Rekod Traffic Blog Tahun 2011

Share

Rekod pertama untuk blog puanbee yang mana 2011 adalah tahun pertama saya menggunakan wordpress , sebelum ni saya gunakan blogspot , ada lagi kawan-kawan yang kenal saya dari blogspot dulu kan kan ..

Data Traffic dari Google Analytics
Data Traffic dari Google Analytics

Data dari Google Analytics ini di ambil sejak dari blog puanbee.com mula berhosting , 12 Mac 2011 – 31 Dec 2011

Unique Visitors : 304,639
Visits : 369,538
Pageviews : 644,339

Data Dari Cpanel
Data Dari Cpanel

Di atas ni data yang di ambil dari CPanel , nampak berlainan lah angka nya ..

Sepanjang tahun 2011 , saya menerima refferal yang banyak dari blog yang tersenarai di bawah , terima kasih saja yang mampu di ucapkan , saya doakan semoga korang berjaya dalam apa juga yang korang buat di tahun 2012 ni pula yekk .. 🙂 Ada 2 -3 orang yang jadi top refferal tu amat jarang beramah mesra , mungkin mereka diam2 ke sini kan ? apa pun terima kasih korang ..

1 : Blogger.com (dashboard blogger kot bermakna dari follower saya 🙂 )
2 : Melayukini.net
3 : Lizarazak.com
4 : Rafinamimi.com
5 : Apesal.com
6 : Faizalfredley.com
7 : Yanmieonline.com
8 : Nurhafizahpija.blogspot.com
9 : Eiz1004.Upprofits.com
10 : Mummycute.com

Top Keyword 2011 hehehe ..saya akui nora elena tu banyak berjasa .. sehingga saya dapat apply initty tau ..

top keyword 2011

Sekian , tak de ucapan yekk .. lepas ni akan keluar senarai kawan setia 2011 pula .. terima kasih kerana terus memberi sokongan , jika Denaihati ada tagline “Hidup untuk memberi “, saya masih belum dapat tagline yang sesuai .. selepas ini .. tahun 2012 hope blog puanbee.com akan lebih sucsess setanding dengan blog pujaan ramai yang telah berjaya diluar sana , korang tahu lah siapa kan …

Jom tengok Traffic Denaihati dan Yanmieonline pula , kedua-dua mereka adalah sifu dan blog yang banyak saya pelajari untuk maju setapak , dari merangkak ke bertatih ..

Alhamdulillah , permulaan tahun 2012 lebih banyak yang manisnya…

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

46 Comments:

  1. bagusnyer.. keyword masuk ke blog kite selalu pelik2. rasa macam tak nak kasi dieorang datang je. haha

  2. hehe..so sweettt…tahun 2012 catat sejarah ekk…huhu

  3. Wahhh bagus kak… Keep blogging 😀 ..

    shah pon nk buat lah laporan blog.. Ramai member2 buat. buat kenangan 😀

  4. bestnya tgk trafik org yag tinggi mencanak..apapun smeoga tahun ni lebih baik buat kita yer bee…bee ni mmg memotivasikan saya tuk terus berblogging

  5. tahniah bee..

    kakyong pun tak tengok lagi rekod setahun…
    nanti nak UP kan jugak lah.. sekadar utk motivasi sendiri kan Bee,,

  6. wow…trpegun mak!!!!!!

  7. puanbee tetap hebat

  8. Assalamualaikum kak,

    bole ajar mcm mana nak start utk buat duit blog ?
    ape yg kite kena register dulu?
    hrp dpt repy jugak kat emai opis sy hezlinda.shukor@ngahr.com

    -Linda-

  9. wah terbaik lah bee! proud of u…bile lah i leh jupe u ni lagi ek? huhuhuhu, byk benda mau belajar dr u ni…

  10. 300K .. banyak tu .. tahniah .. tahniah =)

  11. tahniah bee….. 😉

  12. Ibu Mifzal Arsyad

    wah..hebat ni bee…tahniah…

  13. wah glemer nye bee.. jauh cam langit dgn bumi banding blog picisan akak hehe

  14. Tahniah Puan Bee.

    Semoga lebih maju jaya pada 2012.

  15. koz xde record wat masa ni sbb bru beralih ke wp ahak…

  16. perghh..semakin mantop tu bee..tahniah..

  17. Mmg x dpt lawan traffik blog ni.. mantap dan byk menguasai keyword yg lumayan.. 🙂

  18. wahh..semua orang tunjuk rekod blog masing-masing. hehe..

  19. Tahniah PnBee,.. peningkatan trafik memang ketara tu.

  20. tahniah kak.. memang terbaikla.. =)

  21. Dengan jumlah UV dan PV seperti digambarkan sudah boleh layak untuk mendaftar Innity?

  22. erk..referral dari akak pun tinggi jugak tu nampaknya..ehem2..bee kena belanja lebih ni..haha..mana surat kabo ni dok sapa2 lagi ni?hihihihi..

  23. vangga dengan bee.. blogger wanita gitu

  24. Tahniah PB..keep it up…

  25. Tahniah ye Bee 🙂

    Pasni nak kena tukaq ke wordpress jugakla jawabnya 🙂

  26. tahniah……..kalau pbee jadikan denaihati dan yammie sifu,ct nak jadikan pbee sifu ct pulak lah

  27. wahh,hebatttt…..jealous2….hik3..

  28. hebat…hebat….tahniah…moga tahun ini lebih byk lg traffik

  29. terernya dia. tengoklah sape sifu dia. hehe..

  30. tahniah bee..
    aku je traffic tahap gitu2 jek hihihi!!

  31. huh!! mantap!! tahniah bee!! btw.. top keyword i.. aaron aziz!! ahaks…

  32. wahhh…Bee pun buat jgk review ni… Bagus.. untuk rujukan masa depan.. Mana tau ada company besar nak beriklan kat sini….

    Blog K.yan dgn Denaihati x perlu kata apa2… memang mantap… 🙂

    Bila tahun la nk merasa trafik mcm depa.. hehehe…

  33. meriahnya blOg puan bee…
    sOrry lama x jengOk…
    blOg mOon pn dah lama tak berusik….

  34. Tahniah bee, ummi doakan bee akan setanding dengan mereka.
    bee, wordpress boleh up visitor jugak ke bee berbanding blogspot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *