Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian Denaihati

Share

Begitu teruja saya ingin menyertai contest gadjet impian anjuran Denaihati , namum menang belum tahu lagi , kalah mungkin dah tahu.

Agak kecut perut bila melihat senarai peserta yang berjumlah seramai 114 namum perserta yang layak dan terpilih hanya berjumlah seramai 103 orang. Walau apa pun perjuangan harus di teruskan dah

alang-alang menyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan ” ,

Adakah sesiapa yang ingin membantu saya memenangi Samsung Galaxy S|| yang merupakan gadjet impian saya dalam contest gadjet impian denaihati ini ? Jika Ya! Klik button Like , Tweet Dan 1+ di bawah untuk saya .. tinggalkan komen supaya saya boleh jejak korang semula ?..

samsung galaxy s||
samsung galaxy s||

Gadjet impian saya merupakan samsung galaxy s|| , kenapa saya beriya-iya hendakkan samsung galaxy s|| ? walhal Denaihati memberi kebebasan untuk memilih Gadjet Impian yang lain ? Tak nak tamak-tamak fikir apa yang perlu sahaja.

  1. Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab { KLIK LINK TENGOK KOMIK TERBAIK }
  2. Kerana Denaihati dan semua sponsor baik hati nak memberi , saya mencuba nasib untuk dapatkannya percuma ! ya ! percuma.

Kepada semua pembaca saya, Anda boleh menang RM100 dan 4 hadiah saguhati dengan menyertai contest komen & menang saya

Ada perkara yang korang boleh lakukan untuk bantu saya memenangi Samsung Galaxy s|| ini , saya tahu korang baik hati , buat masa sekarang saya hanya perlu mengumpul markah melalui setiap satu jumlah TWEET , FB LIKE , GOOGLE+ dan Juga JUMLAH KOMEN DI BAWAH ENTRI INI , jadi korang boleh tolong tekan button tweet , fb like dan juga google+ di bawah. Jangan lupa komen juga , jangan malu dan segan untuk berbalas komen disini , Komen sebanyak mungkin untuk saya dapatkan markah tertinggi dalam pertandingan ini. KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST DAN SECARA TAK LANGSUNG BANTU SAYA MENANG

Contest Pusingan Pertama ini akan bermula pada 19/11/2011 jam 10.30am dan tamat pada 4/12/2011 jam 11.59pm. Bermakna anda pembaca blog saya perlu tolong saya dalam lingkungan tarikh tersebut , boleh tak ? boleh lah …

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com , Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd , Kedai Kak Siti , Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8,676 Comments:

  1. Pingback: iPhone 4S Gadget Impian Puanbee.com

  2. Pingback: Juara Contest Komen Dan Menang

  3. wahhh..balckout maaa tadi…haha..ni baru ada…apa2 pun..thniah untuk kutu, ainun dan semua yer…moga persahabatan kita tetap terjalin kat mana2 pun..ingat..cikgu syg semua…cewahh..heheehe….

    puanbee dapat masuk top 10 ker ni?…

  4. wah dok sibuk melayan komen isu jumud jawatan kt fb rupanya tinggal berapaminit lg..komen terakhir dr kutu..selamat dan mohon ampun klu terlazer bicara or tersalah kata..buat korang semua semoga ukhwah terus terjalin di dunia maya..:)

  5. hehe…dah tamat kan~~ walau ada beberapa minit lg..sy out dulu…tahniah tuk puankutu, cikgu dan kak has yang fight sampai habis,,,,,nice to meet u all

  6. huhuhu…saya cuba bertahan…sebelum masuk tido

  7. cikgu ada lagi?

  8. puankutu masih race ker?

  9. owh..ada pon…hahaha….

  10. aik? mana komen saya tadi?/ tak jumpa laa

  11. adoi tak tahan gila mata kutu.taktau la smpt tak smp kui12 nti.hehe

  12. datang sokong…lagi sejam lebih lagi…weeeee

  13. wow Bee.. sudah dasat la sini… sokong di mlm terakhir utk puan bee

  14. cikgu jauh didepan…huhu..tahniah

  15. tudiaaaa punya banyak komen..hehe..semoga berjaya ye akak 🙂 samsung galaxy tu..

  16. lor….tak sampai 9k gak rupanya…huhuh

  17. muahahahahahahahahahaha…kutu..cikgu dah jumpa blog tu…hahahahaahahahahahaa……hbis satu kg dgr cikgu gelak..hahahaha…klakar maaa…

  18. cikgu out g mkn jap yer…huhuhu…dinner time..jom rehat2 dulu..japgi smbung balik…ekekeke

  19. tak jauh lor klate tu…hahahahaha….

