Review : Nile.com.my , Pengalaman shopping online paling best !!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Servis yang di tawarkan di Nile.com.my terbaik …  tempat untuk wanita , lelaki shopping online dan satu-satunya menawarkan servis penghantaran 24 jam (untuk kawasan-kawasan tertentu ) dan juga pembayaran waktu penghantaran (cash on delivery ) . Jangan terkejut jika korang tengok ada banyak gambar dalam entri ni .. gila seronok ambil gambar dengan camera kesayangan tu , lama tak guna berhabuk sudah ..

nile

Perkenalkan Nile.com.my … yang menjual pelbagai barangan untuk kegunaan sekeluarga , bukan ada produk wanita je , ada produk

  • Men Clothing
  • Ideal Lifestyle
  • Sports Equipment
  • Lady Beauty Accessories
  • Iphone
  • Woman Clothing
  • Men Skin Care
  • Shoes
  • Bags/Caps

( main copy je dari website Nile tu 🙂 )

Bagusnya :

  1. Bagusnya harga berpatutan dan tidak terlalu mencekik darah.
  2. Bagusnya lagi ada servis 24 jam penghantaran dan cah on delivery untuk Petaling Jaya , Selangor  , Kuala Lumpur dan Subang Jaya. Semak poskod di sini —  COD COVERING AREAS.
  3. Bagusnya boleh bayar semasa penghantaran.
  4. Bagusnya boleh return barang jika rosak.
  5. Bagusnya penghantaran cepat .. saya sukaaaaa …

 

nile 3

BEG SEKOLAH PINK DAN BIRU , HARGA RM 21 . 50 , ada 3 tingkat zip .. kualiti ok .. kalau rosak  boleh pulangkan dalam masa 30 hari , jangan risau .. 

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

Memandangkan saya ni sakit manja orang mengandung , memang malas nak keluar shopping .. ada sekali pergi shoping tesco saya hampir nak pitam … dan beg sekolah anak-anak dah rosak teruk .. nak pergi beli dan survey harga susah sangat … Jadi beli online la ..

Untung beli di Nile.com.my .. servisnya terlalu laju tahap gaban . Saya sendiri terkejut .. baru je order jam 9 pagi .. tup-tup 11.30 pagi dah sampai barangnya .. orang tak bersedia depan pintu nak ambil barang .. dah keluar ambil anak balik dari sekolah. Terkocoh-kocoh la mak ni balik rumah nak sambut barang .. ececehh ~

nile 4

Lama tak upload gambar anak beranak .. punya la mak dia pemalas .. tapi sejak akhir-akhir ni rajin sikit dah .. jom layan gambar model tak berbayar possing kejap .. Ada blogger tanya , nama anak sorang-sorang ..oh mari pekenalkan .. yang sulung ALIYA , kedua HUSNA dan ketiga LAILA. No empat tak tau lagi .. lalala ~

2013-05-10 12.54.21

Beli 4 barang ni , beg sekolah 3 dan satu blanket untuk baby yang bakal lahir nanti , memang awal lagi nak shopping barang baby bakal lahir ni , tapi tak boleh tahan tengok blanket tu , comel sangat .. ada bentuk untuk kepala dan kaki .. Kira ini lah barangan baby yang bakal lahir pertama ibu beli.

nile 2

Tengok beg ni , dari canvas .. kualiti tip top gak ..  Harga RM 34.50 sahaja .. cantik kan ? Aliya pakai pergi sekolah KAFA

nile

Dan blanket untuk baby bakal lahir RM24.60 .. oh baby .. comelnya blanket dia .. hikhik .. ok semuanya baru RM 100 ++ Berbaloi la .. duit POST RM6 sahaja ..

Bayaran boleh di buat menggunakan 2 pilihan bank online , transfer atau bayar semasa barang di hantar . Macam pizza jek … mudah kan ?

2013-05-10 12.58.10

ALIYA & HUSNA

Akhir sekali .. cuci mata tengok model bergaya dengan beg baru diorang 🙂

2013-05-10 12.05.34

HUSNA & LAILA

2013-05-10 12.05.05

HUSNA

Yahh .. dah puas jamu mata tengok gambar di sini .. meh la ke NILE.COM.MY pulak jamu mata di sana .. macam-macam produk ada , harga berpatutan , penghantaran cepat .. kalau barang rosak boleh pulangkan dalam masa 30 hari .. itu janji NILE.com.my , jadi boleh shopping tanpa keraguan ya …

 

Care Line : 1700-818-400
Email : enquiry@nile.com.my
Waktu bekerja : 9.00 am – 6.00 pm
Isnin – ahad kecuali cuti umum.
Facebook : Facebook.com/nile.com.my

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

Comments

  1. zaman dah berubah, semuanya online… ada juga beli online ni, biasanya brg yg dikirim mmg tip top sbb seller nak jaga nama dia, kalu jual brg kokak, mmglah kena komplen berapi!

  2. dah survey nile ni.. harga memang baik punya!

  3. Belum pernah membeli secara online dengan Nile ini. Bag sekolah anak saya setahun kerap kali tukar.

  4. First time dengar. Sebelum ni tak tahu pun.

  5. agak rambang mata cket. maklumla tengah time gaji hihihi

  6. hum.. menarik nak try la.. aritu masa 1st u bg link nile ni my hubby ada tgk tau. n dia berkenan sandle. tapi i xyakin nak beli.. hehehe now boleh la try.. huhu

  7. ok jugak ni…nak try cuci2 mata dulu tgk barang apa yang ada..

  8. boleh rambang mata kalau camni…..

  9. mcm best je..nk tgkla nnti..

  10. giler murahhhh…hihhi

  11. aduyai habislah lepas ni tunggu parcel jeler yer…
    memang menarik baju2 lelaki yang ada tapi kena kuruskan badan dulu ler br bleh pakai baju saiz kpop tu…hehe

  12. barang baby pun ada ye…nak beli kasut adik la..heheh

  13. wah, beg sekolah pun boleh beli online. dasat.

  14. lin azlina :

    ada blogger xigt sape yg beli meja lapyop portable kt website ni jugak.. kira okeyla… tip top jugakla servis dia.. leh try…

  15. syioknyee…

    jeles den x dapek

  16. memang cepatlah service penghantarannya. menarik dan murah, screen protector hp RM3.++ pun ada…

Speak Your Mind

*