapa,
    Hendak menyambut Aidilfitri;
    Budi kami tidak seberapa,
    Kenangan diberi kekal abadi.
    Maaf zahir dan batin.

  12. Assalamu`alaikum Puan Bee,
    Selamat Hari Raya saya ucapkan buat Puanbee dan keluarga di sana. Minta maaf bebanyak kalau ada di antara penulisan saya selama ini yang menyinggung perasaan Puanbee. Saya hanyalah insan biasa yang inginkan keredhaan daripada-NYA. :)

    • waalaikumusalam ,
      ,mama murai ..saya pun minta maaf kalau ada tertulis sesuatu yg tidak menyenangkan , kita sama2 lah bermaaf-maafan ye ..

  13. selamat hari raya!

  14. Selamat Menyambut Aidilfitri.
    Semoga bahagia dan sejahtera.

  15. selamat hari raya kak Bee
    :-)

  16. selamat hari raya ye…
    gambar yang memberi byk makna..

  17. theme ni cantik puan bee :)..kemas

  18. salam aidilfitri pn bee, maaf ya andai ada terkasar bahasa selama ini

    petang ni baru balik kg :)

    hati2 di jalanraya

  19. selamat hari raya puan bee!

  20. camat ari ry PB. Sya tak balik kampung lagi. Huhu…

  21. selamat hari raya, semoga bergembira beraya bersama keluarga.. πŸ˜€

  22. selamat ari raya buat puanbee dan famili jua hendaknya. selamat dalam perjalanan, selamat balik kg… yeah2 ari rayaaa…

  23. Selamat Hari Raya 1432H daripada adamroslan.com :)

  24. kak salam raya maaf gak eik. mn tau kita dlm sedar or x sedar ada tersalah bahasa n lain2. maaf zahir batin.tuk family gak :)

  25. Ummi Hanie :

    slmt hari raya bee , maaf zahir batin yek ….

    nis blk ipoh hr ahad ni…nk kemas2 umah dulu…pastu dr ipoh nk jalan jauh ke selatan..nnti ler kite story2 later2 πŸ˜‰

  26. Selamat Hari Raya PB..

    Maaf Zahir Batin..

    Hati2 di jalan raya ye & semoga selamat pulang ke kampung :)

  27. Selamat Hari Raya dr Tuan Tanah wrizuan.net hihihi..:)

  28. Samat Hari Raya Cik Bee…
    kalau ada terselap terlajur kata di maafin..

  29. salam merdeka raya puan bee..

    dapat hadiah pas raya pon xpe.berhati hati di jalan raya :)

  30. selamat hari raya bee~~

  31. afiq aiman :

    smart pantun tu, ye jangan pecut nnt kecut ekeke. selamat hari raya buat puan bee se-famili :)

  32. selamat hari raya bee.. maaf zahir dan batin. jaga diri ye

  33. selamat hari raya. :)
    pantun tu sedapp. hihi.
    sayangnya lappy format semua ilang. tak buat backup ke?
    first time singgah sini.

  34. Selamat Menyambut Merdeka Raya!…. maaf sahir batin andai ada terkutuk terkata sama ada dalam blog mahu pun dalam twitter… hehee……..

  35. Salam Merdeka Raya Aidilfitri buat Puanbee sekeluarga.. Raya mana tahun nih?

  36. selamat hari raya juga dr kutu, en suami,aiman dan famili..hati2 dijalanraya..:)

  37. hai puan bee..
    selamat hari raya jugak….
    maaf zahir dan batin..
    hati2 di jalan raya…

  38. Selamat hari raya untuk akak sekeluarga…maaf zahir dan batin…

  39. selamat ari raya aidilfitri bee..
    maaf zahir dan batin…:)

  40. Selamat Hari Raya. Maaf, zahir dan batin. Sampaikan salam kepada future menantu saya :-)

Speak Your Mind

*