Sahabat alam maya kini menjadi realiti

Blogger admin kongsibersamanora.blogspot.com dan  ashadin.com dan saya (tak kan tak kenal .. ehem ). Saja nak berjumpa lagi sekali kerana di majlis #SBB2013 kelmarin tak sempat nak bertepuk tampar dengan blogger kongsibersamanora (nora ) tu . Beliau kan AJK Majlis. So kita rancang la jumpa lagi sekali. Cuma saya la rasa terkilan sikit tak de masak apa-apa yang boleh di jadikan kenangan .. ye la kalau time sekolah saya memang fokos hantar ambik jek tak sempat nak masak sangat-sangat. Masak ala kadar jek .. soooo sorrryyyyyy nora .. Ashadin.com tu takpe .. sebab bebliau duk dekat aje kan …

Jam 2 kami rancang jumpa di tesco , pergi makan di linda onn chicken rice ( restoran kesukaan anak-anak ) dan kemudian anak pun dah mula meragam minta susu .. dan ashadin ( kak sha ) nak belajar serba sedikit tentang wordpress , maka jom la kita balik ke rumah .. senang sikit nak melepak.. tetapi sesiapa sahaja datang kerumah saya kena bersenam la .. haha .. kesian.

blogger

Gambar blurr sikit .. husna yang snap gambar ni .. ada pun sekeping je .. layan laaaaa … anak blogger kan boleh di harap untuk pegang gadget semua ni ..  Tundung pink admin ashadin.com  dan tudung hijau admin kongsibersamanora.blogspot.com . Lepak makan minum disini sambil perkena karipap ikea kak sha tu .. layan ..

sempena tahun baru cina

Gomg xi fa chai … ye lah kalau dah berjalan dengan anak-anak tak singgah kedai mainan + gula-gulu tak sah ye .. singgah la beli air sabun .. siap belikan untuk kakak .. padahal kakak tu dah besar …

jenama pilihan wanita

Lepas tu .. orang brunei ni pulak cari satu sabun tu .. tak de di brunei katanya .. kalau ada pun jauh .. alang-alang dia beli la disini .. tragis betul la … Uniknya nora ni .. suka bau-bauan dan sabun .. habis semua sabun dia bau … saya jenis hantam saja la .. kalau sabun saya lebih suka sabun yang banyak buih .. tak kisah bau cam ne .. tapi dek kerana nora ni .. lepas ni nak try la sabun kesuaan beliau tu .. macam best jek! Apa yang best ? kata nora KLIK SINI 

# Pompuan suka bercakap, hilang stress ahaks ..

Please follow and like us:
follow subscribe - Sahabat alam maya kini menjadi realiti0

32 Comments

  • Ummi Hanie

    14/02/2013 at 4:53 PM Reply

    syioknyaaa koram…. kalo cheq masih org KL, dah lama join :p

  • muazfaris

    14/02/2013 at 4:36 AM Reply

    kenapa template blog ni dah tak cam dulu.. apakah yang berlaku..

    tag : affan.

    • Ummi Hanie

      14/02/2013 at 4:51 PM Reply

      puan admin sudah busan gamaknye 😉

    • puanbee

      18/02/2013 at 7:47 PM Reply

      tukar theme la , saja dah jemu .. ahaks .esok2 tukar balik theme affan itu …

      p/s tag mcm ni blh smpai ke affan ke ?

  • papa mifz

    12/02/2013 at 1:58 PM Reply

    PM sepanjang berblog nih baru jumpa seorang jer rakan blogger…huhu

  • leeza dayasari

    12/02/2013 at 1:51 PM Reply

    yang pakai baju U-MOBILE tu comel. hehehehe…….
    2. moga kalian semua kekal bersahabat dan sukses dlm dunia blog …..

  • titan

    12/02/2013 at 1:41 PM Reply

    tu dia..makcik-makcik beraksii…haha

  • Denaihati

    12/02/2013 at 11:39 AM Reply

    alhamdulillah capai matlamat lagi…
    wah, jauh orang brunei bawak balik sabun.