  20. buka komen baru lagi..bebl jom..hahahaa

  21. sok off..mlm nie nak layan filem apa ekk

    bg idea apa yg best?

  22. amboii…sedap la seafood…hahaa…nnti kutu bleh bgkus la..pos mai kodiang..hahaa

  23. alamak..full ler plak..kutu, abg femes tu mula huruf B ek?..
    hahahahaa

  24. 3 jam jer lagi…hurmm..sabar2..tggu top 10.. 😉

  25. adoi..tak sempat pecut dah mengantuk mata kutu..

    mlm td tido 2jam ja.huhu

  26. mana kutu?..nak bebel nih..huhu…bawa kuetiau yer…

  27. datang jenguk sebelum maghrib..ada org?..hurmm

  28. singgah semula..ada orang tak?..huhu

  29. apa pun sy cuba buat yang terbaik hr ni

  30. kutu out dululah..

    nak p carik idea join kontest kakyong plak..hehe..

    nti mlm insyaallah dpt perang mulut lg

  31. Siapa didepan sekarang? Hahahaha…cepat jawab

  32. Ok, jom panaskan enjin dlu…hahahahaha

  33. Semuanya ada, haha..tak dpt digambarkan

  34. Pelbagai perasaan ada

  35. Hari ni hari terakhir

  36. Dan ceria selalu

  37. Semoga sihat selalu

  38. Apa kbr hari ni?

  39. Selamat petang semua…huhu

  40. kutu dah tk tau nak mencelah..bukak komen barulah.huhu

  41. tinggalkan sekejap…huhu..rehat…

  42. cikgu ada lagi tak

  43. tau tak knp sy masih komen kat sini?

  44. 9k bole kowt tu…

  45. bai-bai cikgu…..malas da..haha

  46. kebas hbis anggota badan..haha…target 9K…boleh?..

  47. komen ni boleh cecah 9k tak

  48. org lain nk capai 1000, tp bee nk capai 10000….mmg best… 😉

  49. sbnrnya, kontes puanbee ni cikgu dpt info dr ceritamamat..hurmmm

  50. bee….apa masalahnya tadi yea….

  51. komen yg mnakutkan..huh..manyak

  52. good luck ainun..race!!..go go chaiyok..haha

  53. sedar x sedar…dh 8K…huhu..kan target 10K…cepat.jom..

  54. masih ada masa….beberapa jam lg..

  55. tak menang kat sini pon takpe…keh3

  56. menyelam sambil minum air..hohoho

  57. sbb tu slow sket kat sini..keh3

  58. so…harap salah satu berjaya

  59. sy skrg dlm 3 track..haha

  60. nak mkn siput sedut x tau cara..haha…tercekik kang..

  61. jap..nk tnya..org mkn siput sedut cmner ek?..haha..mak cikgu tnya..xpernah mkn katanya..

  62. sangat laju…line sgt ok ke

  63. Salam Bee,

    nanti tukar plugin like tu ye, yang mcm kat blog kakyan tu, even dia 1k dia xpaparkan 1K je, dia paparkan sekali dengan detail, cthnya 1,111 org menyukai ini, bukan statik 1K je, rugi sebab nanti DH kira 1K je tu.

  64. Lor cikgu keluaq biru plak bb kutu..

    laju.hehe

  65. nanti kutu msuk cikgu dlm bloglist.hari2 bley p sana

    insyaallah..:)

  66. ok cikgu p mkn n mandi dulu.

    bkn ada memo nie..depa dok repair apa ntah..

  67. dah..cikgu dah share kat fb..harap2 dpt smbutan….hmmm

  68. pasnie khemah park kt blog kutu plak.

    tp takde hadiahlah.haha

  69. masa berehat…mandi + makan…huhu..nnti dtg semula

  70. aduh sini sejam setengah blackout.

    satg bateri mati habislah tak dpt komen.huhu..

    dah la line haprak..keke

  71. kutu..nnti khemah jgn lupa amik tau..

  72. Ini cabaran komen je cikgu.shared tu sbb nk bantu bee..:)

    semua fanpage kutu ping.hoho

  73. thanks yer kat puanbee..huhu

  74. utk kembo..mana sempat tolonglah..hehe

  75. Kutu dok sibuk ping pong nie utk bee.hahaha

  76. CONNGRATE YE CIKGU N AINUN..MANTOP!!haha

  77. live dr opis,line tak cantik sgt..

    hijau ja..

  78. Kutu dtg..kasi meriah sikit..hoho

  79. cikgu…ku seru namamu..haha

  80. jom kita race hari ni…hehehe

  81. sebelum tu…..wish u all good luck

  82. apapun…sy seru puankutu masuk race hari ni…hahaha

  83. tak sangka lak saya berjaya potong puankutu…haha