Nov
2011

Review : Produk Shaklee Beli Online

Satu Set Produk Shaklee beli online telah pun selamat sampai ke depan pintu pagar saya , ambik ko ! sekotak besar , kena pula time produk ni sampai kunci entah kemana-mana baby campak kesian bro posmen tu tunggu lama , akhirnya cakap kat bro tu , letak je kotak tu , beri saya sign dulu lepas dia balik cari kunci lagi , adoii kerja gila betul , kalau kunci hilang comfirm punya tak boleh keluar rumah sehari suntuk sampai lah ayah balik dari kerja .. naya !! Tapi nasib baik jumpa.

Produk shaklee online
Produk shaklee online

Ada tak yang rasa nak beli produk shaklee tapi masih was-was , cam mana lah nak beli online kan , boleh percaya ke penjual tu ? dah lah mahal produk shaklee ni , kang bukan barang yang selamat sampai , tapi duit yang selamat … ada tak ?

Rasanya semua orang dah kenal Mommy Lyna dari blog Mysuperkids kan .. saya berurusan dengan beliau lah , hari ni ber email esok barang dah sampai , so memang terbaikkk! korang yang nak beli produk shaklee ni boleh je terus order dari mommy lyna secara online , dijamin barang selamat sampai depan pintu rumah.

Ok kalau berminat untuk cuba Produk Shaklee boleh lah beli secara online segera terjah http://vitaminsemulajadi.com/ untuk menempah atau membaca pelbagai artikle kesihatan disana :)

saya nak cuba dulu produk shaklee ni , lepas tu boleh lah review dengan lebih detail , tapi tu lah masih baru kan , asyik lupa je time nak ambil vitamin tu , eh ada yang tanya dah kelmarin vitamin apa saya ambil kan , nanti saya kongsi-kongsi ek ..dalam entri lain , kang panjang2 sangat entri korang jemu lak nak baca pula. :)

Dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi Mommy Lyna di talian

012-2811136 atau emel mommy@fahry.net

Search

42 thoughts on “Review : Produk Shaklee Beli Online

  1. saya dulu pun cuba set menyusu shaklee disebabkan susu sikit dan anak meragam susu cair, jd lambat kenyang..setelah cuba, alhamdulillah susu banyak, badan pun cergas tak cepat letih..dah lama guna dan puas hati terus join jadi ahli..sekarang buat part time jual suplement shaklee..alhamdulillah dpt income lepas juga buat belanja rumah dan bayaran taska anak.berminat nk jana income, silalah hubungi saya.
    ctnur recently posted..Hebatnya Berpantang Dengan Set ShakleeMy Profile

  2. Pingback: Review Vitamin Shaklee Selepas 2 Minggu Mengamalkannya

  3. Pingback: Review Shaklee : Cara Hidup Baru Dengan Vitamin Shaklee

  4. produk ni mmg best bee…ramai yg bg feedback positif…tp kak sya belum cuba pun lagi… he3

    biasa makan ubat secara traditional aje…macam air rebusan akar kayu..tp cari yg tk kelat ler…hik3..

    cuma skrg ni malas yg amat nk makan..nasib baik beli spirulina rajin makan….syg tk makan taw…mahal tu…hahaha…
    syamila recently posted..Contest : Gadget Impian SayaMy Profile

    • kalau dah beli kena lah makan jugak kak..rugi2 haha .. tau kak sya ade pernah cakap makan spirulina tu .. habiskan dulu kak ..kang leh cuba yg lain , pil shaklee tak de sarung2 tu .. memang natural..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge