Rekod Traffic Blog Tahun 2011

Rekod pertama untuk blog puanbee yang mana 2011 adalah tahun pertama saya menggunakan wordpress , sebelum ni saya gunakan blogspot , ada lagi kawan-kawan yang kenal saya dari blogspot dulu kan kan ..

Data Traffic dari Google Analytics
Data Traffic dari Google Analytics

Data dari Google Analytics ini di ambil sejak dari blog puanbee.com mula berhosting , 12 Mac 2011 – 31 Dec 2011

Unique Visitors : 304,639
Visits : 369,538
Pageviews : 644,339

Data Dari Cpanel
Data Dari Cpanel

Di atas ni data yang di ambil dari CPanel , nampak berlainan lah angka nya ..

Sepanjang tahun 2011 , saya menerima refferal yang banyak dari blog yang tersenarai di bawah , terima kasih saja yang mampu di ucapkan , saya doakan semoga korang berjaya dalam apa juga yang korang buat di tahun 2012 ni pula yekk .. 🙂 Ada 2 -3 orang yang jadi top refferal tu amat jarang beramah mesra , mungkin mereka diam2 ke sini kan ? apa pun terima kasih korang ..

1 : Blogger.com (dashboard blogger kot bermakna dari follower saya 🙂 )
2 : Melayukini.net
3 : Lizarazak.com
4 : Rafinamimi.com
5 : Apesal.com
6 : Faizalfredley.com
7 : Yanmieonline.com
8 : Nurhafizahpija.blogspot.com
9 : Eiz1004.Upprofits.com
10 : Mummycute.com

Top Keyword 2011 hehehe ..saya akui nora elena tu banyak berjasa .. sehingga saya dapat apply initty tau ..

top keyword 2011

Sekian , tak de ucapan yekk .. lepas ni akan keluar senarai kawan setia 2011 pula .. terima kasih kerana terus memberi sokongan , jika Denaihati ada tagline “Hidup untuk memberi “, saya masih belum dapat tagline yang sesuai .. selepas ini .. tahun 2012 hope blog puanbee.com akan lebih sucsess setanding dengan blog pujaan ramai yang telah berjaya diluar sana , korang tahu lah siapa kan …

Jom tengok Traffic Denaihati dan Yanmieonline pula , kedua-dua mereka adalah sifu dan blog yang banyak saya pelajari untuk maju setapak , dari merangkak ke bertatih ..

Alhamdulillah , permulaan tahun 2012 lebih banyak yang manisnya…

46 Comments

  1. Oh! budu 28 July 2012 Reply
  2. hafizul 2 May 2012 Reply
  3. Shah Blogger 15 January 2012 Reply
  4. lin azlina 13 January 2012 Reply
  5. kakyong 13 January 2012 Reply
  6. nza 13 January 2012 Reply
  7. Juan 13 January 2012 Reply
  8. nurulhanif 13 January 2012 Reply
  9. Linda 12 January 2012 Reply
  10. asya 12 January 2012 Reply
  11. anastasyea 12 January 2012 Reply
  12. syamila 12 January 2012 Reply
  13. Ibu Mifzal Arsyad 12 January 2012 Reply
  14. mama pipie 12 January 2012 Reply
  15. jeff 12 January 2012 Reply
  16. Budak Nakal 12 January 2012 Reply
  17. cikpuanhady 12 January 2012 Reply
  18. Azuan 12 January 2012 Reply
  19. ohcikgu 12 January 2012 Reply
  20. shraqs 12 January 2012 Reply
  21. bardboo 12 January 2012 Reply
  22. akubiomed 11 January 2012 Reply
    • bardboo 12 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 January 2012 Reply
      • bardboo 12 January 2012 Reply
  23. mrs.yie 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 January 2012 Reply
  24. ciksembang 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 January 2012 Reply
  25. Faisal 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 12 January 2012 Reply
  26. akakcomey 11 January 2012 Reply
  27. Myra Jay 11 January 2012 Reply
  28. Denaihati 11 January 2012 Reply
  29. ct n honey 11 January 2012 Reply
  30. eyriqazz 11 January 2012 Reply
  31. ainun 11 January 2012 Reply
  32. mak dara 11 January 2012 Reply
  33. titan 11 January 2012 Reply
  34. kakngah 11 January 2012 Reply
  35. madammondoq 11 January 2012 Reply
  36. zie fauzi 11 January 2012 Reply
  37. klcitizen 11 January 2012 Reply
  38. mOon jOhari 11 January 2012 Reply
  39. ummiross 11 January 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 11 January 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.