Review : Nile.com.my , Pengalaman shopping online paling best !! 19


Servis yang di tawarkan di Nile.com.my terbaik …  tempat untuk wanita , lelaki shopping online dan satu-satunya menawarkan servis penghantaran 24 jam (untuk kawasan-kawasan tertentu ) dan juga pembayaran waktu penghantaran (cash on delivery ) . Jangan terkejut jika korang tengok ada banyak gambar dalam entri ni .. gila seronok ambil gambar dengan camera kesayangan tu , lama tak guna berhabuk sudah ..

nile

Perkenalkan Nile.com.my … yang menjual pelbagai barangan untuk kegunaan sekeluarga , bukan ada produk wanita je , ada produk

  • Men Clothing
  • Ideal Lifestyle
  • Sports Equipment
  • Lady Beauty Accessories
  • Iphone
  • Woman Clothing
  • Men Skin Care
  • Shoes
  • Bags/Caps

( main copy je dari website Nile tu 🙂 )

Bagusnya :

  1. Bagusnya harga berpatutan dan tidak terlalu mencekik darah.
  2. Bagusnya lagi ada servis 24 jam penghantaran dan cah on delivery untuk Petaling Jaya , Selangor  , Kuala Lumpur dan Subang Jaya. Semak poskod di sini —  COD COVERING AREAS.
  3. Bagusnya boleh bayar semasa penghantaran.
  4. Bagusnya boleh return barang jika rosak.
  5. Bagusnya penghantaran cepat .. saya sukaaaaa …

 

nile 3

BEG SEKOLAH PINK DAN BIRU , HARGA RM 21 . 50 , ada 3 tingkat zip .. kualiti ok .. kalau rosak  boleh pulangkan dalam masa 30 hari , jangan risau .. 

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

Memandangkan saya ni sakit manja orang mengandung , memang malas nak keluar shopping .. ada sekali pergi shoping tesco saya hampir nak pitam … dan beg sekolah anak-anak dah rosak teruk .. nak pergi beli dan survey harga susah sangat … Jadi beli online la ..

Untung beli di Nile.com.my .. servisnya terlalu laju tahap gaban . Saya sendiri terkejut .. baru je order jam 9 pagi .. tup-tup 11.30 pagi dah sampai barangnya .. orang tak bersedia depan pintu nak ambil barang .. dah keluar ambil anak balik dari sekolah. Terkocoh-kocoh la mak ni balik rumah nak sambut barang .. ececehh ~

nile 4

Lama tak upload gambar anak beranak .. punya la mak dia pemalas .. tapi sejak akhir-akhir ni rajin sikit dah .. jom layan gambar model tak berbayar possing kejap .. Ada blogger tanya , nama anak sorang-sorang ..oh mari pekenalkan .. yang sulung ALIYA , kedua HUSNA dan ketiga LAILA. No empat tak tau lagi .. lalala ~

2013-05-10 12.54.21

Beli 4 barang ni , beg sekolah 3 dan satu blanket untuk baby yang bakal lahir nanti , memang awal lagi nak shopping barang baby bakal lahir ni , tapi tak boleh tahan tengok blanket tu , comel sangat .. ada bentuk untuk kepala dan kaki .. Kira ini lah barangan baby yang bakal lahir pertama ibu beli.

nile 2

Tengok beg ni , dari canvas .. kualiti tip top gak ..  Harga RM 34.50 sahaja .. cantik kan ? Aliya pakai pergi sekolah KAFA

nile

Dan blanket untuk baby bakal lahir RM24.60 .. oh baby .. comelnya blanket dia .. hikhik .. ok semuanya baru RM 100 ++ Berbaloi la .. duit POST RM6 sahaja ..

Bayaran boleh di buat menggunakan 2 pilihan bank online , transfer atau bayar semasa barang di hantar . Macam pizza jek … mudah kan ?

2013-05-10 12.58.10

ALIYA & HUSNA

Akhir sekali .. cuci mata tengok model bergaya dengan beg baru diorang 🙂

2013-05-10 12.05.34

HUSNA & LAILA

2013-05-10 12.05.05

HUSNA

Yahh .. dah puas jamu mata tengok gambar di sini .. meh la ke NILE.COM.MY pulak jamu mata di sana .. macam-macam produk ada , harga berpatutan , penghantaran cepat .. kalau barang rosak boleh pulangkan dalam masa 30 hari .. itu janji NILE.com.my , jadi boleh shopping tanpa keraguan ya …

 

Care Line : 1700-818-400
Email : enquiry@nile.com.my
Waktu bekerja : 9.00 am – 6.00 pm
Isnin – ahad kecuali cuti umum.
Facebook : Facebook.com/nile.com.my

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 thoughts on “Review : Nile.com.my , Pengalaman shopping online paling best !!