Review : Nile.com.my , Pengalaman shopping online paling best !!

Servis yang di tawarkan di Nile.com.my terbaik …  tempat untuk wanita , lelaki shopping online dan satu-satunya menawarkan servis penghantaran 24 jam (untuk kawasan-kawasan tertentu ) dan juga pembayaran waktu penghantaran (cash on delivery ) . Jangan terkejut jika korang tengok ada banyak gambar dalam entri ni .. gila seronok ambil gambar dengan camera kesayangan tu , lama tak guna berhabuk sudah ..

nile

Perkenalkan Nile.com.my … yang menjual pelbagai barangan untuk kegunaan sekeluarga , bukan ada produk wanita je , ada produk

  • Men Clothing
  • Ideal Lifestyle
  • Sports Equipment
  • Lady Beauty Accessories
  • Iphone
  • Woman Clothing
  • Men Skin Care
  • Shoes
  • Bags/Caps

( main copy je dari website Nile tu 🙂 )

Bagusnya :

  1. Bagusnya harga berpatutan dan tidak terlalu mencekik darah.
  2. Bagusnya lagi ada servis 24 jam penghantaran dan cah on delivery untuk Petaling Jaya , Selangor  , Kuala Lumpur dan Subang Jaya. Semak poskod di sini —  COD COVERING AREAS.
  3. Bagusnya boleh bayar semasa penghantaran.
  4. Bagusnya boleh return barang jika rosak.
  5. Bagusnya penghantaran cepat .. saya sukaaaaa …

 

nile 3

BEG SEKOLAH PINK DAN BIRU , HARGA RM 21 . 50 , ada 3 tingkat zip .. kualiti ok .. kalau rosak  boleh pulangkan dalam masa 30 hari , jangan risau .. 

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

Memandangkan saya ni sakit manja orang mengandung , memang malas nak keluar shopping .. ada sekali pergi shoping tesco saya hampir nak pitam … dan beg sekolah anak-anak dah rosak teruk .. nak pergi beli dan survey harga susah sangat … Jadi beli online la ..

Untung beli di Nile.com.my .. servisnya terlalu laju tahap gaban . Saya sendiri terkejut .. baru je order jam 9 pagi .. tup-tup 11.30 pagi dah sampai barangnya .. orang tak bersedia depan pintu nak ambil barang .. dah keluar ambil anak balik dari sekolah. Terkocoh-kocoh la mak ni balik rumah nak sambut barang .. ececehh ~

nile 4

Lama tak upload gambar anak beranak .. punya la mak dia pemalas .. tapi sejak akhir-akhir ni rajin sikit dah .. jom layan gambar model tak berbayar possing kejap .. Ada blogger tanya , nama anak sorang-sorang ..oh mari pekenalkan .. yang sulung ALIYA , kedua HUSNA dan ketiga LAILA. No empat tak tau lagi .. lalala ~

2013-05-10 12.54.21

Beli 4 barang ni , beg sekolah 3 dan satu blanket untuk baby yang bakal lahir nanti , memang awal lagi nak shopping barang baby bakal lahir ni , tapi tak boleh tahan tengok blanket tu , comel sangat .. ada bentuk untuk kepala dan kaki .. Kira ini lah barangan baby yang bakal lahir pertama ibu beli.

nile 2

Tengok beg ni , dari canvas .. kualiti tip top gak ..  Harga RM 34.50 sahaja .. cantik kan ? Aliya pakai pergi sekolah KAFA

nile

Dan blanket untuk baby bakal lahir RM24.60 .. oh baby .. comelnya blanket dia .. hikhik .. ok semuanya baru RM 100 ++ Berbaloi la .. duit POST RM6 sahaja ..

Bayaran boleh di buat menggunakan 2 pilihan bank online , transfer atau bayar semasa barang di hantar . Macam pizza jek … mudah kan ?

2013-05-10 12.58.10

ALIYA & HUSNA

Akhir sekali .. cuci mata tengok model bergaya dengan beg baru diorang 🙂

2013-05-10 12.05.34

HUSNA & LAILA

2013-05-10 12.05.05

HUSNA

Yahh .. dah puas jamu mata tengok gambar di sini .. meh la ke NILE.COM.MY pulak jamu mata di sana .. macam-macam produk ada , harga berpatutan , penghantaran cepat .. kalau barang rosak boleh pulangkan dalam masa 30 hari .. itu janji NILE.com.my , jadi boleh shopping tanpa keraguan ya …

 

Care Line : 1700-818-400
Email : enquiry@nile.com.my
Waktu bekerja : 9.00 am – 6.00 pm
Isnin – ahad kecuali cuti umum.
Facebook : Facebook.com/nile.com.my

UNTUK SHOOPING DI NILE.COM.MY SILA KE — >  LINK INI 

19 Comments

  1. ch 7 June 2013 Reply
  2. Mus 28 May 2013 Reply
  3. akubiomed 28 May 2013 Reply
  4. Joe 27 May 2013 Reply
  5. Bidadari 27 May 2013 Reply
  6. hubtips 27 May 2013 Reply
  7. nza 27 May 2013 Reply
  8. syu90 27 May 2013 Reply
  9. Alin Marlini 27 May 2013 Reply
  10. ejam 27 May 2013 Reply
  11. diana 27 May 2013 Reply
  12. titan 27 May 2013 Reply
  13. lin azlina 27 May 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 27 May 2013 Reply
  14. Ummi Hanie 27 May 2013 Reply
  15. Denaihati 27 May 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 27 May 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.