Review pencuci tangan METHOD & Giveaway

STICKY POST .. ENTRI BARU DI BAWAH . Method adalah produk pencuci tangan organik . Maksud organik adalah tidak mengandungi bahan kimia dan semulajadi. Saya dah cuba 4 jenis bauan cucian tangan Method ni. Memang sangat lembut di tangan dan wangi. Saya di beri peluang untuk mencuba beberapa botol Method . Haha .. macam makan tahun nak buat giveaway ni. Kepada sesiapa yang ingin mencuba sila baca sehingga habis entri ini.

method

Pencuci tangan Method tidak mengandungi bahan kmia berbahaya seperti paraben , botolnya juga 100% jenis mesra alam dan mudah untuk di kitar semula. Selain dari itu botol Method di design kan oleh Karim Rashid ( sila google Karim Rashid ni siapa .. pheww ~ ).

Antara kelebihan lain .. Method ini mengandungi Vitamin – E dan aloe , khas untuk memberi belaian lembut kepada tangan anda..  Selain daripada itu Method juga tidak mengandungi bahan atau lemak dari haiwan.

laila januari 2013

Dan ya ! Method sesuai di guna oleh anak-anak. Rajin sikit lah nak basuh tangan kan … jalan-jalan dalam rumah terpegang telinga kucing pun nak basuh tangan . Tetapi bagus .. sebab nya kepala botol pencuci ni agak ketat , susah untuk anak-anak kecil macam laila tekan-tekan. Action macam dalam gambar boleh la .

husna dan laila

Tapi husna boleh tolong tekan kan pulak ..  Ada 8 jenis wangian pencuci tangan ini .. antaranya ialah ..

  1. waterfall ·
  2. pink grapefruit ·
  3. french lavender ·
  4. sweet water ·
  5. green tea & aloe ·
  6. hibiscus flower ·
  7. botanical garden (ekslusif) ·
  8. mimosa sun (ekslusif)

* Tulisan gelap saya telah cuba 😛

SONY DSC

Paling wangi di antara 4 botol yang telah saya cuba , Suka bau Flower Hibiscus ni. Semua produk Method boleh di dapati di  Semua kedai Cold storage , Carefour (Midvalley) , Isetan (KLCC) , Tesco dan Ace Hardware . Harga ? Cuma RM13.80 untuk 354ml .. Boleh kan ?

SONY DSC

Ok .. part paling best … jika anda berminat untuk mencuba produk Method ini.  Anda di jemput untuk menyertai Giveaway ini. Anda hanya perlu komen.

Method  gel handwash

“Saya ingin memberi Method to the rescue!  sebagai kejutan kepada _____________dan kenapa anda rasa ____________ layak menerima kejutan ini “

  1. Senarai kan kenapa anda rasa beliau layak terima rescue ini. Adakah mereka mempunyai anak kecil ? Adakah mereka memerlukan pencuci tangan yang dapat melembutkan tangan ini ? atau adakah mereka mempunyai anak-anak yang mempuyai kulit sensitif dan patut cuba produk METHOD ini. Hanya komen di bawah.
  2. Pembaca boleh meletakkan seberapa banyak komen , dan menyenaraikan kawan nya / saudara nya / adik beradik / suami / isteri / mak / kakak / adik seberapa ramai yang boleh.  1 komen mewakili seorang .
  3. Tarikh tutup adalah pada 30 / 1/ 2013 pada jam 11.59 malam.
  4. 5 Pemenang akan di pilih dan pemenang akan mendapat produk Method bernilai RM80 . Kawan kepada 5 orang yang mereka ingin beri kejutan juga akan mendapat produk dari METHOD . 
  5. Semua hadiah akan di pos ke rumah anda oleh METHOD sendiri.

Sekian , komen banyak2 …. moga anda bertuah .. amin~

37 Comments

  1. Rozita Ibrahim 3 December 2013 Reply
  2. Sabylla 25 January 2013 Reply
  3. Lee Teng 23 January 2013 Reply
  4. Najib Mansor 23 January 2013 Reply
  5. Sham 23 January 2013 Reply
  6. Mun 23 January 2013 Reply
  7. ejam 23 January 2013 Reply
  8. taufikmaria 22 January 2013 Reply
  9. taufikmaria 22 January 2013 Reply
  10. a zam 21 January 2013 Reply
  11. sangsuri 18 January 2013 Reply
  12. sicantikmatahari 17 January 2013 Reply
  13. Juan 16 January 2013 Reply
  14. syamila 16 January 2013 Reply
  15. sha 16 January 2013 Reply
  16. hairulafiz 16 January 2013 Reply
  17. Amirez 16 January 2013 Reply
  18. mie 16 January 2013 Reply
  19. afif 15 January 2013 Reply
  20. donnyien 15 January 2013 Reply
  21. akubiomed 15 January 2013 Reply
  22. Arrazi 15 January 2013 Reply
  23. Budak Nakal 15 January 2013 Reply
  24. papa mifz 15 January 2013 Reply
  25. diana 15 January 2013 Reply
  26. hafizmd 15 January 2013 Reply
  27. nurmisnan 15 January 2013 Reply
    • nurmisnan 16 January 2013 Reply
  28. nurmisnan 15 January 2013 Reply
  29. Blog Keperawatan 15 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 15 January 2013 Reply
  30. Anuar 15 January 2013 Reply
  31. Ummi Hanie 15 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 15 January 2013 Reply
      • Ummi Hanie 18 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.