Roti Pong Ku

Balik dari ambil kakak tadi terus singgah di kedai runcit biasa tu , lepas tu belek-belek bahagian roti ada pulak roti pong ni m saya terus jerit kuat sikit dari biasa.

EH .. Roti Pong ..

Anak-anak masing-masing dongak kepala , Roti Pong apa ibu ni .. haha kan .. budak-budak sekarang tahu makan yang sedap-sedap aje .. walaupun roti pong ni sedap juga , tapi tak cukup sedap bagi diorang… Kalau zaman saya kecik-kecik dulu .. Roti Pong ni dah sedap sangat dah..

roti pong paling banyak kenangan

Akhir-akhir ni saya update blog kerap sikit sebab nak tengok kemampuan theme ni macam mana , sebab theme terdahulu problem , tak match dengan server .. mahap yek kalau ada komen yang tak terjawab tu. Pelan-pelan saya tengok balik nanti. Ni pun theme masih ada tak kena , masa nak duduk dan tengok satu-satu tu takde , terpaksa ambil masa berhari-hari baru siap sepenuhnya. aishh..

Puanbee | Tak menyegat pun ..  <– apa ni ?

34 Comments

  1. akubiomed 31 March 2012 Reply
  2. puan kutu 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  3. eiela 29 March 2012 Reply
  4. kimmie 29 March 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
      • Ummi Hanie 29 March 2012 Reply
  6. Denaihati 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  7. kakngah 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  8. Azie 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  9. mrs.yie 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  10. nurulhanif 29 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 March 2012 Reply
  11. syamila 29 March 2012 Reply
  12. madammondoq 29 March 2012 Reply
  13. Hazmin Hamudin 29 March 2012 Reply
  14. fieda 29 March 2012 Reply
  15. Juan 29 March 2012 Reply
  16. shraqs 29 March 2012 Reply
  17. titan 29 March 2012 Reply
  18. azmanisma 29 March 2012 Reply
  19. LangkawiHomestay 29 March 2012 Reply
  20. azura 28 March 2012 Reply
  21. bardboo 28 March 2012 Reply
  22. bardboo 28 March 2012 Reply
  23. yanmie 28 March 2012 Reply
  24. nurmisnan 28 March 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 28 March 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.