Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian Denaihati

Begitu teruja saya ingin menyertai contest gadjet impian anjuran Denaihati , namum menang belum tahu lagi , kalah mungkin dah tahu.

Agak kecut perut bila melihat senarai peserta yang berjumlah seramai 114 namum perserta yang layak dan terpilih hanya berjumlah seramai 103 orang. Walau apa pun perjuangan harus di teruskan dah

alang-alang menyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan ” ,

Adakah sesiapa yang ingin membantu saya memenangi Samsung Galaxy S|| yang merupakan gadjet impian saya dalam contest gadjet impian denaihati ini ? Jika Ya! Klik button Like , Tweet Dan 1+ di bawah untuk saya .. tinggalkan komen supaya saya boleh jejak korang semula ?..

samsung galaxy s||
samsung galaxy s||

Gadjet impian saya merupakan samsung galaxy s|| , kenapa saya beriya-iya hendakkan samsung galaxy s|| ? walhal Denaihati memberi kebebasan untuk memilih Gadjet Impian yang lain ? Tak nak tamak-tamak fikir apa yang perlu sahaja.

  1. Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab { KLIK LINK TENGOK KOMIK TERBAIK }
  2. Kerana Denaihati dan semua sponsor baik hati nak memberi , saya mencuba nasib untuk dapatkannya percuma ! ya ! percuma.

Kepada semua pembaca saya, Anda boleh menang RM100 dan 4 hadiah saguhati dengan menyertai contest komen & menang saya

Ada perkara yang korang boleh lakukan untuk bantu saya memenangi Samsung Galaxy s|| ini , saya tahu korang baik hati , buat masa sekarang saya hanya perlu mengumpul markah melalui setiap satu jumlah TWEET , FB LIKE , GOOGLE+ dan Juga JUMLAH KOMEN DI BAWAH ENTRI INI , jadi korang boleh tolong tekan button tweet , fb like dan juga google+ di bawah. Jangan lupa komen juga , jangan malu dan segan untuk berbalas komen disini , Komen sebanyak mungkin untuk saya dapatkan markah tertinggi dalam pertandingan ini. KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST DAN SECARA TAK LANGSUNG BANTU SAYA MENANG

Contest Pusingan Pertama ini akan bermula pada 19/11/2011 jam 10.30am dan tamat pada 4/12/2011 jam 11.59pm. Bermakna anda pembaca blog saya perlu tolong saya dalam lingkungan tarikh tersebut , boleh tak ? boleh lah …

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com , Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd , Kedai Kak Siti , Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak

Comments

  1. sembang lagi nak?..haha

  2. wahhh..balckout maaa tadi…haha..ni baru ada…apa2 pun..thniah untuk kutu, ainun dan semua yer…moga persahabatan kita tetap terjalin kat mana2 pun..ingat..cikgu syg semua…cewahh..heheehe….

    puanbee dapat masuk top 10 ker ni?…

  3. wah dok sibuk melayan komen isu jumud jawatan kt fb rupanya tinggal berapaminit lg..komen terakhir dr kutu..selamat dan mohon ampun klu terlazer bicara or tersalah kata..buat korang semua semoga ukhwah terus terjalin di dunia maya..:)

  4. hehe…dah tamat kan~~ walau ada beberapa minit lg..sy out dulu…tahniah tuk puankutu, cikgu dan kak has yang fight sampai habis,,,,,nice to meet u all

  5. huhuhu…saya cuba bertahan…sebelum masuk tido

  6. cikgu ada lagi?

  7. puankutu masih race ker?

  8. owh..ada pon…hahaha….

  9. aik? mana komen saya tadi?/ tak jumpa laa

  10. adoi tak tahan gila mata kutu.taktau la smpt tak smp kui12 nti.hehe

  11. datang sokong…lagi sejam lebih lagi…weeeee

Trackbacks

    Speak Your Mind

    *

    CommentLuv badge