Satu Hari

Baru selesai buat kerja , inilah dinamakan kerja sendiri ikut masa sendiri kerja keras dapat gaji , kira sendiri .. tetapkan sebulan nak berapa kita buat sehabis baik… bak kata Denaihati lah , buatlah apa pun tapi kena bersungguh2 , ibarat beli kereta kalau letak dirumah dan bayar duit tiap2 bulan tak guna juga.

Betul kan ?

20120524-005532.jpg

Inilah apa yang saya buat hari ni , bangun pagi dah setting time nak jumpa siapa , mula dengan adik hans baju putih tu .. buat kerja antara jam 3 pm ke 5 pm , balik rumah buat apa yang patut keluar lagi jumpa dua lagi kawan dan sharing .. yang ni kejap je dah nak maghribkan so beransur .. ambik kakak pun dah 6.30pm , balik rumah buat apa yang patut lagi .. jam 8pm betolak ke damansara … sembang lagi sampailah jam 11 pm baru balik .

Buat apa yang patut tu termasuklah uruskan anak- anak , mandikan bagi
makan dan susu segala .. kan .. bisnes bisnes juga anak2 tetap kena jaga.

Terima kasih juga pada ayujamal .. ish sungguh berkepimpinan lah ayujamal ni sangat2 memberi semangat dan membantu lah ..

Allhamdulillah sangat berbaloi … jumpa orang pelbagai ragam dan perangai tapi berbaloi 🙂

25 Comments

  1. ProfHariz 26 May 2012 Reply
  2. Ikhtiar Shah 25 May 2012 Reply
  3. azman 25 May 2012 Reply
  4. titan 25 May 2012 Reply
  5. JebengOtai 24 May 2012 Reply
  6. Azydy 24 May 2012 Reply
  7. sweetkurma 24 May 2012 Reply
  8. bardboo 24 May 2012 Reply
  9. nurmisnan 24 May 2012 Reply
  10. Myra Jay 24 May 2012 Reply
  11. puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
    • Denaihati 24 May 2012 Reply
      • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
  12. akubiomed 24 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
  13. diana 24 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
  14. hafizul 24 May 2012 Reply
  15. juanita 24 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
  16. yanmie 24 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply
  17. ummiross 24 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 24 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.