Santai bermain buih 

Share

Khas buat orang berdekatan Kajang , boleh la merasai suasana petang yang sangat meriah , bermain buih , bermain kasut roda dan lain-lain . Lepas penat main boleh perkena sate kajang Haji Samuri. Ye dok ? sejak saya berkawin , 12 tahun lepas .. tu lah satu satunya tempat makan yang paling saya suka . Walau pun sekarang dah ada pelbagai versi sate dan restoran .. IMG_7090.JPG

IMG_7094-0.JPG

IMG_7092-0.JPG

 

Rasa sekejap sangat , syamim pun dah besar … sekarang dah susah nak ambil gambar dari depan … asyik la dari belakang aje .. tu tandanya anak dah semakin aktif … IMG_7088-0.JPG

IMG_7093.JPG

IMG_7089.JPGSorry la korang .. hari tu saya upload gambar guna telefon .. cap ayam punya telefon .. lain di buat lain menjadi .. terima kasih korang dah komen baru saya update .. hehe ..

 

Sayang korang .. pembaca setia ku .. walau pun suam kuku je update blog ni.

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. rindunya nak makan sate kajang. dah 10 tahun lebih tak merasa. kalau turun KL pun tak sempat nak ke Kajang .

    salam kenal puan bee.. 😉

  2. Hari yang indah…menyenangkan untuk bermain… 😀

  3. Wah…syoknya main buih…pernah g makan sate hj samuri tu…mak aii, ramainya orang

  4. Meriahnya nampak .. Exactly kat mana tu? Bukan orang Kajang so tak Familiar tapi mana tau singgah Kajang boleh la ke sini

  5. Selalu bawa anak-anak main kat stadium ni,tapi malam-malam takde la boleh nak main buih ni,takder orang jual…

  6. Azizah Rahman

    Pn Bee, nak tanya ,apa nama kedai kt low yat yg beli scooter utk ank2 pn bee, ingat nk beli utk ank saya, bujet nk cari harge yg murah….hihihi

  7. Sate Kajang nama yang cukup popular, sebut saja Kajang mesti teringat sate. Meluangkan masa bersama anak-anak dapat menenangkan fikiran dan erat hubungan.

  8. wah bestnya kalau boleh bawa anak2 juga

  9. BESTMobile Telco

    dah lama saya x tgk aktivit macam ni, seronok juga dapat tgk aktiviti macam ni

  10. Ramai nya budak2 kat situ..memang tempat buat duit la tu..boleh jual baju bee kat situ..hahahah

  11. Seronok anak-anak main belon. Zaman kecil dahulu sampai habis sabun buku dikerjakan main sabun. 🙂

  12. sesekala have fun dgn anak2…. utk hilangkan stress…. best main buih ni

  13. wah bestnya main belon besar. Teruja tengok nya 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *