Rasa selesa bila …

Picture1

Do you guys like what I did with my cover photo? I suka la. Comel gile.
Semua wanita di dunia ini mengimpikan keluarga bahagia. Keselesaan bagi wanita adalah apabila mereka mempunyai kebahagian di dalam kehidupan bekerluarga yang di bina.

Selesa nya bila … anak-anak membesar dengan sihat dan penuh dengan tawa riang… cukup makan , minum dan pakaian serta pelajaran untuk anak-anak.

Selesanya bila .. seorang wanita di manjakan oleh suami nya … cukup kasih sayang yang di beri sehinggakan wanita itu terasa di sayangi seterusnya melahirkan perasaan ikhlas melakukan pekerjaan bagi menguruskan rumahtangga.

famili blogger

Keluarga yang menjamin kestabilan emosi ibu ….Selesanya bila ..  ada kasih sayang di dalam sesebuah keluarga..
Selesa bermaksud … hati yang di penuhi dengan kasih sayang , keperluan yang di penuhi dan rasa selesa itu membawa kepada perbuatan yang di luahkan oleh ibu kepada anak-anak , suami dan keluarga dengan penuh keikhlasan.
Setuju ??

comfort

Walau pun penat melakukan kerja-kerja rumah seharian , walaupun kadang-kadang terasa letih dan ingin berehat , tetapi tuntutan dan keperluan anak membesar perlu di penuhi .. Padang permainan yang menyeronokkan untuk anak-anak tetap termasuk dalam jadual ibu-ibu..

Berpeluh , busuk masam la kita … namun terdapat satu kepuasan di situ ..

review hotel

Tidur dengan di belai kain yang lembut , wangi dan selesa … tidur selesa .. hidup riang …

anugerah

Walau apa pun rupa pakaian anak-anak .. tetapi tidak mengapa .. semua ibu-ibu boleh menerima perkara ini atas dasar kasih sayang .. asalkan anak sihat dan aktif sepanjang masa …

mom blogger

Senyum  with love .. gembiralah anak-anak ku , membesarlah anak-anak ku menjadi manusia berguna .. beruntung kamu kerana masih mempunyai ayah dan ibu .. fahami la dunia ini tak semestinya kita dapat apa yang kita mahukan .. tetapi selalu lah pandang apa yang tidak ada pada orang lain ..

comfort ultra pure

Saya sebagai ibu menyahut cabaran sebuah kempen yang di jalankan oleh Comfort Ultra  Pure bagi membantu kanak-kanak yang tidak bernasib baik , kerana saya pengguna Comfort Ultra Pure yang berpuashati dengan hasilnya ..tak tipu .. memang pakai pelembut kain Comfort ini kerana bau nya wangi dan tahan lama .. selain dari tu senang nak iron baju sekolah anak-anak dan baju kerja suami.

Mari lah kita sama-sama menyertai contest yang di anjurkan oleh Comfort Malaysia bersempena Hari Ibu yang jatuh pada bulan Mei 2013.

Tema : Mum’s Pure Love

Tarikh pertandingan : 6 MEI 2013 – 9 JUN 2013

Hadiah : Akan di berikan oleh pihak Comfort sendiri

Tiada syarat pembelian di perlukan.

Siapa boleh menyertainya ?

Ibu-ibu dengan anak kecil berumur 3 tahun kebawah boleh turut sama menyertainya …

Setiap 10 penyertaan ibu-ibu di dalam kempen ini akan membuahkan senyuman kepada kanak-kanak yang tidak bernasib baik tersebut. Setiap 10 penyertaan Comfort akan menderma RM5 kepada pertubuhan terpilih.

Step untuk menyertai kempen besama Comfort Ultra Pure ini …Senang saja ..

Picture8

Step no 1- 3

1. KLIK Link ini dulu ..   https://www.facebook.com/ComfortMalaysia/app_140651512786545   (pastikan ada akaun facebook ye )

2. Pilih select templat

3. Pilih background yang korang suka

4. Upload gambar korang dengan anak bawah 5 tahun , atau gambar korang dengan ibu sendiri , atau suami yang hendak buat pilih la gambar isteri dengan anak.

Picture9

Step no 4

  1. Dah siap upload gambar , sila klik NEXT di bahagian bawah kanan.
  2. Edit position .. klik next .. klik preview dan klik next ..
  3. Kemudian isi form .. simple je , nama penuh , no kad pengenalan dan no telefon korang .. mana tahu menang kan ..
  4. kemudian klik next dan FINISH.

Picture10

Step No 5

  1. Klik kotak bewarna kuning yang tertulis CLICK HERE TO USE YOUR COVER PHOTO NOW . Dan korang akan di bawa pergi ke timeline .. apa yang perlu buat , korang klik Save Update jika hendak gunakan gambar ni sebagai header timeline di facebook korang.
  2. Jangan lupa klik butang INVITE untuk jemput lebih ramai kawan-kawan fb korang turut sama menyertainya , dan peluang menang akan lebih cerah .

Step 6

  1. Dah hasihnya .. adalah seperti gambar NO 6 ..

Niceeeee kan ?
Alah senang citer korang klik next2 jek , pastikan ada gambar yang cantik .. dah siap ..

comfort zone

Mari turut sama memeriahkan kempen ini dengan LIKE FANPAGE COMFORT ZONE MALAYSIA dan menyertai kempen Mum’s Pure Love . Lagi ramai lagi baik …..   🙂

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Pingback: Menang tempat ke - 2 dalam contest vanish | PUANBEE.COM : Hidup ini adalah DIY... " Do It Yourself ... !!! "

  2. gudluck bee…

    wah… mode header lappy baru gitew… 😉

  3. kena buat n3 ke hehehe ..kita pun dah join

  4. Hanya mereka yang bertuah saja akan tahu rasa ‘warminh’ sesebuah rumah dan keluarga yang bahagia..hehe..gudluck ye pn bee 🙂

  5. nampak menarik ni…kena join kalau ada kelapangan nanti

  6. Wah siap sudah header Facebook dengan menyertai contect Comfort.

  7. good luck pbee untuk kontest Comfort Ultra Pure ni.

  8. oh…x layak la akak masuk..anak dah 5 tahun..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *