Review : Lips scrub dan coffee scrub dari temyracle , 100% Homemade dan halal

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan hai.. Kali ni saya nak review produk Temyracle , produk homemade menggunakan bahan dari alam yang tidak merbahaya dan sesuai untuk mereka yang inginkan penjagaan kecantikan secara semulajadi tanpa bahan kimia , pewarna dan pengawet.

Review pertama di tahun 2017 , rajin pulak saya membebel kan. Alah sekali sekala. Tetapi harap di ampunkan  saya mesti lah ada pelakon tambahan. Lifestyle saya yang bekeluarga ini tidak dapat di pisahkan.

Apa yang best scrub ni ? boleh buat sendiri di rumah dan sangat menjimatkan dengan hasil yang boleh kata hebat. Tengok video ni kalau tak percaya.


Ini adalah lips scrub tersebut , rasa manis dengan wangi buah. Bibir terasa amat lembut selepas di scrub kan dengan lipsscrub ni. Korang patut cuba. Selepas scrub boleh pakai lipstip dan hasilnya lipstik tidak nampak merekah.

LIPSCRUB

  • memerahkan bibir
  • melembutkan bibir
  • menyediakan bibir yang mulus untuk pemakaian lipstik yang tahan lama
  • menanggalkan sel sel mati yang menyebabkan bibir mengelupas
  • menjadikan bibir lincin tanpa sebarang rekahan

Cara untuk menggunakan lips scrub :

  1. Basahkan bibir dengan air , sapu scrub dengan rata sambil gosok lembut. Biarkan seketika dan basuh dengan air.

 

Coffee scrub .. siapa peminat kopi ? jommmm cuba  , best sangat hasilnya . Kulit menjadi lembab , lembut dan glowing sekelip mata. Saya nak cuba di badan pula. Ehemm mesti nyaman sekali.

 

COFFEESCRUB

  • berfungsi mencerahkan kulit
  • melembabkan kulir
  • mengurangkan selulit
  • bertindak sebagai anti stress
  • di gunakan 2-3 kali seminggu sahaja
  • menghilangkan parut baru dan lama
  • menjadikan kulit lembut dan glowing

Cara untuk scrub menggunakan scrub coffee :

  1. Basahkan bahagian yang hendak di scrub  , jika badan eloklah di buat sebelum mandi. Jika muka teruskan basahkan muka dan gosok secara membulat secara perlahan-lahan. Biarkan sekejap dan basuh. Nanti tengok hasil nya. Best sangat uols.

Produk di atas dari Temyracle

Harga

  • Lips scrub RM9
  • Coffee scrub RM29

freshly made for you ~
100% HOMEMADE DAN HALAL
nak ngoder boleh direct pm Aniesza Salam atau whatsapp : 013-3375569

Comments

  1. comelnyeee packaghing gula2 tu.
    rajin bee buat video.

    nis segan2 ya amat :p

  2. kotak macam gula gula

Speak Your Mind

*