samsung galaxy s||

Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian Denaihati

Begitu teruja saya ingin menyertai contest gadjet impian anjuran Denaihati , namum menang belum tahu lagi , kalah mungkin dah tahu.

Agak kecut perut bila melihat senarai peserta yang berjumlah seramai 114 namum perserta yang layak dan terpilih hanya berjumlah seramai 103 orang. Walau apa pun perjuangan harus di teruskan dah

alang-alang menyeluk pekasam , biar sampai ke pangkal lengan ” ,

Adakah sesiapa yang ingin membantu saya memenangi Samsung Galaxy S|| yang merupakan gadjet impian saya dalam contest gadjet impian denaihati ini ? Jika Ya! Klik button Like , Tweet Dan 1+ di bawah untuk saya .. tinggalkan komen supaya saya boleh jejak korang semula ?..

samsung galaxy s||
samsung galaxy s||

Gadjet impian saya merupakan samsung galaxy s|| , kenapa saya beriya-iya hendakkan samsung galaxy s|| ? walhal Denaihati memberi kebebasan untuk memilih Gadjet Impian yang lain ? Tak nak tamak-tamak fikir apa yang perlu sahaja.

  1. Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab { KLIK LINK TENGOK KOMIK TERBAIK }
  2. Kerana Denaihati dan semua sponsor baik hati nak memberi , saya mencuba nasib untuk dapatkannya percuma ! ya ! percuma.

Kepada semua pembaca saya, Anda boleh menang RM100 dan 4 hadiah saguhati dengan menyertai contest komen & menang saya

Ada perkara yang korang boleh lakukan untuk bantu saya memenangi Samsung Galaxy s|| ini , saya tahu korang baik hati , buat masa sekarang saya hanya perlu mengumpul markah melalui setiap satu jumlah TWEET , FB LIKE , GOOGLE+ dan Juga JUMLAH KOMEN DI BAWAH ENTRI INI , jadi korang boleh tolong tekan button tweet , fb like dan juga google+ di bawah. Jangan lupa komen juga , jangan malu dan segan untuk berbalas komen disini , Komen sebanyak mungkin untuk saya dapatkan markah tertinggi dalam pertandingan ini. KLIK SINI UNTUK SERTAI CONTEST DAN SECARA TAK LANGSUNG BANTU SAYA MENANG

Contest Pusingan Pertama ini akan bermula pada 19/11/2011 jam 10.30am dan tamat pada 4/12/2011 jam 11.59pm. Bermakna anda pembaca blog saya perlu tolong saya dalam lingkungan tarikh tersebut , boleh tak ? boleh lah …

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com , Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd , Kedai Kak Siti , Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

8,676 thoughts to “Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian Denaihati”

  1. wahhh..balckout maaa tadi…haha..ni baru ada…apa2 pun..thniah untuk kutu, ainun dan semua yer…moga persahabatan kita tetap terjalin kat mana2 pun..ingat..cikgu syg semua…cewahh..heheehe….

    puanbee dapat masuk top 10 ker ni?…

  2. wah dok sibuk melayan komen isu jumud jawatan kt fb rupanya tinggal berapaminit lg..komen terakhir dr kutu..selamat dan mohon ampun klu terlazer bicara or tersalah kata..buat korang semua semoga ukhwah terus terjalin di dunia maya..:)

  3. hehe…dah tamat kan~~ walau ada beberapa minit lg..sy out dulu…tahniah tuk puankutu, cikgu dan kak has yang fight sampai habis,,,,,nice to meet u all

      1. lor tv ssh sket.tv bilik osak.kt depan nie anak kongker.haha..

        ntah..dh lama tak tgok..kutu tau toy story ja..

        to infinity n beyond! semua hapai.hahaha

        1. itulah tgh pklg nak buat apa..

          nk buat gulai kena p carik santan lak..

          umah nie jarang mkn santan.hoho..

          posmen mkn nasib cikgulah!kihkih

        1. ok cikgu tq..jasamu dikenang juga!haha..

          samala tp boh muka dia.

          pastu kan dia buat header fatin liyana sebijik tp boh muka dia..

          lg la smp nak terkencing kutu gelak.muahahaha

                1. umah dua lapis klu kt bawah sejuklah cikgu bila siang..

                  kutu dok tgkt 1.sejuk..

                  umah ngadap masjid n kubur.mmg la sejuk!hoho

                  1. dia tak spam..tp tros jam tak bley komen

                    pasal kutu punya pnah jadi

                    masa main game blogger pemes abg badan taf tu.haha kenai dak?

            1. balik singgah kedai,bg aiman mkn n bg ubat,solat lu br on9..

              nie dah mamai anak kutu..nk tidoq dah

              mata kutu pun berjangkit dah.hahahah..

                    1. kt umah nie mmg tak pernah buat ais pun.ank kutu pun klu minum carik ayaq msk ja..org mai umah ja br buat

  4. Salam Bee,

    nanti tukar plugin like tu ye, yang mcm kat blog kakyan tu, even dia 1k dia xpaparkan 1K je, dia paparkan sekali dengan detail, cthnya 1,111 org menyukai ini, bukan statik 1K je, rugi sebab nanti DH kira 1K je tu.