Reload Celcom Terkini

Share

Pertama kali nampak mesin untuk reload celcom dan buat bayaran bil celcom di dalam sebuah farmasi di sebuah pasaraya berdekatan Ampang , kemain canggih .. belum pernah cuba lagi , akan datang mungkin akan menggunakan nya ….

celcom topup

Posted from WordPress for Android

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. Di coba saja mbak gunakan benda ni, siapa tahu bisa lebih memudahkan dalam melakukan pembayaran bil celcom tu …

  2. Samalah tak pernah nampak lagi benda ni

  3. caner nak guna tu…eh mcm la SA guna Celcom

  4. Macam mana hendak guna?

  5. selalu nampak kat kedai mamak, baru tau boleh bayar bill kat mesin ni.

  6. kat mana nih? tak pernah nampak pun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *