Review Produk 3M’s Scotch™: Premium Kitchen Scissors & Kids Scissors

Premium Kitchen Scissors adalah keperluan di dapur. Bff mak mak tau ,supaya memudahkan kerja kita. Siapa tak suka kerja senang je di dapur lagi cepat siap masak , siang-siang ikan/ayam tu lagi bagus ye tak ? Dah siap boleh ngeblog pulak.

Scissors

Pengenalan Produk 3M terbaru Premium Kitchen Scissors

Harga RM35.90

3M’s new Scotch™ premium kitchen scissors di perbuat di jepun , keluli tahan karat yang telah di rawat menggunakan penggilap elektor unik bagi memastikan kelancaran semasa proses memotong ayam/ikan dan lain-lain bahan masakkan di dapur berbanding keluli tahan lasak yang biasa di gunakan.

Maksudnya .. dari segi pembuatan gunting ini kurang permukaan kasar atau gerigi  yang menyebabkan sisa makanan terselit di celah-celah gunting tersebut dan akhirnya membiakkan bakteria. Gunting Premium 3M ini juga sangat teguh dan elakkan dari terhakis. Tahan lama… Harga RM35.90 sahaja , boleh di dapati di pasaraya berdekatan , Kedai peralatan mahupun DIY terpilih .. Ingat Scoth 3M ingat gunting ini.Review 3M Produk : Premium Kitchen & Kids Scissors

Alaa payah lah nak tulis bahasa buku ni. Bagi saya lah kan.. gunting tajam dan senang nak juga. Sekali pegang dah rasa kukuh , tak macam gunting biasa yang kita beli di kedai RM2.99 tu warna oren tu kan .. kalau pakai gunting tu memang terasa goyang-goyang sikit masa nak potong ayam. Tapi guna gunting 3M ni senang .. saya dah try potong ayam sekali .. beli sekor ayam dan potong hanya guna gunting ni . Boleh ..

Selain ayam , ikan pun boleh di siang guna gunting ni .. senang kerja mak .. kalau tak mau dengar hentakkan parang besar dari dapur ke depan ruang tamu , tak pun muncung ikan tu terpelanting sana sini , tapi bila guna gunting ni ,bukan saja senang , dapur pun bersih. Okey selamat.

Gunting kanak-kanak

Pengenalan : Scotch™ Kids Scissors

Harga RM5.90

Sesuai dengan anak-anak , Tajam di tengah , tumpul di hujung sebanyak 5 inci . Pemegang nya di perbuat dari getah , elakkan kanak-kanak merasa lincin ketika menggunting kertas.

Apa yang best , gunting ini boleh digunakan oleh ke dua-dua tangan , kiri pun boleh , kanan pun boleh. Sebab anak saya memang ada yang kidal , agak susah nak cari gunting yang sesuai sebenarnya.

Gunting ini berharga RM5.90 sahaja , ada 5 tahun warranty , boleh di dapati di kedai2 buku , supermarket terpilih dan juga kedai peralatan rumah yang berhampiran anda.

una

Model : Nurul Husna sedang menggunting kertas , memang seronok dapat gunting .. 30 minit kemudian rumah di penuhi dengan kertas kecik-kecik yang telah siap kerjakan husna , dan .. yes husna kidal.

13 Comments

  1. akubiomed 20 July 2012 Reply
  2. Ibu Mifzal Arsyad 19 July 2012 Reply
  3. Hafizul 19 July 2012 Reply
  4. zie fauzi 18 July 2012 Reply
  5. Denaihati 18 July 2012 Reply
  6. Ummi Hanie 18 July 2012 Reply
  7. iAwani 18 July 2012 Reply
  8. Ikhtiar Shah 18 July 2012 Reply
  9. anif 18 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 18 July 2012 Reply
  10. Mama adam 18 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 18 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.