Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):)
Salam Bahagia Semua 🙂
Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh digunakan untuk beramah tamah dengan blogger-blogger lain..

Siapa nak join segmen bee ? boleh lah tinggalkan url blog korang di tempat komen ini sahaja, jangan shoutbox tu yer..bee buat-buat tak nampak nanti tak tau..Kenapa mesti ada syarat begini ?? Disebab kan bee pernah buat review blog ni di blog lama ) bee jadi dah ada pengalaman dulu bee review je blog sesiapa pun yang menjadi follower bee , bee anggap hadiah buat follower tapi ada yang suka dan ada yang tak suka jadi lebih lah baik bee buat syarat begini , siapa yang nak di review bee review kalau tak nak tak perlu lah bee review kan ? blogger lain tak sakit hati dengan bee dan bee pun tak de lah rasa bersalah sangat 🙂

tag2

Syarat penyertaan adalah :

 

1- Terbuka kepada follower puanbee.com sahaja.
2- Buat satu entry bertajuk “segmen bersama puanbee.com”
3- Letakkan banner di atas dalam post dan juga di sidebar korang sehingga blog korang di review , kalau selepas blog korang dah di review korang nak buang banner di sidebar tu okey bee tak kisah ! 🙂
4 -Tulis je lah apa-apa pun dalam post tersebut tak kisah.
5 – Yang paling penting korang setuju untuk bee menyentuh apa-apa sahaja yang bee rasa perlu di betulkan dalam blog korang.Kalau tak setuju baik jangan demi kesejahteraan bersama 😛

Kriteria yang menjadi taruahn bee untuk menreview blog korang

1- kedudukan widget/gambar
2 -speed blog dan alexa ranking bee akan serta kan tips sekali.
3- Post korang terdahulu yang bee rasa menarik dan patut di ketengah kan.

okey itu saja kalau nak tengok contoh boleh geledah blog bee di bahagian sitemap banyak dah yang bee review sebenarnya , tapi ini blog baru kita mulakan baru , segalanya baru..

ingat namaku bee , bukan a, bukan c , dan bukan d..haha terima kasih pada akk k-poh..

Senarai perserta :

1-!
2-!
3-!
4-!
5-!
6-!
7-!
8-!
9-!
10-!
11-!
12-!
13-!
14-!
15-!
16-!
17-!
18-!
19-!
20-!
21-http://cetusanhati.com/personal-life/segmen-bersama-puanbee-com
22-http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
23-http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/salam-yuhooolss-wahh.html
24-http://www.rafinamimi.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
25-http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
26-http://unmebecomeus.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom.html
27-http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/2011/03/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html
28-http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
29-http://cahayamata123.blogspot.com/2011/04/segmen-bersama-puanbeecom.html
30-http://puanbee.com/segmen-puanbee-review-blog-lorna/
31-http://www.tetikusrusak.net/segmen-bersama-puanbee-com/
32-http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/segmen-bersama-puanbeecom.html
33-http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-bersama-puanbeecom-review-blog.html

161 Comments

  1. Terbakor 5 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 10 August 2011 Reply
  2. Sya Isya 4 August 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 9 August 2011 Reply
  3. razis 26 July 2011 Reply
  4. Sya Isya 3 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 3 June 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 8 May 2011 Reply
  5. syada 20 April 2011 Reply
  6. juanita 16 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 17 April 2011 Reply
  7. kaka1407 15 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 April 2011 Reply
  8. aina 15 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 15 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 April 2011 Reply
  9. mummy 13 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 13 April 2011 Reply
  10. Firdaus Kasim 8 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 8 April 2011 Reply
  11. Lorna 2 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 2 April 2011 Reply
      • Lorna 2 April 2011 Reply
        • puanbeeAuthor 2 April 2011 Reply
  12. Sembang Kemas 1 April 2011 Reply
    • puanbeeAuthor 1 April 2011 Reply
  13. shah 30 March 2011 Reply
    • adminAuthor 24 March 2011 Reply
  14. mummy 24 March 2011 Reply
    • adminAuthor 24 March 2011 Reply
  15. kakchik@ella 23 March 2011 Reply
    • adminAuthor 23 March 2011 Reply
  16. BSB 22 March 2011 Reply
    • adminAuthor 22 March 2011 Reply
  17. Norasikin 21 March 2011 Reply
    • adminAuthor 22 March 2011 Reply
  18. Fieda 20 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
      • Fieda 23 March 2011 Reply
        • adminAuthor 23 March 2011 Reply
  19. mrs.sabri 20 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
  20. Ali ridha 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
  21. mrs.sabri 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
      • mrs.sabri 20 March 2011 Reply
        • adminAuthor 20 March 2011 Reply
  22. Firdaus Kasim 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 19 March 2011 Reply
  23. Firdaus Kasim 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 19 March 2011 Reply
  24. cik sue 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 20 March 2011 Reply
  25. adele 19 March 2011 Reply
    • adminAuthor 19 March 2011 Reply
  26. Lanabusybee 18 March 2011 Reply
    • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  27. syada 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 18 March 2011 Reply
      • syada 18 March 2011 Reply
        • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  28. raihana 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  29. hudahassan ^^ 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  30. Firdaus Kasim 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 17 March 2011 Reply
      • Firdaus Kasim 17 March 2011 Reply
        • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  31. adele 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  32. Myra Jay 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 17 March 2011 Reply
  33. ct N honey 17 March 2011 Reply
    • adminAuthor 17 March 2011 Reply
  34. mamayung 16 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
  35. Firdaus Kasim 16 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
  36. cik sakura 16 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
  37. Hazmin 16 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
  38. mamayung 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 16 March 2011 Reply
  39. Hazmin 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  40. nur 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  41. pancaroba dunia 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
      • pancaroba dunia 18 March 2011 Reply
        • adminAuthor 18 March 2011 Reply
  42. cikniza 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  43. lin azlina 14 March 2011 Reply
    • adminAuthor 14 March 2011 Reply
  44. Kak Yus 14 March 2011 Reply
    • adminAuthor 14 March 2011 Reply
  45. tika 14 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  46. aufa 14 March 2011 Reply
  47. kakyong72 14 March 2011 Reply
    • adminAuthor 14 March 2011 Reply
  48. cikpuanhady 14 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  49. aween 13 March 2011 Reply
    • adminAuthor 15 March 2011 Reply
    • adminAuthor 14 March 2011 Reply
  50. aween 13 March 2011 Reply
    • adminAuthor 13 March 2011 Reply
  51. shah 13 March 2011 Reply
    • adminAuthor 13 March 2011 Reply
  52. SuManje 13 March 2011 Reply
    • adminAuthor 13 March 2011 Reply
  53. puan kutu 13 March 2011 Reply
    • adminAuthor 13 March 2011 Reply
  54. syamila 12 March 2011 Reply
    • adminAuthor 12 March 2011 Reply
      • ayujamal 15 March 2011 Reply
        • adminAuthor 15 March 2011 Reply
  55. echah mashuri 12 March 2011 Reply
    • adminAuthor 12 March 2011 Reply
  56. mommy 12 March 2011 Reply
  57. puan kutu 12 March 2011 Reply
    • adminAuthor 12 March 2011 Reply
  58. adminAuthor 16 March 2011 Reply
  59. adminAuthor 19 March 2011 Reply
  60. adminAuthor 19 March 2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.