Review : Produk Shaklee Beli Online

Satu Set Produk Shaklee beli online telah pun selamat sampai ke depan pintu pagar saya , ambik ko ! sekotak besar , kena pula time produk ni sampai kunci entah kemana-mana baby campak kesian bro posmen tu tunggu lama , akhirnya cakap kat bro tu , letak je kotak tu , beri saya sign dulu lepas dia balik cari kunci lagi , adoii kerja gila betul , kalau kunci hilang comfirm punya tak boleh keluar rumah sehari suntuk sampai lah ayah balik dari kerja .. naya !! Tapi nasib baik jumpa.

Produk shaklee online
Produk shaklee online

Ada tak yang rasa nak beli produk shaklee tapi masih was-was , cam mana lah nak beli online kan , boleh percaya ke penjual tu ? dah lah mahal produk shaklee ni , kang bukan barang yang selamat sampai , tapi duit yang selamat … ada tak ?

Rasanya semua orang dah kenal Mommy Lyna dari blog Mysuperkids kan .. saya berurusan dengan beliau lah , hari ni ber email esok barang dah sampai , so memang terbaikkk! korang yang nak beli produk shaklee ni boleh je terus order dari mommy lyna secara online , dijamin barang selamat sampai depan pintu rumah.

Ok kalau berminat untuk cuba Produk Shaklee boleh lah beli secara online segera terjah http://vitaminsemulajadi.com/ untuk menempah atau membaca pelbagai artikle kesihatan disana :)

saya nak cuba dulu produk shaklee ni , lepas tu boleh lah review dengan lebih detail , tapi tu lah masih baru kan , asyik lupa je time nak ambil vitamin tu , eh ada yang tanya dah kelmarin vitamin apa saya ambil kan , nanti saya kongsi-kongsi ek ..dalam entri lain , kang panjang2 sangat entri korang jemu lak nak baca pula. :)

Dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi Mommy Lyna di talian

012-2811136 atau emel mommy@fahry.net

42 Comments

  1. blog amir 22/11/2013 Reply
  2. ctnur 17/11/2013 Reply
  3. zuhaini 05/09/2012 Reply
  4. syamila 05/11/2011 Reply
    • puanbee 07/11/2011 Reply
  5. Ummi Hanie 05/11/2011 Reply
    • puanbee 07/11/2011 Reply
  6. Norizwant 05/11/2011 Reply
  7. titan 04/11/2011 Reply
  8. muss 04/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
    • citra 15/11/2011 Reply
  9. MamaAiman 04/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
      • MamaAiman 06/11/2011 Reply
  10. Mus 04/11/2011 Reply
  11. mama pipie 04/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
  12. loveHijau 04/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
  13. akubiomed 03/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
  14. ohcikgu 03/11/2011 Reply
  15. yanmie 03/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
  16. bardboo 03/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply
        • puanbee 05/11/2011 Reply
  17. ummiross 03/11/2011 Reply
    • puanbee 04/11/2011 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *