Search Results for: semak akaun astro

Ibu “Unsubcribe” Pakej Astro Sebab ?

Bila ibu unsubcribe pakej astro Balik-balik rumah seperti biasa anak-anak akan buka chanel kartun kegemaran mereka. Si suami buka chanel NAT , HIST seperti biasa tetapi naik “This channel is not incleded in your subscription. To subcribe , please call Astro customer service”. Semua tanya soalan pada ibu.

unsubcribe astro melalui telefon

Bil astro

Continue reading

Search

Cara semak bil astro melalui sms

Baru dapat cara nak semak bil astro paling pantas dan cepat. Kini pelanggan astro boleh semak bil astro melalui sms , lebih mudah bukan ? semak bil dan buat pembayaran online , tak perlu terkejar-kejar untuk pergi kekaunter beratur panjang dan sebagainya.

haa bukan apa gara-gara melanggan astro first , tak tahu jumlah bil maka tak dapat bayar dan dipotong haaa..padan muka puanbee kan ?
pastu puanbee pandai lah call dan tanya astro tu ada rupanya cara cepat dan senang nih ceh !!…

cara nya senang bangat seh :)

cek melalui sms :

1- Astro bal ic (masukkan no ic korang ) dan send ke 33310

2- Astro bal ac (masukkan no akaun astro korang) dan send ke 33310

nanti dia reply lah balik berapa bil semasa korang…ok itu je nak bg tau ! selamat mencuba :)

Search

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: