Roti Pong Ku

Balik dari ambil kakak tadi terus singgah di kedai runcit biasa tu , lepas tu belek-belek bahagian roti ada pulak roti pong ni m saya terus jerit kuat sikit dari biasa.

EH .. Roti Pong ..

Anak-anak masing-masing dongak kepala , Roti Pong apa ibu ni .. haha kan .. budak-budak sekarang tahu makan yang sedap-sedap aje .. walaupun roti pong ni sedap juga , tapi tak cukup sedap bagi diorang… Kalau zaman saya kecik-kecik dulu .. Roti Pong ni dah sedap sangat dah..

roti pong paling banyak kenangan

Akhir-akhir ni saya update blog kerap sikit sebab nak tengok kemampuan theme ni macam mana , sebab theme terdahulu problem , tak match dengan server .. mahap yek kalau ada komen yang tak terjawab tu. Pelan-pelan saya tengok balik nanti. Ni pun theme masih ada tak kena , masa nak duduk dan tengok satu-satu tu takde , terpaksa ambil masa berhari-hari baru siap sepenuhnya. aishh..

Puanbee | Tak menyegat pun ..  <– apa ni ?

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

34 thoughts on “Roti Pong Ku

  1. Pingback: Kisah lucu roti pong | Ummi Hanie [dot] Com
  2. kutu rasa roti pong yg sekarang mmg dh tak sedap la bee.tak sama macam dulu.yg skang punya kutupun tak suka..:)

  3. jumpe dahh geng peminat roti pong ! nis mula kenal roti pong ni masa zmn skolah mngh.. balik skolah beli.. sedap betul dan ada kisah lucu di sebaliknya jugak..jeng3x…

    ok je theme ni bee 😉

  4. Pernah makan dulu, Sekarang dah jarang jumpa. Cicah dengan Teh O Panas time petang-petang aduhhhh!!!! Becinta nak jumpa kuih/roti ni.

    1. sebab tu yg saya mcm terjerit sikit , mcm terkejut lak nampak roti tu di kedai runcit tu ..susah nak jumpa dah , sekarang paksging pun dah cantik

  5. Wah… Roti pong… Cicah teh O mesti sungguh nyaman… Dah lama tak makan roti pong ni..

    Sempat lagi tu selit pasal theme… hehe… nak tau gak kehebatan theme akak ni… 🙂

  6. kak, saya selalu tak dapat nak masuk blog akak..banyak kali refresh pun kadang2 tak lepas gak…tu yg dah banyak entri tak berkomen ni..hehe…

  7. dah lama gak tak makan roti pong ni..tak boleh makan banyak2 dalam satu masa…cepat muak..hehe..

    saya pun tengah duk megedit theme blog saya tu kak..pening kepala dibuatnya..huhu..

  8. Salam Bee,

    Akak dah lupa macam mana rasa kuih pong ni, berpuluh tahun tak makan 😀
    macam dah susah nak jumpa kuih ni kan, dulu masa kecik2 selalu jugak makan kuih ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *