Riang Ria Raya

Share

Walaupun agak kelam kabut … tapi manis sekali pengalaman macam ni dengan anak-anak .. sibuk sekarang ni … kita update pun ringkas-ringkas sahaja la ……..

mengecat rumah

Ini adalah projek untuk meggunakan   Dulux Inspire Membawakan Warna Cat Terkini & Trendy Untuk Anda Sempena Hari Raya 2013 . Nanti kita sambung dalam entri lain … pegalaman cat rumah .. seronok … walaupun macam nak patah pinggang mak buyung.

2013-07-27 22.49.05

Usik mengusik …. layaannnn.. ni aliya yang besar , yang kecik tu anak sedara , dah sebulan duduk dengan saya . Jadi ada 4 orang kanak-kanak riang dalam rumah ni.

2013-07-27 22.50.01

Saja conteng muka sendiri , memandangkan mak tak layan dia … huhu

SONY DSC

Pegang erat tangan ku ~ semoga begini selalu.

Lepas tu … semua muka monyok .. kena lap lantai .. ibu bagi kain buruk sorang sehelai k .. hahahah

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

21 Comments:

  1. Akitivitas yang kadang bisa membuat kita letih bisa jdi menyenangkan saat dilakukan bersama anak2, semua jadi riang ceria 🙂

  2. puaslah nak menghilangkan cat tu..hoho

  3. wah….kaler purple lagi….beraya sakan raya kali ini………hehe

  4. Ni dah kira terlebih riang ria dah ni..hahaha..meriahnya keluarga PB..mujur tak mandi ngn cat jer..hehe

  5. kalo nis mesti tensi… haha~

    slalu keje cat2 ni cik abe yg buat.. dia laju

  6. Whoa siap cat baru nak raya

  7. Haha.. Siap main conteng2 muka guna cat. Tau la cat Dulux tu senang nak cuci. Tapi kalau dah berconteng macam tu susah juga nak gonyoh bagi hilang kesan cat..

    • badan senang nak hilang anarm , baju tu jenuh kena toyoh sebab dah kering kan …

      lantai 3 kali cuci baru hilang , lap masa masih basah ok , masa dah kering memang sakit la ….

  8. Bila anak2 yang cat rumah…
    Nampak sgt rajinnya.. he he..

  9. Meriahnya Kak, happy tengok family ni. Tu Laila cakap baju 6 pasang tak cukup ibu, raya ni nak 10 pasang baru meriah hihii..

    • haha sudah2 la .. ibu dah la tak berapa nak hado bulan ni .. kikiki .. kesian kakak n una , nanti ada lebih2 celah2 pergi cr utk kakak2 lak ..

  10. wah! best 1 keluarga mengecat rumah..yang leceh tu nak ilangkan cat kat tangan..

  11. haha..kan dah letih nak cuci satu badan..

  12. rumah mak ayah saya pun sedang dicat

  13. comel budak2 ni main cat…. sesekali best jgk..

  14. tudiaaaa..jenuh nak nak menyental muka masing2 ni… hihihi… zie pun baru 2 3 hari lepas setel cat kat hall rumah…

    sorang2 buat kerja… cik abg keje mmg x leh harapkan dia… amik masa 2 3 hari nak siap…sbb mengecat time budak2 tu tido,kalau tak ada je gangguan.. lepas cat tu habis sengal2 badan… 🙂

  15. he he, puas la nak cuci tangan, muka dan segalanya.

  16. Wah sudah siap cat dalam rumah. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *