Rekod Traffic Blog Tahun 2011

Rekod pertama untuk blog puanbee yang mana 2011 adalah tahun pertama saya menggunakan wordpress , sebelum ni saya gunakan blogspot , ada lagi kawan-kawan yang kenal saya dari blogspot dulu kan kan ..

Data Traffic dari Google Analytics
Data Traffic dari Google Analytics

Data dari Google Analytics ini di ambil sejak dari blog puanbee.com mula berhosting , 12 Mac 2011 – 31 Dec 2011

Unique Visitors : 304,639
Visits : 369,538
Pageviews : 644,339

Data Dari Cpanel
Data Dari Cpanel

Di atas ni data yang di ambil dari CPanel , nampak berlainan lah angka nya ..

Sepanjang tahun 2011 , saya menerima refferal yang banyak dari blog yang tersenarai di bawah , terima kasih saja yang mampu di ucapkan , saya doakan semoga korang berjaya dalam apa juga yang korang buat di tahun 2012 ni pula yekk .. 🙂 Ada 2 -3 orang yang jadi top refferal tu amat jarang beramah mesra , mungkin mereka diam2 ke sini kan ? apa pun terima kasih korang ..

1 : Blogger.com (dashboard blogger kot bermakna dari follower saya 🙂 )
2 : Melayukini.net
3 : Lizarazak.com
4 : Rafinamimi.com
5 : Apesal.com
6 : Faizalfredley.com
7 : Yanmieonline.com
8 : Nurhafizahpija.blogspot.com
9 : Eiz1004.Upprofits.com
10 : Mummycute.com

Top Keyword 2011 hehehe ..saya akui nora elena tu banyak berjasa .. sehingga saya dapat apply initty tau ..

top keyword 2011

Sekian , tak de ucapan yekk .. lepas ni akan keluar senarai kawan setia 2011 pula .. terima kasih kerana terus memberi sokongan , jika Denaihati ada tagline “Hidup untuk memberi “, saya masih belum dapat tagline yang sesuai .. selepas ini .. tahun 2012 hope blog puanbee.com akan lebih sucsess setanding dengan blog pujaan ramai yang telah berjaya diluar sana , korang tahu lah siapa kan …

Jom tengok Traffic Denaihati dan Yanmieonline pula , kedua-dua mereka adalah sifu dan blog yang banyak saya pelajari untuk maju setapak , dari merangkak ke bertatih ..

Alhamdulillah , permulaan tahun 2012 lebih banyak yang manisnya…

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

46 thoughts on “Rekod Traffic Blog Tahun 2011

  1. Wahhh bagus kak… Keep blogging 😀 ..

    shah pon nk buat lah laporan blog.. Ramai member2 buat. buat kenangan 😀

  2. bestnya tgk trafik org yag tinggi mencanak..apapun smeoga tahun ni lebih baik buat kita yer bee…bee ni mmg memotivasikan saya tuk terus berblogging

  3. tahniah bee..

    kakyong pun tak tengok lagi rekod setahun…
    nanti nak UP kan jugak lah.. sekadar utk motivasi sendiri kan Bee,,

  4. erk..referral dari akak pun tinggi jugak tu nampaknya..ehem2..bee kena belanja lebih ni..haha..mana surat kabo ni dok sapa2 lagi ni?hihihihi..

  5. wahhh…Bee pun buat jgk review ni… Bagus.. untuk rujukan masa depan.. Mana tau ada company besar nak beriklan kat sini….

    Blog K.yan dgn Denaihati x perlu kata apa2… memang mantap… 🙂

    Bila tahun la nk merasa trafik mcm depa.. hehehe…

  6. Tahniah bee, ummi doakan bee akan setanding dengan mereka.
    bee, wordpress boleh up visitor jugak ke bee berbanding blogspot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *