formula alpha lipid sdII

Alpha Lipid SDII mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang.SDII hanya lemak sahaja  100% tanpa mengganggu otot! Jika anda ingin mendapatkan SD2 secara online sila rujuk Pakej Alpha Lipid SD2 disini  — > Pakej Alpha Lipid SD2  atau cara pembeli online disini –> Cara membuat pembelian alpha lipid sd2 

formula alpha lipid sdII

Di dalam setiap tin SD2 terdapat :

  1. Tambahan ekstrak green tea yang mana boleh membantu di dalam peningkatan metabolisma ,
  2. Meningkatkan penggunaan tenaga ,
  3. Merangsang badan untuk membakar lemak ,
  4. Terdapat bahan antioksida yang kuat. SD2 juga dapat memelihara jantung
  5. Mempunyai kelebihan sebagai antibacterial dan antiviral.

Sd2 juga mempunyai pertambahan serat yang dapat membantu.

  • Sistem penghadaman perut anda (melawaskan pembuangan air besar)
  • Di dalam memberi rasa kenyang lebih lama dan ianya dapat mengelakkan Gastritis

Alpha lipid sd2 mempunyai formula tinggi protein di mana dapat. 

  • Menguatkan jisim otot .
  • Meningkatkan metabolisma.

Di dalam kandungan SD2 ini juga mengandungi Alpha Lipid

  • Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik.

Semua kebaikkan yang di nyatakan di atas , berfungsi untuk pengguna Alpha Lipid SDII merasa :

  1. Tiada kesan kelaparan yang melampau
  2. Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
  3. Kawalan gula di dalam darah lebih baik
  4. Merangsang tindak balas insulin lebih berkesan
  5. Lebih bertenaga (tiada keletihan ketika berdiet)
  6. Memelihara jisim otot dan tona kulit agar tidak mengendur

Kini Puanbee.com telah pun menjadi dealer untuk produk Alpha Lipid SD11 , wakil dan ejen untuk adik saya sendiri. Jika berminat sila call / sms saya di 012 : 24636338 (Puanbee) . Sila lihat kedai online puanbee untuk maklumat lanjut juga.  SINI

Related Posts

Beli mesin jahit online – Brother Fs101

Minyak wangi berjenama

Bag periuk noxxa ( handmade )

Allhamdulillah – Mohamad Adam Rizqi

Mendaftar anak masuk sekolah tahun 1 ( 2020 ) dan pra sekolah tahun ( 2019 )

Apa yang di takuti semasa mengandung – klinik gigi kota damansara

Comments

  1. Roslina

    Salam,RM 180 setin tu harge utk ahli atau harge t’masuk pos???
    Stokis mane yg t’dekat area Ampang??

    • puanbee Author

      wasalam , saya balas di email boleh ?

      atau cik boleh call terus 012 : 2463638

    • puanbee Author

      Harga SD2 RM180 bukan ahli , jika cik jadi ahli harga nya ada RM150 sahaja. atau cik boleh membeli ikut pakej yang di sediakan

      Harga Sd2 alpha lipid mengikut pakej
      —>> RM180 –
      Pakej Percubaan
      I tin Alpha lipid sd2 Kegunaan untuk 1 minggu , pos , free 1 shaker dan buku panduan.

      —>> RM 380 –
      Pakej Keahlian
      2 tin Alpha Lipid SD2 Kegunaan 2 minggu [ Free 1 botol shaker , Keahlian + Pos , Buku Panduan SD2]

      —>> RM700.00 –
      Pakej Eklusif
      4 tin alpha lipid sd2 kegunaan untuk sebulan , keahlian , ketostick , pos , free shaker , buku panduan dan bonus.

      —>>> RM4560.00
      Pakej Supervisor (Pengedar)
      30 tin alpha lipid sd2 , free shaker dan buku panduan , wang komisen pengedar dan free coaching dan lain-lain.

  2. Hafizul

    Hehe..semoga maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi..aminnn

  3. puan kutu

    famous produk nie..apa lg jom beli…:)

  4. Ummi Hanie

    produk hot nih… selamat bereksperimentasi…

    p/s: baru nmpk banner baru… kiut 😉

  5. syaifuddin alias

    kalau saya guna ni, memang ramai yang minat ni..hehe

  6. Denaihati

    good luck untuk bisnis baru. tunggu testimoninya jugalah. tengok senarai kebaikan/kelebihannya memang teruja.

  7. syamila

    salam bee…dah jadi dealer yea….jgn lupa bg testimoni tau… 😉

    • puanbee Author

      wasalam insyallah .. belum
      masa nak buat testimoni sendiri

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *