Search Results for: ubat lawas buang air besar

Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?

Jika anda sembelit atau buang air besar berdarah itu adalah masaalah besar , untuk kelegaan cepat , semulajadi dan selamat eloklah cuba minum lactolite ini. Walaupun berharga agak mahal kata sesetengah orang , tetapi cuba fikir sudut positifnya pula.

sembelit dan berak berdarah

CARA MINUM LACTOLITE / HARGA DAN ORDER

Mahal RM158 sekotak , ada 25 paket , harga satu paket RM 6.32

  • Ada yougurt
  • Ada Inulin
  • Ada Vitagen
  • Mudah buang air besar
  • Lawas Kan pembuangan
  • Elakan gastrik
  • Membersihkan usus/kolon
  • Selesa kan perut
  • kempiskan perut

tak perlu beli yougurt lagi , tak perlu beli vitagen lagi semua ada di dalam.

Tetapi jika beli yougurt RM4.99 sebotol dan Vitagen RM6.90 5 botol kecil2 boleh di habiskan dalam masa satu hari saja , mengandungi perasa dan juga pewarna tambahan .. nampak tak ? apa yang baik , apa yang buruk ?

Lactolite tak ada gula tambahan , rasanya agak tawar biasa-biasa saja , tapi memang membantu dalam masaalah sembelit dan berak berdarah juga mengempiskan perut .

Harga sekotak  untuk 25 keping lactolite 

WM : RM158.00

Pos RM6

EMAIL : tie2kay@gmail.com

P/S : Baby yang sembelit sebab alah kan susu tu pun boleh minum , bahan semulajadi sangat sesuai untuk semua peringkat umur , jangan risau.

P/SS : Harga paket kecil dan pos percuma telah tamat . Jika nak order ..

terus RM158 + Pos RM6  =RM  164

Search

Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)

Allhamdulillah , tak de lain yang dapat saya ucapkan lagi kan… syukur di bulan ramadhan ni saya dapat ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak banner bertempek tu kan :)

yang nak jadi agent pun ramai jugak tu .. maaf lah kalau korang jadi agent korang bukan bawah saya lagi :( sebab VCO tak guna sistem MLM pun , cuma kalau kita jual sebagai agent adalah ganjaran nya sikit ..

Testimoni pengguna VCO

Testimoni pengguna VCO

Meh kita bincang testimoni pertama ni dia guna bahasa ringkas sebab sms kan so saya terjemahkan bagi korang senang faham gitu :

“aa , saya perasan setakat ni kulit tu memang lembut , pulak tu saya ni belum timang anak lagi , kawan saya yang syorkan makan VCO ni , 2 orang dah dapat anak lepas ambil produk ni , saya just tawakal dengan cara ni lah dulu “

Dah saya katakan VCO ni bukan ubat-ubatan , ianya adalah suplement yang merawat sel-sel dari dalam , memudakan sel dan memperbaiki sel kita , so tak mustahil ye kulit kita akan berubah menjadi lembut setelah kita mengamalkan produk VCO catalyst ni .. saya suka kongsi atau jual benda yang memang berkesan , saya dah cuba juga sebelum saya jual produk ni .. banyak lagi produk yang saya cuba tapi VCO paling berkesan lah untuk saya ..

VCO ni bukan untuk perempuan aje ok.. untuk lelaki pun boleh .. lelaki lah yang paling liat nak ambil suplement bagai , eh korang kaum adam , kesihatan dalaman haruslah jaga tau .. udahlah berkerja je seharian , tak de masa rehat .. bagi lah bonus untuk tubuh badan sikit ..nanti tua2 baru nak jaga terlambat beb! (bab ni saya selalu bebel kat suami saya , eh bukan bebel .. nasihat hahaha ..)
Continue reading

Search