Search Results for: cara bayar ansuran di seng heng

Promosi Senheng .. Hebatkan raya kau !

Sticky post 48 Hours :)

Hebat sangat ke promosi Senheng ni ? Ya! hebatkan lah raya kau dengan membeli peralatan elektrik dan elektronik rumah , gadget baru dengan promosi raya dari Senheng ni. Biasa di hujung tahun atau tiba hari raya , kita dapat bonus , masa ni lah yang ada untuk membeli kelengkapan rumah yang baru , mesin basuh dah rosak berjeman , tunggu juga bonus untuk beli mesin basuh , masa ni jugaklah begitu banyak promosi berlangsung.. kita sebagai pengguna ni harus peka .. mana nak dapat promosi yang betul .. betul … betul berbaloi ?

Bil Elektrik Terlalu Tinggi? Klik Disini!
hebat raya dengan senhengIngin Kurangkan Bil Elektrik Anda? Klik Disini!

Mana boleh dapat beli TV LCD besar tu dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat beli kamera DSLR Nikon dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat ? cer citer …

Tetapi di Sengheng boleh !!!!! Saya share promosi terbaru untuk korang na….Sempena raya ni saja … ada KEMPEN PENJIMATAN DENGAN ADANYA REBATE BAUCER  TUNAI *sehingga RM500 untuk  pembelian terpilih.

promosi raya senheng

Contoh : Beli barangan rumah acam peti ais , TV LCD , mesin basuh ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999 anda akan dapat baucer tunai RM100 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunai RM200 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 , anda akan dapat baucer tunai RM300 , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999 anda akan dapat baucer tunai RM400 , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999  anda akan dapat baucer tunai RM500.. hebat tak ?

promosi senheng 2012

Contoh 2 : Beli barangan gadget/ teknologi contoh kamera DSLR , Smartphone ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999  anda akan dapat baucer tunai RM50 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunai RM100 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 anda akan dapat baucer tunai , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999  anda akan dapat baucer tunai , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999  anda akan dapat baucer tunai RM250.. hebat tak ?

Wahhh .. hebat bukan ? Mana nak dapat jualan hebat begitu kan ? Nak yang lagi hebat ? Korang boleh menyertai AEON RAYA CONTEST. Sebanyak RM100,000 hadiah di tawarkan untuk pemenang.

Seperti biasa di Senheng kita boleh beli barang secara kredit dengan pembiyaan ansuran mudah AEON . Bayaran muka nya adalah sebanyak RM1 sahaja untuk semua produk. Kelebihan lain bayaran untuk bulan pertama akan di lewatkan.

(1 Julai – 31 Ogos )

Opss chop ! sebelum lupa .. ada lagi ..Sempena keluaran filem The Amazing Spider-man – Ada satu contest Beli & Menang - untuk memenangi 50 unit 46” Sony Internet LED TV . Selain itu ada juga gift eklusif premium bersempena The Amazing Spider-man tu seperti (beg kasut , beg , payung dan karpet )

Amacam ?? Hebak Hebat tak ?

Ya .. ya .. Hebak ! Hebat ! Sila ke https://www.senheng.com.my/2012aug/raya/ untuk tengok promosi berikutnya , kalau lah nak tengok dulu apa yang korang teringin sangat nak beli kan .. Cuci mata .. dari mata turun ke hati ..hikss

Search