Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com

Segmen Puanbee : Review Blog Firdaus kassim.com

hai hai selamat malam , selepas seharian aku tidur untuk melepaskan tensen dan dilema , ku jugak masih blurr dan berasa besalah , tapi ku teruskan aktiviti menreview seperti biasa ekeke…kali nih nak review blog firdauskassim.com

haha nampaknya setelah bee menreview banyak blog kan orang yang akhir-akhir nih semakin bijak mengikuti review bee dan mereka cepat-cepat buat dan ubah blog mereka ! bagus lah korang , mcm nih yang kita mauuuu!!!!…

header firdaus kasiim nice , dah sesuai lah tu dgn blognya simple dan cantik!..bee nak share satu entri firdaus yang agak menarik , bee tak tahu pun sebelum ni , sesuatu yang baru bagi bee “Cara submit sitemap ke google webmaster”nanti ada masa bee akan kaji bab nih haha..

ok alexa firdaus masih lah tinggi sepatutnya kalau ikut cara yang betul dengan memakai domain alexa akan turun dengan cepatnya dalam masa sebulan saja , sebab sebelum nih bee pakai domain saja tanpa hosting dalam masa sebulan je dah buleh duk ranking 2000 dalam malaysia , erm adakah betui cara firdaus memasang meta tag ? hanya firdaus yang tahu..

Erm tak ada apa nak komen semuanya dah mengikut dan menepati kriteria yang sepatutnya bee menreview haa..amboii korang buat sehabis daya sampai mati akal akk nk review yer..paper pun firdaus seorang yang rajin belajar dan mengajar!! bagusss…mcm nih yang kita mau..jom berkenalan dengan firdaus kassim …

Depa nih best jugak 🙂
solo molo
ardini humaira
rafina mimi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

16 Comments

  1. thannks puan bee.. nmpknya kak x de la byk kritik blog sy.. byk pujian adalah.. hehe.. maknanya blog sy tue dah ok la kan? hee~

    sy sgt hargai review akak nie.. thanks taw

    Entri paling hot :
    Konpirasi Kerajaan 1 Malaysia di sebalik video SEKS Anwar Ibrahim”

    1. Author

      kamu dah nampak expert pom ,akk kalau boleh nk review blog yg banyak bling2 tu baru best haaa

      1. hehe.. mana ada kak.. sy buat blog x sampai 5 bulan lg.. sy mmg kena tanya pendapat org tentang blog sy tue.. baru leh jd lebih mantap

        Entri terkini :
        Cara Kencing yang Betul

        1. Author

          iyer ke ? namapk dh okey tu selalu lelaki tk mengelabah cam pompuan semua nk sumbt haaa…..termasuklah akk nih masa mula2 blogging dulu kehkeh

    1. Author

      hak hak lambt lagi giliran lorna ekeekee..tk pe ke nk review tu ? dh baru je buat takut bee

  2. alaa hari tu k.mimi demam x sihat nak join x de mood huhu kalo x dah lama kena review hehe..esok kak mimi masukkan duit utk kain cotton tu ye bee..mintak semula la nombor akaun maybank bee tu alahai dah lupa pulak save kat mana..

    1. Author

      haa esok lah bee bg malas lah pulak nk cr no tu lalaa…esok pg2 bee janji 🙂

      iyerlah lagi pun review sat akk tukar jugak wakaka bior akk tukar sampai puas hati dulu 🙂

  3. bila la agaknya giliran k.mimi ni bee..hehe..lambat sgt join hri tu kan..padan muka utk diri sendiri..kihkihkih

  4. alexa saye tu tak tau la rope mane dah kak bee..hehehe… nanti k.bee free sket ajar camne nak naikkan ranking alexa tu yep

  5. tetibe ada nana blog solomolo kat bawah tue…
    sukenye…
    [^-^]

  6. baguih2 depa nie na..cpt belajaq..keke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *