Segmen Puanbee : Review Blog Raihanibtisam

Salam Bahagia Semua ๐Ÿ™‚

Urm nak buat review nih cepat -cepat nak habiskan kemudian nak sambung dengan agenda lain pula , hehe kali nih puanbee review blog raihanibtisam , wah panjangnya nama url nih , kalau nak berdomin atau hosting nanti ke jangan pilih nama panjang2 cam nih ek..Akak panggil kamu raihan je lah erk..

Blog raihan ni perlukan sedikit sentuhan untuk nampak kan lebih menarik dan kemas yer..

Header raihan yang kosong je , nampak tak menarik . lagi satu theme blog dan warna tulisan tak mesra pengunjung , akk selalu kena fokos dekat2 baru dapat baca lebih detail post raihan tu …

Bahagian sidebar tak kemas langsung , raihan boleh kemaskan sidebar dengan cara sama kan saiz gambar tu biar sama besar dengan sidebar atau pun saiz gambar semua sama besar dan centerkan …

Akk cadangkan raihan buat tempat post lebih lebar dan warna yang lebih menarik supaya ramai orang tertarik nk membca di blog raihan …

Banyak kan page di atas tu , raihan boleh letakkan sitemap , biodata raihan , ataupun gallerry gambar raihan ๐Ÿ™‚

memandangkan raihan masih baru ..raihan boleh rujuk macam – macam tutorial disini — maribinablog

untuk kemaskan banner boleh rujuk sini — cara kemaskan banner

so sampai sini saja blog raihan simple je dan tak banyak widget merapu , jadi tak banyak boleh di komen , tapi raihan mesti usaha untuk mesra kan blog tu untuk tarik lebih ramai pembaca setia ๐Ÿ™‚

Kepada korang yang baca nih moh ler berkenal -kenalan dengan raihan ๐Ÿ™‚

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

14 Comments:

  1. hehehe..terjah sini..kikiki..datang godek-godek sambil2 belajar utk review..

    Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

    Belog kami :Notre Belle Histoire

  2. tak pernah sesiap review blog kak jie
    tatau ngape…teringin pula utk direview

  3. kritikan mmbina takper…
    takyah simpan dlm ati kan kan kan ?

  4. wah..mantap la sis..=)

  5. taufiq arifin aka topimagine

    saya suka bile akak kritik.. nampak ikhlas dan lembut jerk… tabik la ngan akak ๐Ÿ™‚

  6. nak pi skod le

  7. terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *