Satu Hari

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Baru selesai buat kerja , inilah dinamakan kerja sendiri ikut masa sendiri kerja keras dapat gaji , kira sendiri .. tetapkan sebulan nak berapa kita buat sehabis baik… bak kata Denaihati lah , buatlah apa pun tapi kena bersungguh2 , ibarat beli kereta kalau letak dirumah dan bayar duit tiap2 bulan tak guna juga.

Betul kan ?

20120524-005532.jpg

Inilah apa yang saya buat hari ni , bangun pagi dah setting time nak jumpa siapa , mula dengan adik hans baju putih tu .. buat kerja antara jam 3 pm ke 5 pm , balik rumah buat apa yang patut keluar lagi jumpa dua lagi kawan dan sharing .. yang ni kejap je dah nak maghribkan so beransur .. ambik kakak pun dah 6.30pm , balik rumah buat apa yang patut lagi .. jam 8pm betolak ke damansara … sembang lagi sampailah jam 11 pm baru balik .

Buat apa yang patut tu termasuklah uruskan anak- anak , mandikan bagi
makan dan susu segala .. kan .. bisnes bisnes juga anak2 tetap kena jaga.

Terima kasih juga pada ayujamal .. ish sungguh berkepimpinan lah ayujamal ni sangat2 memberi semangat dan membantu lah ..

Allhamdulillah sangat berbaloi … jumpa orang pelbagai ragam dan perangai tapi berbaloi 🙂

Comments

  1. Bestkan kerja sendiri. Kita bos kita pekerja 🙂

  2. buat sale lagi!!come on!!..huhu

  3. Bersusah2 dahulu,nanti senang kemudian hari yg penting jangan lupa Allah.

  4. bagus. bagus..suka tengok orang perempuan bila diorang busy..

  5. semoga berjaya dan kuatkan usaha.. 🙂

  6. betul tu.. hidup ni mesti ada atur caranya.. baru enjoy..

  7. wahhh busy sokmo…moga sukses

  8. betul tu kak…bisnes jalan, tapi anak2 pun tetap kena diberi perhatian…sekali imbas muka akak ni macam muka kwn bard pun ada…dia orang kedah..

  9. bz2 pun duit masyuk tak per bee.. hik3

  10. Teruskan usaha Bee, moga apa yg diusahakan berjaya k.. 😉

  11. besarnya gambar ishish kena edit nih ..

  12. Bakal usahawan wanita yang berjaya. Mula-mula semuanya perlu buat sendiri apabila perniagaan sudah besar perlu pekerja tidak semua perkara kita boleh buat sendiri.

  13. kagum nya tengok..
    siap nawak anak2 lagi..
    betul la bee ni rajin..

  14. wahhh menariknya kerja macam ni…rajin usaha,duit masuk pun rajin jugak la..haha…cayalah puanbeeeee….

  15. susah la nak jmp bee lopehh ni 😀

  16. Salam,

    Aikkk yang slim tu pun nak pakai PB ke? heheee
    wah akak kagum dengan Bee boleh nak handle anak2 dengan biz sekali, kalau akak kan memang tak terkejar ler Bee, nak usung anak-anak ni payah, diorang jenis aktif, akak baru nak bercakap dengan orang diorang pun mula bercakap, so tak tau nak cakap dengan siapa nanti kehkehkeh 😀

    Good luck yea 😀

    • yang slim tu nak push up badan dia , dan jaga kesihatan sebelum terlambat .. hehehe

      anak2 bawak waktu malam je , sia diorang sekolah le , bising juga upah lah apa2 benda yg boleh buatkan diorang diam ….

  17. betul tu bee, kadang2 customer yang baru dikenali akhirnya boleh jadi kawan rapat,bila bisnes ni kawan pun makin bertambah..

Speak Your Mind

*