Salam Syawal 1434H

Assalamualaikum …  Saya admin Puanbee.com mewakili keluarga ingin sekali mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua pembaca , penyokong dan rakan-rakan blogger yang selama ini membaca dan memberi sokongan kepada blog puanbee.com.

Saya dengan rendah hati nya , memohon maaf kepada semua jika ada tekasar dalam penulisan , jika ada yang terasa hati secara tidak sengaja. Semoga semua yang membaca mendapat seribu keberkatan sempena raya dan ramadan kali ini.

famili

Selamat-Hari-Raya-Aidilfitri Saya dah lama berada di kampung , di harapkan semua pembaca dan rakan-rakan selamat sampai dalam perjalanan pulang nanti.

Terima kasih kepada shakiddo.com dan hijaucantik.blogspot.com di atas pemberian kad raya .. insyallah …  tahun depan kalau tak ada aral melintang kita balas. 🙂

Jaga diri dan hati-hati semasa menyambut hari raya .. buat sesiapa yang kena berpantang makan , kena beringat lah ..  buat mak labu di luar sana , pun kena banyak berehat.

Saya masih menunggu orang tersayang pulang , di samping sibuk dengan urusan menolong emak untuk menguruskan rumah.

Salam syawal dari :

puanbee & famili

 

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

9 Replies to “Salam Syawal 1434H”

  1. Pingback: Grafik: Rekaan “Watermark” atau “Tetanda Air” untuk kegunaan foto | AI MEDIA NETWORK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*