Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):)
Salam Bahagia Semua 🙂
Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh digunakan untuk beramah tamah dengan blogger-blogger lain..

Siapa nak join segmen bee ? boleh lah tinggalkan url blog korang di tempat komen ini sahaja, jangan shoutbox tu yer..bee buat-buat tak nampak nanti tak tau..Kenapa mesti ada syarat begini ?? Disebab kan bee pernah buat review blog ni di blog lama ) bee jadi dah ada pengalaman dulu bee review je blog sesiapa pun yang menjadi follower bee , bee anggap hadiah buat follower tapi ada yang suka dan ada yang tak suka jadi lebih lah baik bee buat syarat begini , siapa yang nak di review bee review kalau tak nak tak perlu lah bee review kan ? blogger lain tak sakit hati dengan bee dan bee pun tak de lah rasa bersalah sangat 🙂

tag2

Syarat penyertaan adalah :

 

1- Terbuka kepada follower puanbee.com sahaja.
2- Buat satu entry bertajuk “segmen bersama puanbee.com”
3- Letakkan banner di atas dalam post dan juga di sidebar korang sehingga blog korang di review , kalau selepas blog korang dah di review korang nak buang banner di sidebar tu okey bee tak kisah ! 🙂
4 -Tulis je lah apa-apa pun dalam post tersebut tak kisah.
5 – Yang paling penting korang setuju untuk bee menyentuh apa-apa sahaja yang bee rasa perlu di betulkan dalam blog korang.Kalau tak setuju baik jangan demi kesejahteraan bersama 😛

Kriteria yang menjadi taruahn bee untuk menreview blog korang

1- kedudukan widget/gambar
2 -speed blog dan alexa ranking bee akan serta kan tips sekali.
3- Post korang terdahulu yang bee rasa menarik dan patut di ketengah kan.

okey itu saja kalau nak tengok contoh boleh geledah blog bee di bahagian sitemap banyak dah yang bee review sebenarnya , tapi ini blog baru kita mulakan baru , segalanya baru..

ingat namaku bee , bukan a, bukan c , dan bukan d..haha terima kasih pada akk k-poh..

Senarai perserta :

1-!
2-!
3-!
4-!
5-!
6-!
7-!
8-!
9-!
10-!
11-!
12-!
13-!
14-!
15-!
16-!
17-!
18-!
19-!
20-!
21-http://cetusanhati.com/personal-life/segmen-bersama-puanbee-com
22-http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
23-http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/salam-yuhooolss-wahh.html
24-http://www.rafinamimi.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
25-http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
26-http://unmebecomeus.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
27-http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html
28-http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
29-http://cahayamata123.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
30-http://puanbee.com/segmen-puanbee-review-blog-lorna/
31-http://www.tetikusrusak.net/segmen-bersama-puanbee-com/
32-http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/segmen-bersama-puanbeecom.html
33-http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html

Please follow and like us:
follow subscribe - Segmen Bersama Puanbee.com  : Review Blog0

161 Comments

  • […] blog kadang2 rajin….kadang2 malas..heee tapi skrg rajin ….korang nak di review ? klik sini untuk tengok syarat-syarat […]

  • […] kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini , lepas dah submit url tu tunggu je lah ye puanbee akan review ikut suka hati puanbee , tp tk de lah […]

  • Terbakor

    05/01/2012 at 2:45 PM Reply

    masih buka lagi ke segmen review blog ni puan bee?

    • puanbee

      05/01/2012 at 3:35 PM Reply

      tk dah .. yg lama masih lagi pending lah cekk

  • […] saja untuk hari ini..siapa seterusnya ?? dan siapa nak direview ?? klik sini SEGMEN BERSAMA PUANBEE Klik sini ! innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "21986"; […]

    • puanbee

      10/08/2011 at 2:44 PM Reply

      baik miss.. terima kasih ye join contest PB ..gud luck!

  • Sya Isya

    04/08/2011 at 5:16 PM Reply

    OK, PB. Akhirnya Sya join. 😀

    • puanbee

      09/08/2011 at 10:43 AM Reply

      okeyh sya.. terima kasih banyak ..

  • razis

    26/07/2011 at 9:10 AM Reply

    kak bee. jgn lupa baca review saya yer…

    • puanbee

      26/07/2011 at 6:16 PM Reply

      ok razis akk dah baca ye

  • […] yang lain jika berminat di review tengok syarat2 disini SEGMEN REVIEW PUANBEE innity_pub = "f18a6d1cde4b205199de8729a6637b42"; innity_zone = "20026"; innity_width = "300"; […]

  • Sya Isya

    03/06/2011 at 10:31 AM Reply

    PN, tak tahu nape, Sya dah copy code untuk banner tu, tapi tak keluar pun banner tu kat sidebar blog. napa ek?

    • puanbee

      03/06/2011 at 10:35 AM Reply

      cer tengok code tu ada tanda ” semua tu kena tukar yg asal sbb blog PB ada copy protect , tak tahu cara nk disable nya huhu

    • puanbee

      08/05/2011 at 4:53 PM Reply

      baik izatty..tq join tunggu time yer..

  • syada

    20/04/2011 at 7:20 PM Reply

    lagi 4 belog baru belog syada direview ke… heee 🙂

    • puanbee

      22/04/2011 at 10:05 AM Reply

      iyer syada sabar tau ..hee

  • juanita

    16/04/2011 at 7:12 PM Reply

    Salam PB,

    Saya da cube letak banner tu kat sidebar. X jadi la..

    • puanbee

      17/04/2011 at 8:31 AM Reply

      ok ok tak pe blog nih poblem sikit 2-3 hr nih…

  • Segmen bersama puanbee.com | 1 PicTure 1000 sTories......

    16/04/2011 at 7:08 PM Reply

    […] best kan topic.  Segmen bersama Puan Bee. Ahaks….sebelum saya ngomel panjang2 saya letakkan syarat2 nye kalau nak sertai segmen neh.. […]

  • kaka1407

    15/04/2011 at 1:06 PM Reply

    wow…memang mendapat smbutan mnggalakkan…kompom akak bleh masuk calon blogger popular…haha…

    • puanbee

      15/04/2011 at 5:11 PM Reply

      hakhak tk mo tk cukup glemmer lagi nih 🙂

  • aina

    15/04/2011 at 9:02 AM Reply

    nak join jugak.

    http://cahayamata123.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html#more

    terima kasih.tp pic banner kat side bar x kuarlah.mcm url image tu dah hilang di tapak asalnya:(

    • puanbee

      15/04/2011 at 5:27 PM Reply

      maceh join , ambik banner baru lah yer , photobucket tengah gelong tu 🙂

    • puanbee

      13/04/2011 at 9:18 PM Reply

      ok jgn lupa masukkan link akk yer..win win situation 🙂

  • mummy

    13/04/2011 at 7:43 PM Reply

    MUMMY KONPIUSLAH BEE OI NI REVIEW YANG MANA PLAK??HARI TU DAH REVIEW KER BLOG MUMMY??YANG NI SECOND REVIEW KER?

    • puanbee

      13/04/2011 at 9:50 PM Reply

      mummy jgn kpmlius yg hari tu lah nih bee update balik, biasa lah bee tarik pengunjung tu taktik tu mummy ..

  • Firdaus Kasim

    08/04/2011 at 3:45 PM Reply

    puan, blog sy dah review? hehe

    This is my latest entry :
    Blogger Popular Sombong?

    • puanbee

      08/04/2011 at 3:58 PM Reply

      kalau belum ada done kat hujung tu belum ler..hee maaf bz sikit skrg nih kalau dah review akk hantar url ke blog awk yer..

  • Lorna

    02/04/2011 at 1:53 AM Reply

    2 mggu lg insyaAllah blog Lorna ada makeover…so nnt bee wajib review wokei ;p
    paksaan nih…ekekeke….

    • puanbee

      02/04/2011 at 10:51 AM Reply

      wow sapa make over tu lorna ? haha kalau make over mesti lah cantik dn perfect kan 🙂

      • Lorna

        02/04/2011 at 12:16 PM Reply

        tak tentu lagi cantik ke idak ;p memasing yer mata yg memandang kan 🙂
        ehehe….nk wat sendiri idak ler tp hrp dgn bantuan yg pakar sket leh memuaskan hati Lorna nih ;p
        ok bila dah ready nnt, sila pn bee review ya!
        nk dgr gak komen2 dr pn bee kita yg rajin neh…

        • puanbee

          02/04/2011 at 3:59 PM Reply

          insyallah bee coba review hahaa..biasa blog wp nih tk de yg silap sebab semua kemudahan tersedia lain dgn blogspot tu..

  • Sembang Kemas

    01/04/2011 at 5:48 PM Reply

    http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html

    blog cabuk saya sudah join segmen dengan puan!!yeah!!

    • puanbee

      01/04/2011 at 6:41 PM Reply

      adei dah tutup pun review nih ..wee tapi tkpe lah akk buat kan jugak 🙂

  • shah

    30/03/2011 at 10:07 AM Reply

    kak bee, nak tya, camna nk buat related post kat bawah entri kita? hmmm

    sy budak baru…. masih lemah~

    • admin

      24/03/2011 at 7:02 PM Reply

      ok last ..segmen di tutup dengan rasminya hehee

  • mummy

    24/03/2011 at 11:25 AM Reply

    reviewla plak blog yang hampeh ni bee..sobsobson dah melutut kat kaki dah nie..tolong hamba tuan hamba..

    • admin

      24/03/2011 at 11:44 AM Reply

      huhu jangan melutut weh mummy nanti hilang comey hehee..tk per bee review cepat buat post n submit sini yer..bee review tp kena tunggu lah ramai tu , bee kena adil hehee…leh jadi PM tak wee..

  • kakchik@ella

    23/03/2011 at 2:04 AM Reply

    full time blogger ye?? bestnya .. mesti puan bee byk masa, kan. kakchik ni terkial2 mencari masa berblog. jeles arr kat full time blogger nih. hihi

    • admin

      23/03/2011 at 6:11 AM Reply

      full lh jugak selain aktiviti di rumah blogging je kerjanya sampai kombang montot nih byk duduk kihkih..kak cik kan kerja lain lah ceritanya…

  • BSB

    22/03/2011 at 4:56 AM Reply

    as salam, Sori lambat sikit joint. Boleh terima lagi ker?
    http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    • admin

      22/03/2011 at 7:18 AM Reply

      boleh boleh tapi nk ditutup dah hikss..

  • Norasikin

    21/03/2011 at 6:03 AM Reply

    fuhhh! ramai tu. jenuh gak nak review. Sepanjang tahun tak abis tu

    • admin

      22/03/2011 at 7:14 AM Reply

      hee tk ler betui2 buat sebulan je hee

  • Fieda

    20/03/2011 at 11:51 AM Reply

    Salam ya Puan Bee…

    Saya berminat nak join segmen ni. Nanti jemputlah jenguk ya ke blog saya yang tak seberapa itu…:)

    • admin

      20/03/2011 at 12:10 PM Reply

      join lah …tapi buat satu entri pasal ni dan post disini yer 🙂

      • Fieda

        23/03/2011 at 11:30 AM Reply

        dah buat ritu ye….:)

        nanti lawat ya….:)

        • admin

          23/03/2011 at 12:20 PM Reply

          ok fieda..thanks join yer 🙂

  • mrs.sabri

    20/03/2011 at 1:37 AM Reply

    entri siap..!! hehe.. SEGMEN BERSAMA PUANBEE.COM

    • admin

      20/03/2011 at 12:02 PM Reply

      maceh kak..ehehee…akk lammmmbat lagi nak direvew..

  • Ali ridha

    19/03/2011 at 1:27 PM Reply

    bab reviu ni aku bukan la pakar sangat.
    tetapi kalau nak cuba tu.boleh juga
    la sekali-sekala tu.

    • admin

      20/03/2011 at 12:22 AM Reply

      boleh kan jom lah cuba hehee

    • admin

      20/03/2011 at 12:35 AM Reply

      okey terima kasih join yer 🙂

  • mrs.sabri

    19/03/2011 at 3:29 PM Reply

    sempat ke tak nak join ek..esok nak buat entry..hehehe

    • admin

      20/03/2011 at 12:32 AM Reply

      join lah kak , hehe nanti bee tutup lah , lepas abis review baru buat giveaway kihkih…

      • mrs.sabri

        20/03/2011 at 1:20 AM Reply

        nak buat la ni..hehe..biarlah lambat asalkan selamat..hihi 🙂

        • admin

          20/03/2011 at 12:01 PM Reply

          biar lambat asal selamat yer kak..ececeh ..

  • Firdaus Kasim

    19/03/2011 at 3:44 AM Reply

    kak, jom tukar banner nk?

    • admin

      19/03/2011 at 3:48 AM Reply

      jom nak letak banner kat mana ?

    • admin

      19/03/2011 at 3:50 AM Reply

      akk dah ambik banner firdaus ..heee

  • Firdaus Kasim

    19/03/2011 at 3:42 AM Reply

    @: orait, skrg juga sy langgan yew kak

    Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

    • admin

      19/03/2011 at 3:47 AM Reply

      haa macam tu lah nanti senang kih kih..

  • cik sue

    19/03/2011 at 8:59 AM Reply

    menarik…cik sue dah join Puan Bee… =D

    • admin

      20/03/2011 at 12:36 AM Reply

      tenkiu cik sue..harap sabar menanti yer.

  • adele

    19/03/2011 at 3:07 AM Reply

    dah join kak bee!

    • admin

      19/03/2011 at 3:36 AM Reply

      oraitt hee…tunggu turn lah yer..

  • Segmen Bersama puanbee.com | CetusanHati.com

    19/03/2011 at 3:02 AM Reply

    […] Moga selamatlah semuanya ya. Kepada yang berminat untk direview blognya boleh melihat page segmen di PuanBee.com. Related Posts:Theme Baru bersama Intrepid@Themocracy.comGood Friends Are Always Close To The […]

    • admin

      19/03/2011 at 3:35 AM Reply

      orait adele akk tengok nanti hehee

  • Blog review - Puan Bee Dot Com | Blog Berita Online

    18/03/2011 at 5:08 PM Reply

    […] Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog Untuk pengetahuan anda, Puan Bee juga menganjurkan segmen blog Review yang boleh disertai oleh […]

    • admin

      19/03/2011 at 3:43 AM Reply

      eheheee..thanks banyak wow berita nanti kalau tk lupa akk wat post tentang nih..

  • Lanabusybee

    18/03/2011 at 2:37 AM Reply

    hi puan bee, lana pun join yer

    • admin

      18/03/2011 at 4:31 AM Reply

      orait lana , thanks yer tunggu lah giliran tu yer..ramai lah pulak ekee

  • syada

    17/03/2011 at 7:13 PM Reply

    saya dah join segmen nie. 😀
    sila review ea akak..

    http://syuesyada.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    • admin

      18/03/2011 at 4:30 AM Reply

      ok syada , tunggu turn lah yer ..nanti jgn nangis tau 🙂

      • syada

        18/03/2011 at 1:21 PM Reply

        hehe..nanges dlm aty je kowt. eheheh 🙂

        • admin

          18/03/2011 at 4:36 PM Reply

          jgn r nags senyum jer hee…utk kebaikkan 🙂

  • raihana

    17/03/2011 at 4:40 PM Reply

    salam..puan bee…sy join da segmen ni…malu ade kot..huhu salam

    • admin

      18/03/2011 at 4:29 AM Reply

      jangan malu-malu haa..kalau nk tengok blog kemas dan sempurna join je dengan bangga 🙂

  • hudahassan ^^

    17/03/2011 at 3:55 PM Reply

    hda nak join !! ngeee ~

    • admin

      18/03/2011 at 4:27 AM Reply

      ok huda tunggu turn je tau !

  • Firdaus Kasim

    17/03/2011 at 7:16 AM Reply

    No 14 ! hee.. thanks puan

    • admin

      17/03/2011 at 10:56 AM Reply

      sama-sama ..tunggu yer…setiap malam antara 7-10 malam keluar lah review..

      • Firdaus Kasim

        17/03/2011 at 5:36 PM Reply

        puan, nnti kalo dah review blog saya, sila inform ekh? x kisah la kt blog atau email ya

        • admin

          18/03/2011 at 4:29 AM Reply

          ok boleh aja..kenapa tak langgan je email komen di bawah tempat komen tu lg senang heee

  • adele

    17/03/2011 at 11:41 AM Reply

    salam kak bee..
    mcm menarik je..tp skrg tak sempat nak buat posting..
    dah ada masa skit lg sy join ye..
    smpat ke kak bee buat review utk smua blog ni? 🙂

    • admin

      18/03/2011 at 4:23 AM Reply

      sempat je adele, hee jangan lambat2 sgt tau nanti kalau ramai kak bee stop dulu segmen ni, nampaknyer penyertaan makin bertmbah 🙂

  • Myra Jay

    17/03/2011 at 9:46 AM Reply

    Nak join jugak 🙂

    http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    Blog review – my main blog

    • admin

      17/03/2011 at 11:00 AM Reply

      oh nak review main blog yer..ok ok boleh ..

  • ct N honey

    17/03/2011 at 12:25 AM Reply

    Ini permaisuri lebah,lambat lah nak join segmen ni…..

    • admin

      17/03/2011 at 10:50 AM Reply

      lambat pun tak pe hee..belum tutup lg nih…

  • mamayung

    16/03/2011 at 9:34 AM Reply

    mamayung tak reti la Bee.tu la kena cari tok guru nih…he3…

    http://ainputeri.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    • admin

      16/03/2011 at 10:27 AM Reply

      hee tk pe lah mamayung bee ambik url blog biasa jer..

  • Firdaus Kasim

    16/03/2011 at 9:16 AM Reply

    Puan Bee, saya teringin sangat nk join.. saya dah buat entri.. sila review blog saya ya

    http://firdauskasim.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html

    • admin

      16/03/2011 at 12:41 PM Reply

      orait firdaus ..tunggu yer 🙂

    • admin

      16/03/2011 at 8:56 AM Reply

      ok mawar putih hee…tunggu yer 🙂

  • cik sakura

    16/03/2011 at 6:51 AM Reply

    sempat lagi ke cik sakura join ni
    makasih puan bee bagi peluang

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    • admin

      16/03/2011 at 7:02 AM Reply

      sempat tak de tarikh tutup lg nih heee

  • Hazmin

    16/03/2011 at 6:05 AM Reply

    alrite akak… Saya dah join dah…tak sabar nak kena review ni…hehe…ni link entri saya..

    http://bloghazmin.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html

    • admin

      16/03/2011 at 6:14 AM Reply

      orait tunggu giliran yo! hee..terima kasih join segmen akk..

  • Ayu Jamal » Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

    16/03/2011 at 5:47 AM Reply

    […] Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog […]

    • admin

      16/03/2011 at 6:01 AM Reply

      ok ayu bee ambik link yer 🙂

  • mamayung

    15/03/2011 at 4:50 PM Reply

    he3..sori Bee.tu la teruja sangat.

    http://ainputeri.blogspot.com

    • admin

      16/03/2011 at 5:27 AM Reply

      ekeke teruja yer..sabo je lah …

  • Hazmin

    15/03/2011 at 4:04 PM Reply

    akak, berminat la nak join segmen review ni…tapi blog saya takda header lagi…
    tak reti sangat nak buat…boleh join tak? hehe..

    • admin

      15/03/2011 at 4:09 PM Reply

      eh header tk jadi masaalah mana ada syarat kena ada header tu , join je akk nak review blog tu apa yg sesuai di letak dan tak sesuai di letak kalau semua ok akk akan tolonbg promot blog je lah! heee

  • nur

    15/03/2011 at 3:56 PM Reply

    PnBee,,
    takde pun Malware kat sini.. redah ajela..
    nak join jugak!!

    http://nurhafiz2009.blogspot.com

    ALL IN ONE

    • admin

      15/03/2011 at 4:06 PM Reply

      bukan sini lah nun belog satu lagi hee..nak join kena buat satu pos ler yang !!!

    • admin

      15/03/2011 at 1:56 PM Reply

      ok pancaroba . akk dah ambil link tp tunggu turn yer..sehari satu blog je akk review..

  • pancaroba dunia

    15/03/2011 at 12:31 PM Reply

    as salam akak…nak join jugak boley

    http://pancarobadunia.blogspot.com/

    • admin

      15/03/2011 at 2:29 PM Reply

      boleh akk dah ambil url awak tau…..thanks berminat juga..

      • pancaroba dunia

        18/03/2011 at 2:32 AM Reply

        terima kaseh akak..sory lambat balas…sibuk cket…

        • admin

          18/03/2011 at 4:30 AM Reply

          tak apa kalau sibuk tapi jgn lupakan akk heee…..

  • cikniza

    15/03/2011 at 4:27 AM Reply

    hyee kak…………
    saya pun nk join jugak laaa..
    saje jek nk promote blog yg kerdil ni..hahaha :p

    • admin

      15/03/2011 at 8:40 AM Reply

      boleh buat lah satu post nanti submit url kat sini tau !

  • lin azlina

    14/03/2011 at 5:11 PM Reply

    wah..bestnya..nk join jugak nnti…dah xlarat bukak mata ni..hehe

    • admin

      14/03/2011 at 6:06 PM Reply

      haa nati join tak de tarikh tutp lagi tapi rasanya nk buat sampai 100 orang ..ngehhh

  • Kak Yus

    14/03/2011 at 6:38 AM Reply

    Menarik, tp malulah nak join…huhu

    • admin

      14/03/2011 at 6:58 AM Reply

      alaa kenapa malu pulak ? ish itu kan blog aje..fikir kan bab positif mungkin lepas tahu kelemahan blog kita , blog kita tetiba jer senang nak dapat traffic kan satu bonus tu 🙂

  • tika

    14/03/2011 at 1:17 PM Reply

    join jugak…

    • admin

      15/03/2011 at 1:54 PM Reply

      yah terima kasih sanggup yer direview ? hiksss bagus..

  • aufa

    14/03/2011 at 9:15 AM Reply

    assalamualaikum puan bee
    aufa nak join segmen puan bee boleh ta?
    huhu

  • kakyong72

    14/03/2011 at 5:44 AM Reply

    nak Bee review blog kakyong72.blogspot.. tp kalo Bee nak sentuh bab alexa tu.. ehehe., x aci lah sbb url lama baru beraksi dlm 19 hari… so far dah berada di rank 1,6xx,xxx.. tunggu 1 bulan lagi… hehhehe…

    • admin

      14/03/2011 at 6:57 AM Reply

      heee kak yong blog honeyvsbee pun sama lah dengan kakyong72 tu tp bee dah 6 angka..tk pe tunggu hujung bulan nih cam mana..

  • cikpuanhady

    14/03/2011 at 4:03 AM Reply

    salam..me join..nak join jugak..leh la..leh la..kikiki..

    ni linknya..tapi autopublish jam 1.54 petang nanti..

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    • admin

      15/03/2011 at 1:52 PM Reply

      ok kak tunggu turn yer ..heee

    • admin

      15/03/2011 at 1:52 PM Reply

      thanks yer join segmen ni…

  • aween

    13/03/2011 at 3:48 PM Reply
    • admin

      15/03/2011 at 1:51 PM Reply

      orait turn aween 🙂

  • Mr. Kamikaze

    13/03/2011 at 12:42 PM Reply
    • admin

      14/03/2011 at 10:34 AM Reply

      heee jugak ! malam ni yer 🙂

  • aween

    13/03/2011 at 11:03 AM Reply

    kak bee…blik klas mlm ni aween siapkan entry tuk join blog review kak bee hokeh!!!.. hehehe….

    • admin

      13/03/2011 at 1:34 PM Reply

      okeyh aweenn….kalau penat esok pun tak pe…sehari seorang je kak bee review..

  • shah

    13/03/2011 at 10:52 AM Reply

    wahhhhhhhhhhhh…. nk jugakkkK!!!! hehhehe

    • admin

      13/03/2011 at 1:33 PM Reply

      nak apa lagi cepat2 lah submit post nyer ya!

  • SuManje

    13/03/2011 at 12:00 AM Reply

    salam ziarah bee…yes sis nie sumanje..

    Oh ye..
    kalau ada kelapanagan dan sudi untuk singgah tempat sumanje…
    blog Sumanje Disini
    Thanks …
    Happy blogging….from sumanje a new Blogger

    • admin

      13/03/2011 at 12:52 AM Reply

      sue akk kenal ue lagi ler heee…napa lama tk npk ? sorry lah skrg akk guna wp , tk de dashboard kadang2 terlepas nk tengok kawan2 update 🙂

  • puan kutu

    13/03/2011 at 5:11 AM Reply

    Oh puanbee..adakah sy yg prtama join?

    tq yer..:)

    • admin

      13/03/2011 at 1:30 PM Reply

      ya! yang pertama bagus nih ..ekeke…

  • syamila

    12/03/2011 at 2:18 PM Reply

    kak sya nk join gak blh?… 🙂

    • admin

      12/03/2011 at 2:36 PM Reply

      kalau akk tak kisah bee ok jer..heee

      • ayujamal

        15/03/2011 at 4:05 PM Reply

        Bee, nak join jugak

        • admin

          15/03/2011 at 4:09 PM Reply

          jom join , buat satu post kak hee tapi WP bee tk cukup khatam lg ni heee….tapi bee leh promot blog je lah !..

  • echah mashuri

    12/03/2011 at 11:29 AM Reply

    wahh…sis beee…huhuh..malu nak join lah.!:)

    • admin

      12/03/2011 at 12:22 PM Reply

      malu ke tak nak ? haa apa nk dimalukan ?? ish salah satu cr nk promosi blog nih 🙂

  • mommy

    12/03/2011 at 11:14 AM Reply

    mommy pun nak join~

    • admin

      12/03/2011 at 12:21 PM Reply

      join ler mommy heee

  • puan kutu

    12/03/2011 at 10:15 AM Reply

    macam bes jer..nk join bley kan?kembarmu br dua bulan berblog..masih byk yg perlu belajar..:)

    • admin

      12/03/2011 at 10:42 AM Reply

      boley boley loh tak kan baru 2 bulan ? npk cam dah lama jer 🙂

Post a Comment