Review Produk 3M’s Scotch™: Premium Kitchen Scissors & Kids Scissors

Premium Kitchen Scissors adalah keperluan di dapur. Bff mak mak tau ,supaya memudahkan kerja kita. Siapa tak suka kerja senang je di dapur lagi cepat siap masak , siang-siang ikan/ayam tu lagi bagus ye tak ? Dah siap boleh ngeblog pulak.

Scissors

Pengenalan Produk 3M terbaru Premium Kitchen Scissors

Harga RM35.90

3M’s new Scotch™ premium kitchen scissors di perbuat di jepun , keluli tahan karat yang telah di rawat menggunakan penggilap elektor unik bagi memastikan kelancaran semasa proses memotong ayam/ikan dan lain-lain bahan masakkan di dapur berbanding keluli tahan lasak yang biasa di gunakan.

Maksudnya .. dari segi pembuatan gunting ini kurang permukaan kasar atau gerigi  yang menyebabkan sisa makanan terselit di celah-celah gunting tersebut dan akhirnya membiakkan bakteria. Gunting Premium 3M ini juga sangat teguh dan elakkan dari terhakis. Tahan lama… Harga RM35.90 sahaja , boleh di dapati di pasaraya berdekatan , Kedai peralatan mahupun DIY terpilih .. Ingat Scoth 3M ingat gunting ini.Review 3M Produk : Premium Kitchen & Kids Scissors

Alaa payah lah nak tulis bahasa buku ni. Bagi saya lah kan.. gunting tajam dan senang nak juga. Sekali pegang dah rasa kukuh , tak macam gunting biasa yang kita beli di kedai RM2.99 tu warna oren tu kan .. kalau pakai gunting tu memang terasa goyang-goyang sikit masa nak potong ayam. Tapi guna gunting 3M ni senang .. saya dah try potong ayam sekali .. beli sekor ayam dan potong hanya guna gunting ni . Boleh ..

Selain ayam , ikan pun boleh di siang guna gunting ni .. senang kerja mak .. kalau tak mau dengar hentakkan parang besar dari dapur ke depan ruang tamu , tak pun muncung ikan tu terpelanting sana sini , tapi bila guna gunting ni ,bukan saja senang , dapur pun bersih. Okey selamat.

Gunting kanak-kanak

Pengenalan : Scotch™ Kids Scissors

Harga RM5.90

Sesuai dengan anak-anak , Tajam di tengah , tumpul di hujung sebanyak 5 inci . Pemegang nya di perbuat dari getah , elakkan kanak-kanak merasa lincin ketika menggunting kertas.

Apa yang best , gunting ini boleh digunakan oleh ke dua-dua tangan , kiri pun boleh , kanan pun boleh. Sebab anak saya memang ada yang kidal , agak susah nak cari gunting yang sesuai sebenarnya.

Gunting ini berharga RM5.90 sahaja , ada 5 tahun warranty , boleh di dapati di kedai2 buku , supermarket terpilih dan juga kedai peralatan rumah yang berhampiran anda.

una

Model : Nurul Husna sedang menggunting kertas , memang seronok dapat gunting .. 30 minit kemudian rumah di penuhi dengan kertas kecik-kecik yang telah siap kerjakan husna , dan .. yes husna kidal.

Comments

  1. Produk daripada 3M sudah terbukti berkualiti. 3M adalah bermaksud Minnesota Mining and Manufacturing Company sebuah syarikat melombong di Amerika.

  2. mmg kalau guna gunting lg senang nak siang ikan dr guna pisau..nak2 kalau pisau tumpul kan..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Niat Puasa & Doa Berbuka Puasa Di Bulan RamadhanMy Profile

  3. makkkk aiii…5 tahun warranty??memang berbaloi-baloi la..aku baru tahu ada gunting untuk potong ayam..lagi senang..biasa pakai pisau dan pelapik..masa nak potong ayam,bunyi dummm danggg dummm danggg…bising ajer..nanti jiran-jiran kata, aiii hari-hari makan ayam..tebal nya beg duit..diorag x tahu kita potong tulang lembu ke, tulang itik ke, asal jer bunyi bising, ayam jadi mangsa..hehe…..
    Hafizul recently posted..Aku, Cik Tom dan AlexaMy Profile

  4. mak2 zaman sekarang confirm x berapa teror siang ikan guna pisau mcm den ni haa…. ;) lebih teror guna gunting sbb lebih memudahkan kerja…kalau dapat gunting ni satu best jgk, tp kena tunggu yg duk ada tu rosak dulu la…
    zie fauzi recently posted..Jumpa Tauke KainMy Profile

  5. orang tua kat kampung biasa siang ikan guna gunting, senang sangat. kecuali ikan besar yg berkilo2.
    Denaihati recently posted..iPhone 5 CountdownMy Profile

  6. nis mmg gemor gun egunting utk siang ikan brbanding gune pisau, xcekap sgt..
    Ummi Hanie recently posted..Episod Akhir Ameera Slot Samarinda TV3My Profile

  7. jenama 3M ni memang berkredibilit tinggi sebab berkualiti dan tahan lama .. walaupun harganya sedikit tinggi berbanding stationaries serupa dalam jenama lain tapi berbaloi.
    iAwani recently posted..Office 2013 Bukan Untuk Windows Xp, VistaMy Profile

  8. huhu..gunting potong ayam.boleh tahan.
    Ikhtiar Shah recently posted..Isu Hantaran Dan Kos Perbelanjaan Majlis PerkahwinanMy Profile

  9. Banyak kegunaannyai. Bagus juga kalau dijadikan hadiah buat isteri! :D
    anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #45My Profile

  10. Pandai una…. Xpe… Sepah2, nanti bee kemas la ;)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge