Sembelit ? Buang Air Besar Berdarah ?

Jika anda sembelit atau buang air besar berdarah itu adalah masaalah besar , untuk kelegaan cepat , semulajadi dan selamat eloklah cuba minum lactolite ini. Walaupun berharga agak mahal kata sesetengah orang , tetapi cuba fikir sudut positifnya pula. CARA MINUM LACTOLITE / HARGA DAN ORDER Mahal RM158 sekotak , ada 25 paket , harga […]

Masaalah Keputihan – Penawar keputihan dengan Buah KK

Isu dan masaalah keputihan ni paling banyak mendapat view di blog saya , Terima kasih kepada awak-awak yang datang membaca , namun di dalam artikel tersebut saya hanya berkongsi info. Maaf sekali lagi , sejak artikel tersebut di tulis di dalam blog ini , ianya telah pun memakan masa bertahun-tahun. Mungkin anda tercari – cari […]

Senyum Terima Testimoni VCO (Virgin Coconut Oil)

Allhamdulillah , tak de lain yang dapat saya ucapkan lagi kan… syukur di bulan ramadhan ni saya dapat ramai penaja untuk saya buat contest dan secara tak langsung saya dapat membuat sedikit promosi Produk VCO yang menjadi pendapatan sampingan saya selain dari income-income di blog ni .. yang korang nampak banner bertempek tu kan yang […]