Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Share

Ya ampun .. saya pemalas menulis sekarang dah lama berniat nak tulis pasal Medina Essential ni… Bukan malas sebab apa lah .. rata-rata dah tahu saya mak beranak 4 , suami lak jauh .. perkahwinan jarak jauh ni mencabar hokey … emosi  yang stabil dan semangat yang kuat memang kena ada , nak jaga 4 orang anak yang kecik2 belaka tu.

Weh .. tapi belum tahap menangis lah .. okay lagi.. Pastu sekarang saya buka bisnes online . jenuh lah study buat open cart .. hehe .. siapa friend di fb tau lah .. meroyan .. harap ampun la .. terpaksa korang layan saya kan.

medina

Ramai yang tanya .. rasa apa Medina Essential ni ?

Rasa manis , tak ada rasa fiber tapi mengenyangkan  , rasa macam epal , rasa manis  , rasa manis buah , rasa fresh. Dan itu je .. …  Manis lah .. kandungan nya kurma + delima dan pembagai lain bahan-bahan sunnah di masukkan.  Orang minum pagi dan malam semasa perut kosong kan. Saya minum apabila lapar , tak sempat nak makan , atau memang tak tahu nak makan apa. 

Dalam kelam kabut dengan anak-anak , saya cuma amalkan Medina Essential ni untuk menjaga kesihatan dan kestabilan tenaga saya. Saya juga ibu yang memberi susu sepenuhnya kepada anak kecik saya si syamim 5 bulan. Allhamdulillah .. stok susu banyak .. melimpah ruah rezeki syamim.

Serius kadang- kadang  susu agak macam kurang je .. minum air kosong banyak2 + air medina essential ni .. esoknya susu meriah kembali. Tips memperbanyakkan susu untuk memberi susu kepada anak anda secara eklusif dari puanbee   ..  kelam kabut menulis. Harap korang membaca tak pening.

Selain dari tu … inci di pinggang semakin kurang , best oh !!! tapi tak best .. nak kena shopping baju baru lagi.

medina2

Ye .. seperti biasa .. boleh lah dapatkan Medina Essential di facebook , khasiat terlalu banyak .. 

https://www.facebook.com/messages/medinaessential 

atau follow instagram mereka di :

@medinaessential 

Atau lagi terus hubungi di talian :

014-3361224 / 016-7777889 / 016-7777188

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

5 Comments:

  1. Wah saya tertarik untuk mengurangi lingkar pinggang saya.

  2. wow…sy suka betul bab susu banyak ni hehe

  3. Emm kesian puan bee kan?tak apalah..pengorbanan katakan…

  4. Bagus nie, boleh minta bakal orang rumah try.

  5. erm..bubuh ais mesti sedap..
    (nak jugak ais tu..hahah)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *