Sahabat alam maya kini menjadi realiti

Share

Blogger admin kongsibersamanora.blogspot.com dan  ashadin.com dan saya (tak kan tak kenal .. ehem ). Saja nak berjumpa lagi sekali kerana di majlis #SBB2013 kelmarin tak sempat nak bertepuk tampar dengan blogger kongsibersamanora (nora ) tu . Beliau kan AJK Majlis. So kita rancang la jumpa lagi sekali. Cuma saya la rasa terkilan sikit tak de masak apa-apa yang boleh di jadikan kenangan .. ye la kalau time sekolah saya memang fokos hantar ambik jek tak sempat nak masak sangat-sangat. Masak ala kadar jek .. soooo sorrryyyyyy nora .. Ashadin.com tu takpe .. sebab bebliau duk dekat aje kan …

Jam 2 kami rancang jumpa di tesco , pergi makan di linda onn chicken rice ( restoran kesukaan anak-anak ) dan kemudian anak pun dah mula meragam minta susu .. dan ashadin ( kak sha ) nak belajar serba sedikit tentang wordpress , maka jom la kita balik ke rumah .. senang sikit nak melepak.. tetapi sesiapa sahaja datang kerumah saya kena bersenam la .. haha .. kesian.

blogger

Gambar blurr sikit .. husna yang snap gambar ni .. ada pun sekeping je .. layan laaaaa … anak blogger kan boleh di harap untuk pegang gadget semua ni ..  Tundung pink admin ashadin.com  dan tudung hijau admin kongsibersamanora.blogspot.com . Lepak makan minum disini sambil perkena karipap ikea kak sha tu .. layan ..

sempena tahun baru cina

Gomg xi fa chai … ye lah kalau dah berjalan dengan anak-anak tak singgah kedai mainan + gula-gulu tak sah ye .. singgah la beli air sabun .. siap belikan untuk kakak .. padahal kakak tu dah besar …

jenama pilihan wanita

Lepas tu .. orang brunei ni pulak cari satu sabun tu .. tak de di brunei katanya .. kalau ada pun jauh .. alang-alang dia beli la disini .. tragis betul la … Uniknya nora ni .. suka bau-bauan dan sabun .. habis semua sabun dia bau … saya jenis hantam saja la .. kalau sabun saya lebih suka sabun yang banyak buih .. tak kisah bau cam ne .. tapi dek kerana nora ni .. lepas ni nak try la sabun kesuaan beliau tu .. macam best jek! Apa yang best ? kata nora KLIK SINI 

# Pompuan suka bercakap, hilang stress ahaks ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

32 Comments:

  1. syioknyaaa koram…. kalo cheq masih org KL, dah lama join :p

  2. kenapa template blog ni dah tak cam dulu.. apakah yang berlaku..

    tag : affan.

  3. PM sepanjang berblog nih baru jumpa seorang jer rakan blogger…huhu

  4. yang pakai baju U-MOBILE tu comel. hehehehe…….
    2. moga kalian semua kekal bersahabat dan sukses dlm dunia blog …..

  5. tu dia..makcik-makcik beraksii…haha

  6. alhamdulillah capai matlamat lagi…
    wah, jauh orang brunei bawak balik sabun.

  7. Hehe..sungguh indah kisah korang ni yer..semoga ikatan yang dibina berkekalan selama-lamanya..nanti puanbee boleh la singgah ke brunei pulak..cuti2 malaysia..hehe

  8. sabun yang banyak buih sabun snow car wash je kak..hehehhe syok la berjalan sakan..

  9. satu pertemuan yg boleh mengeratkan tali persaudaraan

  10. Bee.. please kiss n hugs for Una + Lela for me.. xoxo

  11. Har3… bila baca n3 bee naik geli ketiak pun ada..
    pasal sabun boleh jadi ceta ekkk.. mcm2 ada…

    anyways.. windu masa pertemuan dgn u guys..
    insyaAllah umur panjang kita jumpa lg..

  12. Itulah hebatnya alam maya zaman moden. Kalau dulu-dulu, alam maya hanya penuh dengan penipuan dan cerita-cerita dongeng. Sekarang ni, keadaan sudah berubah.

  13. hak2 time keje daku zassss lari ke ampang dari damansara kerna kamu bee dan nora. cewah dah mcm lirik lagu .heeeee

  14. mungkin lain kali boleh join sekali. hehe!

  15. Ini sudah boleh dikira pertemuan Mak Dara Pingitan. 🙂

  16. Sampai hati puanbee xajak sekali…
    Kak Sha pun dah kerek skrg.. Ha ha…

  17. Semoga persahabatan di alam maya berlanjut di dunia nyata dan persahabatan akan terus berkekalan aamiin..aamiin

  18. Senang laaa… lepas nie dah ada orang yang boleh belanja MEATBALLS IKEA….

  19. Bestnya korang yer…x sempat nak join… huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *