Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media Social

Share

Salam buat Salam Media.

Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh syariah” sebagai penunggak syarat untuk beriklan dan seterusnya memberi manfaat  yang baik kepada pengguna media social.

salam media adsvertising company malaysia

Kepada pengiklan , pengusaha produk , pengusaha bisnes dan perkhidmatan ,

Jika anda memerlukan nasihat tentang beriklan di media social termasuk blog , anda di alu-alukan untuk berhubung dengan admin salam media. Rugi tak cuba beriklan melalui blog dan social media kerana zaman sekarang dan masa akan datang ramai orang dah mula melayari internet untuk mendapat kan info dan testimoni tentang kebersanan sesuatu produk mahupun perkhidmatan.

Saya tahu , masih ramai yang ingin menggunakan khidmat beriklan di blog dan media masa , namun belum tahu cara yang tepat. Masih ramai yang ragu-ragu tentang kos dan lain-lain. Salam Media ada untuk anda.

salam media malaysia

Ya ! Saya blogger … dan saya tahu .. beriklan di blog dapat memberi impak kejayaan kepada apa sahaja yang anda usahakan. Salah satu sebab . Blog bukan lah seperti surat khabar , hari ni baca esok jadi pelapik nasi lemak. Apa sahaja info di blog akan kekal dalam carian google.

Buat blogger , 

Jom mendaftar dengan Salam Media jika anda mempunyai blog , instagram , twitter dan facebook. Tak rugi mencuba dan mencari kenalan agar lebih banyak “job” di salurkan kepada anda.

iklan blog lain selain nuffnang

Dah daftar ? Seterusnya mulakan misi untuk memantapkan blog masing-masing. Kerana Salam Media tidak memilih blogger melalui kepopulariti sebaliknya memilih dari banyak segi SEO , traffic , gaya penulisan dan sebagainya.

Seterusnya apa ? jika anda mempunyai blog .. jom ucapkan salam kepada salam media ..  dan tunggu keputusan pemenang   IPAD MINI ! 🙂

Bloger dan pengguna media social lain – Daftar lah  >>  SALAM MEDIA <<  >>  Facebook Salam Media  <<

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 Comments:

  1. Aku baru dengar pengiklan ini, pasti baru saja berdiri
    Ntar mau coba menggunakannya

  2. wow Pn Bee pon dah buat artikel dah, hehhee

  3. Saya melihat Salam Media memberi situasi win-win situation kepada blogger… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *