Review : Produk Shaklee Beli Online

Satu Set Produk Shaklee beli online telah pun selamat sampai ke depan pintu pagar saya , ambik ko ! sekotak besar , kena pula time produk ni sampai kunci entah kemana-mana baby campak kesian bro posmen tu tunggu lama , akhirnya cakap kat bro tu , letak je kotak tu , beri saya sign dulu lepas dia balik cari kunci lagi , adoii kerja gila betul , kalau kunci hilang comfirm punya tak boleh keluar rumah sehari suntuk sampai lah ayah balik dari kerja .. naya !! Tapi nasib baik jumpa.

Produk shaklee online
Produk shaklee online

Ada tak yang rasa nak beli produk shaklee tapi masih was-was , cam mana lah nak beli online kan , boleh percaya ke penjual tu ? dah lah mahal produk shaklee ni , kang bukan barang yang selamat sampai , tapi duit yang selamat … ada tak ?

Rasanya semua orang dah kenal Mommy Lyna dari blog Mysuperkids kan .. saya berurusan dengan beliau lah , hari ni ber email esok barang dah sampai , so memang terbaikkk! korang yang nak beli produk shaklee ni boleh je terus order dari mommy lyna secara online , dijamin barang selamat sampai depan pintu rumah.

Ok kalau berminat untuk cuba Produk Shaklee boleh lah beli secara online segera terjah http://vitaminsemulajadi.com/ untuk menempah atau membaca pelbagai artikle kesihatan disana :)

saya nak cuba dulu produk shaklee ni , lepas tu boleh lah review dengan lebih detail , tapi tu lah masih baru kan , asyik lupa je time nak ambil vitamin tu , eh ada yang tanya dah kelmarin vitamin apa saya ambil kan , nanti saya kongsi-kongsi ek ..dalam entri lain , kang panjang2 sangat entri korang jemu lak nak baca pula. :)

Dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi Mommy Lyna di talian

012-2811136 atau emel mommy@fahry.net

Comments

  1. nak komen juga sebagai pengedar shaklee lelaki. hehe. ramai pengedar shaklee ni perempuan. kepada siapa2 lelaki yg nak beli shaklee, blh la roger sy. hehe.
    blog amir recently posted..Set Penjagaan Muka Shaklee untuk LelakiMy Profile

  2. saya dulu pun cuba set menyusu shaklee disebabkan susu sikit dan anak meragam susu cair, jd lambat kenyang..setelah cuba, alhamdulillah susu banyak, badan pun cergas tak cepat letih..dah lama guna dan puas hati terus join jadi ahli..sekarang buat part time jual suplement shaklee..alhamdulillah dpt income lepas juga buat belanja rumah dan bayaran taska anak.berminat nk jana income, silalah hubungi saya.
    ctnur recently posted..Hebatnya Berpantang Dengan Set ShakleeMy Profile

  3. So, amacam? best tak..?
    zuhaini recently posted..Kenapa Vitamin C Shaklee bagus untuk kesihatan kita, berbanding jenama lain?My Profile

  4. produk ni mmg best bee…ramai yg bg feedback positif…tp kak sya belum cuba pun lagi… he3

    biasa makan ubat secara traditional aje…macam air rebusan akar kayu..tp cari yg tk kelat ler…hik3..

    cuma skrg ni malas yg amat nk makan..nasib baik beli spirulina rajin makan….syg tk makan taw…mahal tu…hahaha…
    syamila recently posted..Contest : Gadget Impian SayaMy Profile

    • kalau dah beli kena lah makan jugak kak..rugi2 haha .. tau kak sya ade pernah cakap makan spirulina tu .. habiskan dulu kak ..kang leh cuba yg lain , pil shaklee tak de sarung2 tu .. memang natural..

  5. kakak nis dulu pernah kerja dgn shaklee.. masa tu hanie skolah rendah lg so xamik port sgt … parents nis pun dok mkn suplemen shaklee la masa tu …

    zmn skrg ni sume boleh dibeli online,asalkan rajin usaha dan kreatif mcm kak lyna nih … ;)
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #14 : Pahang dok ? (Faham tak ?)My Profile

  6. siap packing ada gabus kecilll…pengahantaran yang sungguh selamat sekali…tak mudah rosak….sebagai pelanggan pasti amat puas hati….:)
    Norizwant recently posted..Keputusan Maharaja lawak minggu ke-2My Profile

  7. bagusla. dah leh beli online sekarang.. :)
    titan recently posted..Komisen ke 27 dari Paid-to-Promote.netMy Profile

  8. produk ni memang baik, dah lama dengar tapi tak larat nak beli tapi dari kengkawan yang ambil produk ni kata ada ummph…
    muss recently posted..Kerja Gila! Memang Betul-Betul Gila!!My Profile

  9. salam kakbee,

    best!saya suke produk ni, sekali beli terus jatuh cinta!
    MamaAiman recently posted..Vitamin Semulajadi pilihan sayaMy Profile

  10. huh..
    kalau barang yang dibeli online tak sampai-sampai.. mahu tak susah hati dibuatnya
    Mus recently posted..Berjalan Kaki Di Tengah Sungai Ulu Bengkoka, PitasMy Profile

  11. wah, nanti bee bgtau la ye berkesan ke idak. makcik akak beli bulan berabis beratus2 beli supplement shaklee.. bagus kot
    mama pipie recently posted..Wordless wednesdayMy Profile

  12. Shaklee, merupakan syarikat MLM yang berwibawa, kawan saya di kg, pecahkan barangan seperti pil, mereka repack semula, jual secarakecil-kecildi kg, boleh tahan juga sambutannya
    loveHijau recently posted..Download Takwim Kalender Persekolahan 2012My Profile

  13. Siapa yang hendak bina badan nih? Banyak betul suplemen yang dibeli?
    akubiomed recently posted..Musim Durian semakin tibaMy Profile

  14. wahh, siap letak dengan kabus kotak kecik-kecik gak..
    ohcikgu recently posted..5,000 mahasiswa UPSI berdemo tuntut jaminan yang sama dengan penempatan GSTTMy Profile

  15. Salam,

    Selamat bershake2 bee :D
    yanmie recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  16. ramai jugak ibu2 yg breastfeed anak ambil produk shaklee ni..tapi saya tak pernah cuba lagi..
    bardboo recently posted..Berpindah Dari Blogspot ke WordPressMy Profile

  17. ni produk kesihatan untuk kanak-kanak atau orang dewasa?
    blackrosehunter recently posted..Bentuk Muka Pada TumorMy Profile

  18. bagus bee, jaga kulit, jaga kesihatan jugak…
    ummiross recently posted..PROMOSI RATNA DEWI GOLD LINE HITAMMy Profile

  19. hehe..sy baca gak blog mommy lyna tu..puan bee kt dulu nk beli produk avail dgn sy..senyapp je hehe
    Rina AVAIL a.k.a cik betty recently posted..Imaginasi Kanak-KanakMy Profile

Trackbacks

  1. [...] anda kekurangan vitamin?Artikle lain mengenai Shaklee :Cara Hidup Baru Dengan Vitamin Shaklee Review : Produk Shaklee Beli OnlineDapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi Mommy Lyna di talian012-2811136 atau emel [...]

  2. [...] cakap banyaknya vitamin shaklee yang diambil , dan seperti ingin bina badan lagaknya di komen post yang ini , hehehe lawak ye korang. Sebenarnya saya ambil set skin care , hahah asyik-asyik skin care je kan [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge