Rumah Mawi Di Pecah Masuk — Doakan baik-baik saja.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Penyanyi Asmawi Ani atau lebih dikenali sebagai Mawi terpaksa melalui detik-detik cemas apabila Rumah Mawi yang terletak di Bangi Golf Resort dipecah masuk, awal pagi tadi. Mawi &Isterinya Ekin , Nenek dan pembantu rumah mawi turut di ikat oleh perompak terbabit.Mawi di percayai kerugian hampir RM10,000 ringgit , walaubagaimana pun semua keluarga dan Mawi selamat. Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner, Abdul Rashid Abdul Wahab berkata, kejadian berlaku kira-kira jam 4-30 pagi.

Empat perompak dipercayai warga asing yang bertopeng dan bersenjatakan parang, memecah masuk ke rumah Mawi dengan mengumpil tingkap di tepi rumahnya.Rumah Mawi tidak dilengkapi alat penggera tetapi kawasan perumahan kediaman itu katanya mengunakan khidmat pengawal keselamatan…- TV3

gambar rumah mawi di rompak

Baru je tertengok iklan untuk berita utama TV3 yang mengumumkan rumah mawi dirompak , adusss .. Risau kan ? Bagi saya kerugian itu tidak lah penting sangat , yang penting keselamatan. Nasib lah Mawi dan keluarga selamat. Allhamdulillah. Rasanya dulu ada juga rumah keluarga Mawi dirompak , Aiii .. sasarannya Mawi jek ..peminat ke ?

Kita doakan baik-baik saja , moga Ekin tak fobia sangat ,Udahlah baru je melahirkan baby Cahaya Malaika kan .

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 thoughts

  1. nis dah lalui pengalaman ni bee.. mmg fobia..tp lepas tu mmg sedar yg kehilangan harta tu taklah ralat sgt, yg pnting keselamatan diri kita dan family…

    pehh…dok golf resort tu mawi…

  2. Alhamdulillah tak diapa-apakan, harta boleh dicari tapi keselamatan orang2 tersayang itu yang paling penting..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *