Selamat Hari Raya Dari Famili Puanbee.com

Selamat Hari Raya,
Dari Famili Puanbee.com,
Bee , kay , kakak , husna dan baby …
Semoga Raya ni kita semua saling bermaaf-maafan ..

nota :
GAMBAR FAMILI DI HARI RAYA TAHUN LEPAS TAK DE .. KOMPUTER DI FORMAT .. GANTI DENGAN GAMBAR BIASA JE LER…
puanbee bercuti bermula 26/08/2011 hingga sekolah di buka nanti dah mula siapkan beg utk balik kampung , mak di kampung pun dah call cakap ajak buat lemang dan kuih raya , mesti sibuk raya nanti .. so blog di tinggalkan sebentar ..luangkan masa dengan keluarga tercinta … DAN PALING PENTING .. SEMUA HADIAH YANG TAK SEMPAT DI URUSKAN AKAN DIHANTAR SELEPAS RAYA .. maaf lah pejabat pos pun tengah sibuk kan kan ..

sekian ..

Comments

  1. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir n batin..thanks ye akak ;)
    cik tom recently posted..Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011My Profile

  2. selamat hari raya buat pbee….semoga raya ini dapat menberkati idup kita dan sy mintak ampun dan maaf sekiranay ada salah dan silap atau terlanjur kata… kepada pbee dan rakan2 bloggers lain.
    hafizal Mohamad recently posted..Berita Terkini | Jenazah Noramfaizul Akan Dikebumi Di Tanah Perkuburan Islam UPM AhadMy Profile

  3. makin bsy akak bee kita ni :D . nak kata x abis beraya lg theme dah tukar hahaha.

    Anyway jujur theme yg ni lg cun dan user friendly :) Nice 1
    shah URL recently posted..Kontest SEOMy Profile

  4. selamat hari raya puan bee..lama kan chii x jenguk2 sini :p
    ape pun..semoga puan bee n family eppy2 selalu berhari raya ya

  5. ok..selamat hali layeeee
    bloghok recently posted..KIFKIFKIFMy Profile

  6. salam. selamat ari raye ditujukan khas kepada pn bee sekeluarga. ikhlas daripada saya, isteri dan anak2

    *haha. nk berangan sorg2 leh kan
    ub3y recently posted..Penghujung Ramadhan, Pembebasan Api Neraka!My Profile

  7. Selamat hari raya Bee,
    Maaf zahir & batin,
    Mudah2an dapat la kita beraya besama…ahaksss
    juanita recently posted..Jelita Dihari RayaMy Profile

  8. Selamat Hari Raya Aidilfiti..Maaf Zahir Batin kak bee!

  9. selamat hari raya..meh la jemput datang beraya ke rumah. hehe..
    titan recently posted..Ramadan 2011 – Evolusi Duit RayaMy Profile

  10. Salam. Selamat Hari Raya untuk Bee dan keluarga. Moga bergembira menyambut syawal yg bakal tiba. Berhati-hati di jalanraya.
    anggunpesona recently posted..Syawal yang diraiMy Profile

  11. Bulan puasa memetik kelapa,
    Hendak menyambut Aidilfitri;
    Budi kami tidak seberapa,
    Kenangan diberi kekal abadi.
    Maaf zahir dan batin.
    Kujie recently posted..Kisah Ibu Anak Tiga Dan Seekor JenahakMy Profile

  12. Assalamu`alaikum Puan Bee,
    Selamat Hari Raya saya ucapkan buat Puanbee dan keluarga di sana. Minta maaf bebanyak kalau ada di antara penulisan saya selama ini yang menyinggung perasaan Puanbee. Saya hanyalah insan biasa yang inginkan keredhaan daripada-NYA. :)
    Mama Murai recently posted..hentikan penghinaan ke atas kami!My Profile

    • waalaikumusalam ,
      ,mama murai ..saya pun minta maaf kalau ada tertulis sesuatu yg tidak menyenangkan , kita sama2 lah bermaaf-maafan ye ..

  13. selamat hari raya!

  14. Selamat Menyambut Aidilfitri.
    Semoga bahagia dan sejahtera.

  15. selamat hari raya kak Bee
    :-)
    Hans recently posted..Duit Raya RM1000 untuk Rakan BloggerMy Profile

  16. selamat hari raya ye…
    gambar yang memberi byk makna..

  17. theme ni cantik puan bee :)..kemas

  18. salam aidilfitri pn bee, maaf ya andai ada terkasar bahasa selama ini

    petang ni baru balik kg :)

    hati2 di jalanraya
    mamajnjnj@sue@anang recently posted..Salam Aidilfitri 2011My Profile

  19. selamat hari raya puan bee!

  20. camat ari ry PB. Sya tak balik kampung lagi. Huhu…
    Sya Isya recently posted..IKLAN RAYA PETRONAS 1 MINIT TAPI PENUH BERMAKNAMy Profile

  21. selamat hari raya, semoga bergembira beraya bersama keluarga.. :D
    MR.Z recently posted..Mudah.my Pelbagai Ragam PengiklananMy Profile

  22. selamat ari raya buat puanbee dan famili jua hendaknya. selamat dalam perjalanan, selamat balik kg… yeah2 ari rayaaa…
    Jendela Hati recently posted..Leka…My Profile

  23. Selamat Hari Raya 1432H daripada adamroslan.com :)

  24. kak salam raya maaf gak eik. mn tau kita dlm sedar or x sedar ada tersalah bahasa n lain2. maaf zahir batin.tuk family gak :)
    shah URL recently posted..Automatik Ping Blog ke TwitterMy Profile

  25. Ummi Hanie :

    slmt hari raya bee , maaf zahir batin yek ….

    nis blk ipoh hr ahad ni…nk kemas2 umah dulu…pastu dr ipoh nk jalan jauh ke selatan..nnti ler kite story2 later2 ;)

  26. Selamat Hari Raya PB..

    Maaf Zahir Batin..

    Hati2 di jalan raya ye & semoga selamat pulang ke kampung :)

  27. Selamat Hari Raya dr Tuan Tanah wrizuan.net hihihi..:)
    W.R recently posted..3 pemain Harimau Muda pikat kelab SlovakiaMy Profile

  28. Samat Hari Raya Cik Bee…
    kalau ada terselap terlajur kata di maafin..
    nurmisnan recently posted..Doa keselamatan diri dan harta benda.. Baca sebelum keluar rumahMy Profile

  29. salam merdeka raya puan bee..

    dapat hadiah pas raya pon xpe.berhati hati di jalan raya :)

  30. selamat hari raya bee~~
    sarahnajwan recently posted..-SALAM AIDIL FITRI-My Profile

  31. afiq aiman :

    smart pantun tu, ye jangan pecut nnt kecut ekeke. selamat hari raya buat puan bee se-famili :)
    afiq aiman recently posted..Merdeka Raya Bersama FokusbloggerMy Profile

  32. selamat hari raya bee.. maaf zahir dan batin. jaga diri ye
    mama pipie recently posted..Antara Kesilapan2 semasa Hari RayaMy Profile

  33. selamat hari raya. :)
    pantun tu sedapp. hihi.
    sayangnya lappy format semua ilang. tak buat backup ke?
    first time singgah sini.
    izzati liyana recently posted..Sambutan Malam Raya DipesongkanMy Profile

  34. Selamat Menyambut Merdeka Raya!…. maaf sahir batin andai ada terkutuk terkata sama ada dalam blog mahu pun dalam twitter… hehee……..
    RinnAzrinah recently posted..Wau dan Sunway PyramidMy Profile

  35. Salam Merdeka Raya Aidilfitri buat Puanbee sekeluarga.. Raya mana tahun nih?

  36. selamat hari raya juga dr kutu, en suami,aiman dan famili..hati2 dijalanraya..:)

  37. hai puan bee..
    selamat hari raya jugak….
    maaf zahir dan batin..
    hati2 di jalan raya…
    lin azlina recently posted..SALAM AIDILFITRI…MAAF ZAHIR DAN BATINMy Profile

  38. Selamat hari raya untuk akak sekeluarga…maaf zahir dan batin…
    Hazmin Hamudin recently posted..Colour Crystal Ball Di HaramkanMy Profile

  39. selamat ari raya aidilfitri bee..
    maaf zahir dan batin…:)
    ayung recently posted..Misi : Duit RayaMy Profile

  40. Selamat Hari Raya. Maaf, zahir dan batin. Sampaikan salam kepada future menantu saya :-)
    akubiomed recently posted..Bing secara rasminya mengantikan Yahoo! Site ExplorerMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: