Sabtu disini

Ambil kesempatan … kelmarin sepanjang 4 bulan mengandung tak teringin kfc , sekarang dah mula teringin kfc ..tetapi tak suka perisa kpop tu .. suka yang biasa-biasa jek .. so kita tapau …  X-meal sorang 1 set .. Sekarang ada KFC DELIVERY ke ? selalu nampak motosikal dengan kotak tertulis kfc delivery dekat-dekat sini ..

kfc

Sementara tu anak-anak main di depan kfc tu , mak dia sampai je … semua pakat nak makan , sambil makan sambil main … jenuh nak bersuap ..sorang ok la .. ni 3 orang ..cam ne la ada baby nanti .. hiks3

SONY DSC

Dah habis suap diorang , tinggal je disitu .. main la puas-puas …kakak boleh jaga adik , dan pesan pada budak-budak situ .. jangan kasi diorang keluar selagi akk tak sampai …

Mak dia terus ke kedai telefon nak baiki tab samsung tu … last-last sebab charger je .. tapi saya masih tak percaya sebab charger je tab ni hang .. bukan sekali .. banyak kali kot setiap kali nya terjadi bateri tengah penuh ..

Apa pun takpe la .. malas nak panjang cerita , ambil balik tab dan balik rumah cas ..

Tak berani nak main jentik-jentik candy crush saga di tab dah … takut ” hang” lagi .. tengah bulan ni … Oh lepas tu bawa laptop HP ke sengheng kot ada waranty lagi , tapi memang dah takde .. tamat pada 2012 .. kehkeh lama guna laptop tu … patut la meragam pun ..

Terkejut dengan harga charger samsung tab

  • RM179 kabel dengan soket
  • RM49 kabel saja

Betul ke harga nya begitu ? was-was den ….

 

32 Comments

  1. Obat Gagal Jantung 25 May 2016 Reply
  2. Obat ISPA Untuk Anak 3 December 2013 Reply
  3. Ace Maxs 17 September 2013 Reply
  4. jual madu asli 3 September 2013 Reply
  5. blogherbal 22 August 2013 Reply
  6. azman 19 June 2013 Reply
  7. Bidadari 19 June 2013 Reply
  8. titan 17 June 2013 Reply
  9. suziela 17 June 2013 Reply
  10. Rina 17 June 2013 Reply
  11. Ummi Hanie 17 June 2013 Reply
  12. eiela 17 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2013 Reply
  13. Mama I.A 17 June 2013 Reply
  14. caraobat.com 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2013 Reply
  15. akubiomed 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 17 June 2013 Reply
  16. Hafizul 16 June 2013 Reply
  17. syamila 16 June 2013 Reply
  18. sicantikmatahari 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2013 Reply
  19. Denaihati 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2013 Reply
      • Denaihati 16 June 2013 Reply
        • puanbeeAuthor 17 June 2013 Reply
  20. KiD 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2013 Reply
  21. Sumijelly 16 June 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 16 June 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.