Segmen Puanbee : Review Blog Ayujamal

Salam ..ekekek hari ni nak review blog ayujamal pulak lah ….dah sampai masa..hee tapi ayu ni pengguna wordpress..ermm berfikir banyak kali nak review ni , sebab bee pun tengah belajar selok belok wordpress masih tak mahir gitu..Apa pun bee cuba….antara post terbaik dari ayu ialah :corset permium beatiful: aii suka sungguh lah ..eheemmm tapi bee tk cukup kayo nak membeli benda alah tu hehee….

Huwaa paling mencabar buat bee nih, blog ayu semua dah lengkap dan comel ..speed blog pun ok..cuma alexa je tak meriah sangat ..ayu dah masukkan meta tag ??

erm tak ada apa nak komen ..1st time nih..apa-apa pun ayu bee ada cadangan untuk blogshop ayu , boleh tak ? hanya cadangan saja yer…erm bee rasa Layout blogshop ayu kurang sesuai dan menarik , Bee cadangkan blogshop ayu menggunakan paparan begini contoh 1 Maaf ayu tapi bagi bee sebagai pelanggan akan lebih tertarik dengan gambar barangan yang beranka dan senang untuk memilih , jika ayu memilih theme seperti yang bee cadangkan ayu dapat memuatkan lebih 20 gambar produk jika di bandingkan dengan theme sekarang haya 5 produk ..kan ayu …ermm..itu sahajalah , blog ayu sangat kemas dan comel dan tak ada apa yang perlu bee komen lagi heee…..

Jom ramai2 singgah dan berkenalan dengan ayujamal ayujamal juga mempunyai sebuah butik online yang pelbagai produk di dalamnya jom singgah di ayujamalshop

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. kakyong dah jengah both blog Ayu Jamal & blog shoppe Ayu..

    kakyong suka arrangement blogshop mcm tu.. sbb nampak gambar & info sekali.. & mudah utk selak2 info yg lain sbb ada label utk kategori produk…

    Bee,
    alexa rank bukan lah pengukur kepopularan blog semata2… better rank tp org tak kenal, tak best jugakan.. rasanya given time rank tu buleh naik & buleh turun… 😉

    so, jgn buat kwn blogger jd ngeri bila sebut pasal alexa rank ni.. 😉

  2. hai bee….apa khabar…waaaaahhh best kan kalo blog kita direview oleh orang kan…huhu

  3. maksudnya…
    lebarnye senyuman yang ayu lemparkan pada bee..hu..hu 🙂

  4. Err kak bee.. Risau pulak saya bila setiap kali kak bee review blog ada cite pasal alexa.. =.=”)

  5. T___T

    T___T

    tenkiu…insyaallah, kita pk kemudian cadangan tu k, tapi yang sebenarnye ni, layout baru..sebelum ni dah pakai yang muat 20 gambar 1 page, tapi yang tu susah nak handle, dan x boleh masukkan iklan..jadi ayu x rela dan xnak pakai…T__T..tapi mana tau next time maybe..kan

    bee..tenkiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *