Realisasikan impian

Impian nak pindah rumah dah pun tercapai allhamdulillah . Tetapi . YA! ianya datang serentak dengan dugaan lain. Ini jalan yang Allah beri untuk diriku yang hina ini. Dugaan yang datang tersirat seribu satu pengajaran. Masa ini kita kenal erti “hitam putih kehidupan” , kita menyelami erti ” rambut sama hitam hati lain lain ” , kita belajar mengenali ” mana duri , mana madu ” .

Diharapkan selepas ini ada sinar baru . Harap-harap usaha tidak separuh jalan. Harap-harap tercapailah apa yang di hajati. Insyallah.

Status :  Masih menjual emas di facebook , nak jadi tukang jahit berjaya  , impian 2017 nak beli mesin jahit tepi  dah terlebih awal pula. Tak jadi mak supir anak orang dah. Masih lagi seorang blogger gara-gara masuk internet maxis fiber 10mbps .. Ingatkan nak bersara jadi blogger dah.

Insyallah pelahan-lahan update blog.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

7 Comments:

  1. InsyaAllah moga Puan Bee berjaya dapat apa yang puan nak pada tahun 2017 ni.

    Sebenarnya ramai rakyat Malaysia ketika ni macam-macam angan nak capai termasuk saya sendiri.

    Moga kita semua istiqamah berusaha. Amin!

  2. Malaysia Sentral

    Jangan dulu bersara, teruskan biarpun update slow hehe. Btw, selamat menyambut tahun baru 2017 yg akan berkunjung tiba x lama lagi 🙂

  3. Gigih menambah ekonomi keluarga.

  4. tahniah bee… yukenduit (u can do it)

    dpt rumah teres ke bee. rumah sendiri ke

    wahhh lawan tokey dah ni. kami baru upgrade 8Mbps. hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *