Review Buku : Tip Asas Fotografi Digital (DSLR)

Semasa pergi ke Perpustakaan Awam kelmarin saya ada pinjam buku ni Asas Fotografi Digital pendek kata , buku cara -cara nak guna kamera dslr dengan betul , untuk orang yang macam saya ni , sekali orang cakap tak faham-faham lagi , jenuh nak tanya orang , last-last baca buku ni 2-3 kali boleh lah faham dan tahu sikit-sikit , kebetulan nampak depan mata .. apa lagi ambik je lah ..

cara guna kamera dslr

Di dalam buku ini ada 81 topik , semuanya tips kamera .. perghh jenuh nak khatam , untuk orang macam saya ni pula , lebih suka menghadap laptop dari pada menghadap buku memang lah memakan masa sikit. Tetapi demi minat gagahkan juga lah diri ni.

Apa yang menarik perhatian saya , penulis buku ini ada blog. Blognya ialah gelanggangfoto.com dan buku ini di tulis menggunakan bahasa melayu sepenuhnya  .. sila lah terjah ke sana.. terbaik !!

Maklumat buku 

Buku : Koleksi Tip Asas Fotografi Digital

Harga :

: RM30.50 (Semenanjung Malaysia)
: RM 33.50 (sabah & sarawak )

17 Comments

  1. Hafizul 3 October 2012 Reply
  2. CMRatu 26 September 2012 Reply
  3. akubiomed 25 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 26 September 2012 Reply
  4. galut 25 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 26 September 2012 Reply
  5. Azie 25 September 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 26 September 2012 Reply
  6. hatiputera 25 September 2012 Reply
  7. hety 25 September 2012 Reply
  8. spudin 25 September 2012 Reply
  9. Denaihati 25 September 2012 Reply
  10. Hafizul 25 September 2012 Reply
  11. anif 25 September 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.