Sabtu disini

Ambil kesempatan … kelmarin sepanjang 4 bulan mengandung tak teringin kfc , sekarang dah mula teringin kfc ..tetapi tak suka perisa kpop tu .. suka yang biasa-biasa jek .. so kita tapau …  X-meal sorang 1 set .. Sekarang ada KFC DELIVERY ke ? selalu nampak motosikal dengan kotak tertulis kfc delivery dekat-dekat sini ..

kfc

Sementara tu anak-anak main di depan kfc tu , mak dia sampai je … semua pakat nak makan , sambil makan sambil main … jenuh nak bersuap ..sorang ok la .. ni 3 orang ..cam ne la ada baby nanti .. hiks3

SONY DSC

Dah habis suap diorang , tinggal je disitu .. main la puas-puas …kakak boleh jaga adik , dan pesan pada budak-budak situ .. jangan kasi diorang keluar selagi akk tak sampai …

Mak dia terus ke kedai telefon nak baiki tab samsung tu … last-last sebab charger je .. tapi saya masih tak percaya sebab charger je tab ni hang .. bukan sekali .. banyak kali kot setiap kali nya terjadi bateri tengah penuh ..

Apa pun takpe la .. malas nak panjang cerita , ambil balik tab dan balik rumah cas ..

Tak berani nak main jentik-jentik candy crush saga di tab dah … takut ” hang” lagi .. tengah bulan ni … Oh lepas tu bawa laptop HP ke sengheng kot ada waranty lagi , tapi memang dah takde .. tamat pada 2012 .. kehkeh lama guna laptop tu … patut la meragam pun ..

Terkejut dengan harga charger samsung tab

  • RM179 kabel dengan soket
  • RM49 kabel saja

Betul ke harga nya begitu ? was-was den ….

 

Comments

  1. Obat Gagal Jantung :

    Artikelnya sangat menarik, terimakasih sudah berbagi 🙂

  2. artikel yang bermanfaat untuk disimak

  3. Mahal kan .. ok akan di fikirkan .. takut pula beli online benda tk sesuai dgn tab

  4. siip mantep banget informasinya

  5. makasih banyak informasinya 🙂

  6. Dah start ke train dorang makan sendiri hehehe….

  7. Mahal sangat tu kak. Lebih baik usha kedai lain dan banding harga. Mungkin harga mahal ni jenis original. Cuba buang apps yang tak penting pada tab, mungkin sebab tu boleh hang. Blackmarket pun boleh buat hang. Tapi kalau dah format ok la tu. Tapi saya kurang percaya la kalau hang disebabkan charger. Charger menyalurkan tenaga kepada bateri. Jadi apa kaitan charger dalam masalah hang. Apa-apa pun ayam kpop tu memang tak sedap!

  8. dah lama betul gua tak makan kfc nih.

  9. lama x makan kfc..asyik mkn nasi lemak je..haha

  10. kalau ada KFC delivery di tempat tinggal kita akan makin bagus ya. tinggal hubungi langsung kirim, kita tidak perlu repot keluar rumah…

  11. aah x berapa suka perisa kpop tu jugak.. xmeal OKAY 😉

  12. sedapnya makan kfc. kak, saya perasan laila dgn una nmpk berisi kan badannya?

  13. yang pasal harga tu saya pun tak tahu la kak..tapi cuma nak cakap ni, terliur la tengok gambar KFC tu,,huhu..

  14. caraobat.com :

    kfc maikn oke aja ne,,,,, bikin laper aja 😀 😀

  15. Bila baca entri Puan Bee teringat akan baucer KFC belum ditebus lagi. 🙂

  16. hehe..mujurlah mengidam makan menda ni..kalau menda pelik jenuh gak lah nk mencarinya..hehe

  17. KFC oh KFC….lps ni 4 org a mkn bersuap…he3…k sya pun sesekali ada juga mkn mak suapkan …. hik3

    adeh….lenguh taip guna onscreen keyboard….he3

  18. cubby betul una.. kalah maknya yang mengndung.. hehehe…

  19. harga tu mahal semacam, (mungkin original). ada banyak pilihan lain jauh lebih murah sebab cable ni senang rosak terutamanya bila anak2 main sambil ngecas, cable terlipat.
    macam biasa surver/buy online…lelong.com, mudah.com…kalau ebay mesti lagi murah…hee.

  20. delivery KFC masa bulan posa ke? 🙂

    • entah , moto diorang dah nampak gerak bz je , malas nak singgah tanya di sana .. sbb tmpt tu susah nak parking .. dlm pembinaan ..

  21. Hah? Ada beza yek..huhuhuhu

Trackbacks

  1. […] RM179 untuk charger adalah sangat mahal. Bagi saya … ibu yang tidak bekerja dan mempunyai tanggungan yang ramai. Bagi saya .. selagi boleh jimat kita jimat. Kesian suami kerja sorang .. he he he ~ Kalau orang lain mungkin tidak apa-apa harga begitu kan .. […]

Speak Your Mind

*