  • Hafizul

    12/02/2013 at 8:14 AM Reply

    Hehe..sungguh indah kisah korang ni yer..semoga ikatan yang dibina berkekalan selama-lamanya..nanti puanbee boleh la singgah ke brunei pulak..cuti2 malaysia..hehe

  • Sharafie

    11/02/2013 at 11:23 PM Reply

    sabun yang banyak buih sabun snow car wash je kak..hehehhe syok la berjalan sakan..

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:08 AM Reply

      mana de , sabun snow tu sabun biasa je , mesin dia tu yg buat byk buih … tempat tu biasa bg sy , syok jumpa kawan2 jek ..

  • syaifuddin alias

    11/02/2013 at 9:54 PM Reply

    satu pertemuan yg boleh mengeratkan tali persaudaraan

  • nurmisnan

    11/02/2013 at 9:50 PM Reply

    Bee.. please kiss n hugs for Una + Lela for me.. xoxo

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:13 AM Reply

      okay ..hari2 peluk cium itu budak … laila dah kena potong rambut , lekat chewing gum .. pendek sudah ..

  • nurmisnan

    11/02/2013 at 9:47 PM Reply

    Har3… bila baca n3 bee naik geli ketiak pun ada..
    pasal sabun boleh jadi ceta ekkk.. mcm2 ada…

    anyways.. windu masa pertemuan dgn u guys..
    insyaAllah umur panjang kita jumpa lg..

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:15 AM Reply

      haha itu la , si suka bercakap bab sabun pun blh buat cerita k,, geli ketiak mintak kopi garukan ahaks..

  • Arrazi

    11/02/2013 at 9:34 PM Reply

    Itulah hebatnya alam maya zaman moden. Kalau dulu-dulu, alam maya hanya penuh dengan penipuan dan cerita-cerita dongeng. Sekarang ni, keadaan sudah berubah.

  • sha

    11/02/2013 at 8:07 PM Reply

    hak2 time keje daku zassss lari ke ampang dari damansara kerna kamu bee dan nora. cewah dah mcm lirik lagu .heeeee

    • nurmisnan

      11/02/2013 at 9:48 PM Reply

      Memang suspended lah dgn Sha.. sanggup berlari
      semata2 untuk kami.. Thanks to u and Bee… xoxo

  • ciklaili.com

    11/02/2013 at 5:17 PM Reply

    mungkin lain kali boleh join sekali. hehe!

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:22 AM Reply

      boleh kita aturkan lain kali ye

  • akubiomed

    11/02/2013 at 5:12 PM Reply

    Ini sudah boleh dikira pertemuan Mak Dara Pingitan. 🙂

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:23 AM Reply

      haha mak dara ada pingitan lagi ka ?

  • Fazrol

    11/02/2013 at 4:49 PM Reply

    Sampai hati puanbee xajak sekali…
    Kak Sha pun dah kerek skrg.. Ha ha…

    • puanbee

      12/02/2013 at 1:26 AM Reply

      haha lain kali habaq la nak ikut ..leh gak cuci mata tgk emas dia kuikui

  • Blog Keperawatan

    11/02/2013 at 4:24 PM Reply

    Semoga persahabatan di alam maya berlanjut di dunia nyata dan persahabatan akan terus berkekalan aamiin..aamiin

  • hazman aka species1980

    11/02/2013 at 2:41 PM Reply

    Senang laaa… lepas nie dah ada orang yang boleh belanja MEATBALLS IKEA….

    • puanbee

      11/02/2013 at 3:20 PM Reply

      haa tu lah sikit2 food ikea .. haa

  • AkmaOmar

    11/02/2013 at 2:21 PM Reply

    Bestnya korang yer…x sempat nak join… huhu

    • puanbee

      11/02/2013 at 3:32 PM Reply

      tu la ..sayang nya .. meh jumpa rumah be dekat2 sini jek .

    • nurmisnan

      11/02/2013 at 10:11 PM Reply

      Next time balik Msia kita calling2 Akma plak..
      kasi riuh itu Ampang.. kih3..

      anways Bee.. aku skarelawan jer masa SBB2013

Post a Comment